Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Niko te ne tjera da navijaš za Srbiju niti ikog, al si izašao sa suludom teorijom da neko nekog pusta u KO fazi.
Onda kao što neko reaguje, pa ako ti nije bio cilj da se reaguje na to, onda trebaš imati konkretne argumente za to pustanje.
Daj nam neki primjer ko je na nekom prethodnom prvenstvu pustio utakmicu u KO fazi?
Onda kao što neko reaguje, pa ako ti nije bio cilj da se reaguje na to, onda trebaš imati konkretne argumente za to pustanje.
Daj nam neki primjer ko je na nekom prethodnom prvenstvu pustio utakmicu u KO fazi?
Koševo Zapad
Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:06Hvala ti jos jednom pokàzao si se.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:04Pa reci ako sta imas, ko ti brani? Nisam ti licnu uvredu rekao. Na kraju krajeva, nisam ja poceo o teoriji zavjere da mi se svi smiju nego tiAmirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:02
Nisam ti ni na jednom postu nista lose rekao,a ti uzvracas za rad ovih chatera da im se uvuce u dupe.
Hvala ti![]()
![]()
Moji komentari su normalni i imaju veze sa kosarkom na SP...

@shategabri ti je objasnio sve
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar je Amir momak, popustite ga
Ajmo

Ajmo
Ma niko ne kaze da je los, postujem ga stvarno. Ali od prvog dana SP pljuje Clarksona da je ocajan (sto i jeste). Kad neko kaze nesto u zayebanciji za to, ljuti se isto kao da mu je neko licno nesto opsovao.
Isto ovo za pustanje. Neka nadje nesto da je neko nekoga pustio, ja cu prvi reci da je upravu.
Eto ako sam ga uvrijedio sa necim, iskreno mu se izvinjavam, mada sumnjam da jesam

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ne znam zasto pridajete znacaja trolu?Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:15Niko te ne tjera da navijaš za Srbiju niti ikog, al si izašao sa suludom teorijom da neko nekog pusta u KO fazi.
vrhunska defanziva Srbije, s ovakvim pristupom Srbija moze pobediti bilo koga na turniru
naravno, upitno je moze li ovakvu rolu ponoviti u polufinalu
iskreno govoreci nisam ocekivao bas ovakvo razvaljivanje, pobedu jesam
i Litvancima, kao i Srbima nedostaje par imena
Damir se uvlači Zeničanima u dupe i ide protiv svojih Tuzlaka na temi koja je posvećena za 1.Ligu FBiH u fudbalu. Nemoj da te začudi što se i nekim drugim random likovima uvlači.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:06Hvala ti jos jednom pokàzao si se.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:04Pa reci ako sta imas, ko ti brani? Nisam ti licnu uvredu rekao. Na kraju krajeva, nisam ja poceo o teoriji zavjere da mi se svi smiju nego tiAmirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:02
Nisam ti ni na jednom postu nista lose rekao,a ti uzvracas za rad ovih chatera da im se uvuce u dupe.
Hvala ti![]()
![]()
Moji komentari su normalni i imaju veze sa kosarkom na SP...

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Shategabri
- Kontakt:
Zar je bitno ako si tim.salex90 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:31ne znam zasto pridajete znacaja trolu?Shategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:15Niko te ne tjera da navijaš za Srbiju niti ikog, al si izašao sa suludom teorijom da neko nekog pusta u KO fazi.
vrhunska defanziva Srbije, s ovakvim pristupom Srbija moze pobediti bilo koga na turniru
naravno, upitno je moze li ovakvu rolu ponoviti u polufinalu
iskreno govoreci nisam ocekivao bas ovakvo razvaljivanje, pobedu jesam
i Litvancima, kao i Srbima nedostaje par imena
A ova Srbija to jeste.
Pokazalo se da su naučili nešto i od meča sa Italijom.
Naravno, Litvanija nije Italija, ali opet - takvog protivnika ne razvališ svaki dan 20 razlike.
Kanađani po meni nemaju neke šanse, dok bi Slovenci imali, al opet previše zavise od Luke.
No, da se ne bavimo sad time, da vidimo kako će ostali, pa ćemo dalje.
Koševo Zapad
Samo tebe cekam. Nit se uvlacim Zenicanima niti ovdje nekome. To sto si ti nebitan u zivotu, pa hoces da te ovdje svi citaju i da budes u centru paznje, tvoja stvar. Mozda skontaj da nisu svi takvi i da neko hoce normalnu komunikaciju s nekimIceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:33Damir se uvlači Zeničanima u dupe i ide protiv svojih Tuzlaka na temi koja je posvećena za 1.Ligu FBiH u fudbalu. Nemoj da te začudi što se i nekim drugim random likovima uvlači.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma uvlačiš se ti kome stigneš. Forum je ovo druže, nemaš koristi od tog. Isto kao ni ja od toga da sam u centru pažnje, kao što si rekao, ma da to nema veze s realnošću al tvoje je da misliš sta hoćeš. Samo prestani biti čepić i budi ono što jesi.DamirT je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:51Samo tebe cekam. Nit se uvlacim Zenicanima niti ovdje nekome. To sto si ti nebitan u zivotu, pa hoces da te ovdje svi citaju i da budes u centru paznje, tvoja stvar. Mozda skontaj da nisu svi takvi i da neko hoce normalnu komunikaciju s nekim

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Kome se ja to uvlacim majke ti? Evo iskreno, yebe mi se i za Zenicanima i za one kome se ja "uvlacim". To sto ti volis zapocinjati svadje tvoja stvar. Jesi razmislio da mozda ima ljudi koji hoce normalno da komuniciraju, a ne da se samo svadjaju? Ja se sa Zenicanima svadjao tamo dok te nije ni bilo na forumu.IceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:56Ma uvlačiš se ti kome stigneš. Forum je ovo druže, nemaš koristi od tog. Isto kao ni ja od toga da sam u centru pažnje, kao što si rekao, ma da to nema veze s realnošću al tvoje je da misliš sta hoćeš. Samo prestani biti čepić i budi ono što jesi.![]()
Necu da vise kvarim temu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Predvidjam vrlo lahku pobjedu SAD protiv Italije....
-
- Kontakt:
Poenta je u tome da smo se slagali u komentarima ovdje i bio mi je drag.IceTea je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:33Damir se uvlači Zeničanima u dupe i ide protiv svojih Tuzlaka na temi koja je posvećena za 1.Ligu FBiH u fudbalu. Nemoj da te začudi što se i nekim drugim random likovima uvlači.![]()
Ne pratim nikoga ovdje nit znam sta ko radi na ostalim temama,ali sam se razočarao u njega,al nema veze,ovdje postoje klanovi ,ali mene to ne interesuje.
Meni zivot nije forum,a nisam pretjerano ni aktivan
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zasto imam neki osjecaj da ce Italiju krenuti trice i da ce SAD ispasti 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da vidimo pristup amera
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Fontecchio i Lucic kao dva izgubljena brata iz neke romske porodice
Don't believe the hype.
Pozzecco Bašić za sirotinju
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bridges je mini KD
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Italija ima srece sto ameri fulaju otvorene suteve, jesu ITA inace dobri pa ovoliko potezu za 3 ili? Nisam ih gledao do sad, ali ide ovo na 30 ako ovako nastave
- akisarajevo92
- Kontakt:
Amerikanci opet nista posebno ali Italija prelosa
Ingram najnapusenija faca NBA lige
Ingram najnapusenija faca NBA lige
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.