killafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:25
nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:22
Imamo ekipu koja moze ispasti... na veliku zalost vas i vase brace, vec trecu sezonu niste jaci ni jedni ni drugi, a dobro se zna u kakvoj smo situaciji od ljeta 2021. Samo polako, slicna prica je bila i prosle sezona pa...
Sto se tice sukoba, hrabrost je napasti kamenjem, palicama, bakljama i svim ostalim sto je koristila slabija grupa, stice se dojam da su isli na tenkove, a ne na goloruke momke.
Možeš li pričati ijednom o fudbalu a da ne spomeneš pitare? Jel moguće da tolike komplekse imate, za sve što vam se loše dešava u stanju ste optužiti pitare.
Ne nadam se ja ničemu, samo ti kažem realno, po imenima da imate ekipu za donji dio tabele. Trenutno, Posušje, Igman pa i GOŠK imaju dosta igrača koji bi u vas nezamjenjivi bili.
Zdrava diskusija, bez spominjanja pitara ako nije problem.
Citiraj mi recenicu, dio, rijec ili bilo sta iz mog posta, gdje sam okrivio njih ili bilo koga drugog za nase stanje. A o eventualnim nasim kompleksima prema njima je smijesno i pricati. Procitaj jos jednom post.
Citavu proslu sezonu ste pricali da smo slabiji od svih ostalih kojih su se borili za Evropu, sve normala, ali svi znamo kako se sve zavrsilo, vidim pocinjete pricati i za ovu sezonu, mogao bi biti isiti scenariji ali to cemo jos vidjeti. To je tvoje misljenje, ja se ne bih slozio sa tim, naravno da ima par igraca iz tih ekipa koji bi nam posluzili, to je slucaj i za ostale koji ce se boriti za vrh, svi osim Zrinjskog.
Pitare sam spomenuo jer su uz vas najglasniji na forumu sto se tice komentarisanja mog kluba, sto je i normalno, ovo vazi i za sve ostale, cinjenica je da je citava fudbalska javnost 2021 ocekivala da ce Zeljo u iducim sezonama biti daleko od nekog vrha i Evrope, ali evo pokazali smo da se mozemo nositi sa svima u ovoj situaciji kakvoj jesmo, da nam ostali klubovi nisu puno (ili nikako) odmaknuli, osim Zrinjskog koji se izdigao od citave lige.