kenoHZ je napisao/la: ↑05 sep 2023, 14:00Kad vidimo koga na kraju citiras sve nam je jasno. Definitivno ovakve ne slusati, rozmanu podrska i jedno 39 alibija zbog svega sto je zatekao iza zalizanogShategabri je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kad je prošlogodišnje Sarajevo uspjelo da se digne poslije Dudine katastrofe i u najgoroj atmosferi ikad, što sad biti pesimista za ovu sezonu.
Danas imamo kvalitetniji kadar nego prošle godine, odjednom se prave nekakvi alibiji, eto biće dobro dogodine dok se ekipa složi po željama SS i slična sr*nja. Isto da nisu nikad šutnuli loptu pa će ih tek novi SS naučiti a mi moramo čekati dok ne nauče. Ma nemoj! Uslovi koje imaju i u kojima se nalaze naši igrači su među boljima na balkanu po svim aspektima, ekipa koji imamo je odlična i ja stvarno ne vidim šta je problem da od ove sezone imamo očekivanja. Ako ništa očekujem da vidim želju i borbu, pa šta Bog da. Do sada bodovno nije loše, kiksevi se mogu nadoknaditi jer je sezona ispred nas tako da ima vremena za sve. Rožmanu puna podrška, očekujem da će ih utegnuti i usaditi im pobjednički mentalitet jer sam mišljenja da je to jedino što nam fali.
Što kaže onaj, LAVE! USTANI, ZAPNI, KRENI, ĆAO!![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Gdje mi treniramo dok nam repka trenira u kampu 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Hocel se sta ulagati u kamp? Kad se vec ima para na bacanje za polovnjake... Bar ono sto se ulozi u kamp ostaje.
-
- Kontakt:
Najjače je sto A selekcija trenira u Sarajevu a igra u Zenici a mlada trenira u Zenici a igra u Sarajevu. To samo u našem savezu mogu smisliti

