Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Kad se povrijedi kad nisu ni igrali od prosle sedmice? Ma tu nesto smrdi opasno. Ili Anel bira tekme ili ga ovi iz saveza yebu, pa on nece da igra
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
Znači imamo fudbalskog Jusufa Nurkića. Ne igra se ovom za repku.
Saničanin > Ahmedhodžić.
Saničanin > Ahmedhodžić.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Cigancica ga polako uzima pod svoje, sve dok je cigancica tu nema od njega nafake 

Stone hands👊
-
- Kontakt:
Sta je vama ljudi, cuj lazira povredu. Vec je duze vrijeme ima, nece igrat prvu tekmu za drugu ce biti spreman najvjerovatnije.
Opet kažem, ne čini mi se kao lik koji bi lažirao i cirkus pravio oko sebe. Priča o pritiscima saveza je presmiješna, tako da ću vjerovati da je stvarno povrijeđen. Što i ne bi bilo čudo, početak je sezone pogotovo za njega posebno specifičan s obzirom kakvu ligu igra. Čudi me da nema više povreda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Arvid je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:21Opet kažem, ne čini mi se kao lik koji bi lažirao i cirkus pravio oko sebe. Priča o pritiscima saveza je presmiješna, tako da ću vjerovati da je stvarno povrijeđen. Što i ne bi bilo čudo, početak je sezone pogotovo za njega posebno specifičan s obzirom kakvu ligu igra. Čudi me da nema više povreda.
Ma debili iskompleksirani siluju mozak normalnog covjeka glupostima koje ovoj temi prosipaju, mi moramo nekog naseg igraca pocet ****, od brace, spahica, dzeke, pjanica, evo sad je anel na redu.
menstrual
Ovo se mora izvesti na čistac. On je naš najbolji igrač trenutno, mnogi ga vide kao budućeg lidera i treba razjasniti o čemu se radi.
Šuti se i to raji daje argument da budu sumnjičavi, tim prije jer se stvar ponavlja.
Šuti se i to raji daje argument da budu sumnjičavi, tim prije jer se stvar ponavlja.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ne brinite se, nisu nikakve igre u pozadini, povreda zadnje loze je u pitanju, vjerovatno i protiv Tottenhama nece igrati, tako je Mirso javio, kod Anela nikada nije bilo sumnje! 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hvala Mirso, samo tebi vjerujemo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Prije bih ja rekao da je problem što smo podložni svakojakim teorijama zavjere na nivou kompletnog naroda. Ljudi sa stopostotnom sigurnošću tvrde da nije povrijeđen iako ne znaju ni njega ni nikog mu bliskog odakle bi mogli dobiti informaciju.
Zadnja izmjena: izdzezveubrazil, dana/u 05 sep 2023, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Čini mi se da se niko iz stručnog štaba i reprezentacije nije oglasio. Možda i jeste, ali nedovoljno jasno. To je neozbiljno i pothranjuje tračeve.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:31Prije bih ja rekao da je problem što smo podložni svakojakim teorijama zavjere na nivou kompletnog naroda. Ljudi sa stopostotnom sigurnošću tvrde da je povrijeđen iako ne znaju ni njega ni nikog mu bliskog odakle bi mogli dobiti informaciju.
situacija s jednim od najvažnijih igrača itekako zanima raju i to se mora objasniti. U čemu je problem, zašto nije došao kod reprezentativnoh doktora na pregled, je li dobio dozvolu da ostane u Engleskoj, kakvo je stanje spovredom itd?
Realno u svakoj ozbiljnijoj reprezentaciji, odmah bi se tražio i dobio odgovor. Ide treći dan priprema, a mi ne znamo o čemu je riječ izuzev insajderskog infoa.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Bit će zanimljivo na ovoj temi kad bude startao protiv Tottenhama
Zahtjevna je Engleska liga, hoće da se odmori. Nešto kao Jokić u Srbiji što radi, stavio je klub ispred reprezentacije, više mu reprezentacija nije potrebna da se proda. Razočarao me je.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Upravo citam komentare na forum Sheffield Uniteda i kazu da je jako los izgledao protiv Evertona i da je valjda neka povreda upitanju kao i Irski igrac John Egan i da klub ima jako slabu organizaciju sto se tice povrede.
Trenutno imaju 4-5 povrede
Trenutno imaju 4-5 povrede
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 06 sep 2023, 11:24, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
Mislim da je to ipak do kluba, koji zabrani igracu da dolazi na okupljanje.
Sjeti se utakmica u martu, Kolasinac dosao kao ozlijeđen da pruzi podrsku ekipi, a 4 dana nakon utakmice sa Slovackom lik odigrao 90 minuta za Marseille.
Ista stvar je i sa Dzekom i Krunicem bila par puta
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Igrat ce redovni Sanicanin sta je belaj
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Možda nisam u toku, da li postoji ijedno zvanično obavještenje, izjava, od strane selektora ili nekoga iz saveza? Treći dan okupljanja je već.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.