Zrinski poharala viroza a Bilbija sa repkom najzdraviji,kao samo eto on zdrav,**** ti i savez i ovu banana državu i sistem i fudbal i reprezentacijubordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:54Najjače je sto A selekcija trenira u Sarajevu a igra u Zenici a mlada trenira u Zenici a igra u Sarajevu. To samo u našem savezu mogu smisliti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kriminal čisti, kakva crna viroza, boga pitaj šta su izmuljali i zašto su odgodili ovo, sramotadonDondon je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:11Zrinski poharala viroza a Bilbija sa repkom najzdraviji,kao samo eto on zdrav,**** ti i savez i ovu banana državu i sistem i fudbal i reprezentacijubordobijeli je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:54Najjače je sto A selekcija trenira u Sarajevu a igra u Zenici a mlada trenira u Zenici a igra u Sarajevu. To samo u našem savezu mogu smisliti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da bi BOSNA I HERCEGOVINA FUKCIONISALA KAKO TREBA MORAJU SE 2 stvari DESIT.
Da vecina bosanski pravoslavaca i bosanskih katulika prihvati BOSNU I HERCEGOVINU SVOJU DRZAVU I DA SVATE STABILNA BOSNA BOLJI ZIVOT ZA SVE..
Akon nece AMERIKA I EVROPA MORAJU PRESJEC I RECI OD DANAS ZIVITE U EVROPSKOJ UNI I NATO STE , evropsko americke sudije tuzioci ce vodit vrhovni ustavni sud natednih 30 godina..
Pravoslavci i katulici bosanski (vecina) nemoraju da dozivljavaju bosnu kroz to da su izgubili rat, i onda tipovi kao sto je dodick bakir covic vulin vucic franjo tudjman boban kao ni begic pusina vico nece imat sta trazit u nasem drustvu vec kad si stjuardesa ko Elvedin begic budes stjuardesa kad su vico koji je zavrsio trgovca da radi po trafici a ne da se bavi sportom ili onaj covic koji je bio metalo strugat sad josib broz tito medju katulicina, bakir je levat veci od ronhila iz laktasa koji je izbjego u austriju 92-96 i kad se vratio dobio knjizicu prve klase borac covjek uzivotu nije vidio automasku pusku sad se on i bakir u bacuju u prvo borce..
Pravoslavci misle da su uspjeli sto tamo nekog deda od 83 pretuku a dodik naredi polici u tom gradu da nerade nista jer je balija u pitanju.. to je poraz pravoslavnog naroda
Da vecina bosanski pravoslavaca i bosanskih katulika prihvati BOSNU I HERCEGOVINU SVOJU DRZAVU I DA SVATE STABILNA BOSNA BOLJI ZIVOT ZA SVE..
Akon nece AMERIKA I EVROPA MORAJU PRESJEC I RECI OD DANAS ZIVITE U EVROPSKOJ UNI I NATO STE , evropsko americke sudije tuzioci ce vodit vrhovni ustavni sud natednih 30 godina..
Pravoslavci i katulici bosanski (vecina) nemoraju da dozivljavaju bosnu kroz to da su izgubili rat, i onda tipovi kao sto je dodick bakir covic vulin vucic franjo tudjman boban kao ni begic pusina vico nece imat sta trazit u nasem drustvu vec kad si stjuardesa ko Elvedin begic budes stjuardesa kad su vico koji je zavrsio trgovca da radi po trafici a ne da se bavi sportom ili onaj covic koji je bio metalo strugat sad josib broz tito medju katulicina, bakir je levat veci od ronhila iz laktasa koji je izbjego u austriju 92-96 i kad se vratio dobio knjizicu prve klase borac covjek uzivotu nije vidio automasku pusku sad se on i bakir u bacuju u prvo borce..
Pravoslavci misle da su uspjeli sto tamo nekog deda od 83 pretuku a dodik naredi polici u tom gradu da nerade nista jer je balija u pitanju.. to je poraz pravoslavnog naroda
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nema veze, neka su i Hrvati i Srbi jer ih vrijedjamo tako jer im negiramo to kako se oni osjecaju. Imaju pravo, a isto tako nek prestanu nas zvati turcima.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:14Da bi BOSNA I HERCEGOVINA FUKCIONISALA KAKO TREBA MORAJU SE 2 stvari DESIT.
Kako god, off topic tarpi moj dobri ali definitivno trebaju drugi malo se zauzeti za svoju zemlju. Jer pati sport na kraju..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ja nemam protiv toga nista ako je njima prece nacionalno od vjerskogLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:30Nema veze, neka su i Hrvati i Srbi jer ih vrijedjamo tako jer im negiramo to kako se oni osjecaju. Imaju pravo, a isto tako nek prestanu nas zvati turcima.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:14Da bi BOSNA I HERCEGOVINA FUKCIONISALA KAKO TREBA MORAJU SE 2 stvari DESIT.
Kako god, off topic tarpi moj dobri ali definitivno trebaju drugi malo se zauzeti za svoju zemlju. Jer pati sport na kraju..
Danas sam na Sport klubu gledao Krstea, kapiten Rabotnickog protiv nekog kluba iz Strumice Berer cini mi se...
Yaa sta je ono i kakva je ono liga ,mati draga, a tek teren...
Iskreno, nasa Kantonalna liga je Bundes liga za ono, teren ko prije rata na Panjinoj kuli kad se razbaci poslije skole
Valjanje, simuliranje, auti, cijeli mec nema 17 minuta efektivne igre, tacno da te glava zaboli...
Krste dobio 6 lopti za 90 minuta...
U svakoj ekipi vise od polovine igraca nekakvi "Brazilci", Augustinho, Cezar, Rinaldo, Antonio...
E ti "Brazilci" sa dva metra ne mogu dati loptu svom igracu u noge, ono je nedje sa ulice pokupljeno i od njih napravise fudbalere...
Hajde sve to, ali Rabotnicki ne napravi ni jednu sansu...
Par puta prikazase Krstea, gleda one igrace ko da sa marsovcima igra...
Moj Krle, vala je bolje da si se kod nas oprostio, ono je jad od lige...
Teren nema tribinu, samo neka ograda i u pola tekme naletise komunalci i prazne kontejnere,kad stadose ljudi pored ograde i gledaju tekmu.cirkus majke mi...

Yaa sta je ono i kakva je ono liga ,mati draga, a tek teren...

Iskreno, nasa Kantonalna liga je Bundes liga za ono, teren ko prije rata na Panjinoj kuli kad se razbaci poslije skole
Valjanje, simuliranje, auti, cijeli mec nema 17 minuta efektivne igre, tacno da te glava zaboli...
Krste dobio 6 lopti za 90 minuta...

U svakoj ekipi vise od polovine igraca nekakvi "Brazilci", Augustinho, Cezar, Rinaldo, Antonio...
E ti "Brazilci" sa dva metra ne mogu dati loptu svom igracu u noge, ono je nedje sa ulice pokupljeno i od njih napravise fudbalere...
Hajde sve to, ali Rabotnicki ne napravi ni jednu sansu...
Par puta prikazase Krstea, gleda one igrace ko da sa marsovcima igra...

Moj Krle, vala je bolje da si se kod nas oprostio, ono je jad od lige...

Teren nema tribinu, samo neka ograda i u pola tekme naletise komunalci i prazne kontejnere,kad stadose ljudi pored ograde i gledaju tekmu.cirkus majke mi...

Evo da vam ja potvrdim da od Bicakcica nema nista, ako se stigne zavrsit posao za jos jednog igraca za ovaj dan dva potpisat ce taj jos jedan i tjt od prelaznog roka.
-
- Kontakt:
Obavezno otvoriti kapije za juniore u ligi prvaka!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Vala i dosta do zime.
Svašta se nešto nakupovalo.
Mirvic je trebao/morao dovesti Delaca ili nekog
slicnog kvaliteta i pogotovo iskustva.
Izuzetnog stopera i odmah bi nam bekovi bili bolji,
citava odbrana sigurnija.
Nije da nije imao sredstava.
Nevjerovatno da ponavlja iste greške sa odbranom
koje nas koštase Evrope,bodova,njega financijskih
Sredstava već 2-3 sezona.
S druge strane za pohvaliti je da se dosta ulaze u mladi
kadar.
Pa ovog malca iz Besiktasa dovesti je bas veliko.
Pa Dinamo i Mamić licno su “plakali “ za njih kad ih je
Ispalio.Dobio je prvu šansu i odmah zablistao.
Ovdje to nije Nazalost uopste popraćeno.
Samo se neke (smišljeno botovski)negative traže!
kadar.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Dobro reče tiPitarsam je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:41Vala i dosta do zime.
kadar.
Do zime smo očigledno na pauzi mi
Ne dobismo stopera sad
ali nam je makar napad jak ko džihad
U našoj ekipi mladi su svi
Ali imaš dojam da smo lahko čitljvi
Dobro si rekao, Hasić je ispalio loptu strašno
I baš kada igra, djeluje ravnodušno
Botova će uvijek biti druže moj
Tako ti je u ovoj našoj bašti golemoj
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ni jedan ni drugi nisu u opticaju, a i svakako je završen rok koliko znam. Teško da se nešto promjeni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:53Dovesti Bičakčića pored Mihojevića recimo, debilizam u najmanju ruku.
Ne dovode se igrači sa velikim CVom povreda i koju nisu 100% spremni

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Prelazni rok traje još 3 dana, toliko o upućenosti da li će neko doći. A i da je završen prelazni rok, onaj ko ima slobodne papire zaključno sa 8.09., može i u oktobru potpisati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:19Ni jedan ni drugi nisu u opticaju, a i svakako je završen rok koliko znam. Teško da se nešto promjeni.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:53Dovesti Bičakčića pored Mihojevića recimo, debilizam u najmanju ruku.
Ne dovode se igrači sa velikim CVom povreda i koju nisu 100% spremni![]()
-
- Kontakt:
Rok je zavrsen za nas.Ni s kim ne pricaju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pozdrav Aduka, moj princip rada je takav da sam uvijek tu za prave ljude.