MaJsToREEeE da si bar neSto taCno nApiSo ali NisTaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:52![]()
Majstore ti si u privatnim porukama pitao pitare sta se desilo sa clanovima vase grupe jos pisao pozdrav![]()

MaJsToREEeE da si bar neSto taCno nApiSo ali NisTaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:52![]()
Majstore ti si u privatnim porukama pitao pitare sta se desilo sa clanovima vase grupe jos pisao pozdrav![]()
@Rigolo
A dje si ti bio? Pred nosom su ti bili, sto nisi stao na crtu? ili si i ti neki neki dijasporac koji samo palamudikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:52Jesi li bio? Sta si vise dosadan a skocio bi u Neretvu da si bio.
Evo ruka, dogovoreno, citirat cemo se na kraju sezone19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:14Ja prihvatam opkladunekoIzMostara je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:33
Ponudio sam Virti, odbio je. Ti i ja, sportska opklada da ne pisemo pola godine na forumu ciji klub bud slabije rangiran na tabeli, ili ako hoces ako ne izborimo ni jedni ni drugi Evropu nikom nista
![]()
![]()
Dijasporac sam jacaffetin je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:57A dje si ti bio? Pred nosom su ti bili, sto nisi stao na crtu? ili si i ti neki neki dijasporac koji samo palamudikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 sep 2023, 13:52Jesi li bio? Sta si vise dosadan a skocio bi u Neretvu da si bio.![]()
Cinjenica je da ih se u njihovom gradu, ako je uopste njihov, ne moze skupiti 50 da stane na crtu bilo kome. Halo ljudi o cemu pricamo? Grupa koja zivi od stare slave, po brojnosti u rangu sa Gerilom iz Travnika.neugodan je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:54ne znam cime se rodjeni imaju pohvalit?
manijaci gospodski dosli na ruke ispred kuce vam u podne na dan utakmice. nije vas se moglo skupit 60,70 da se pobijete na sake?
i ovih 20 sto se skupilo pa naoruzalo i "branilo" grad, bolje bi bilo da ste se goloruki zaletili, dobili degenek i gotovo.
malobrojniji u ferci popadali, nista specijalno. skinuo bi vam kapu svak. ovako ste podlegli od golorukih ljudi, a papanski ih napali kamenjem i palicama.
ugasit ce vas manijaci dje god podjete ako vas budu cekali ko leseve
Ja sam mislio da su robijasi najveci indijanci sto se tice ovih stvari ali ovi su ih debelo istisnuli sa vodece pozicije. RA protiv Ultrasa 80 na 80 po meni najveci posljeratni fajt u Dreznici lupali se bez prestanka palicama po mozgovima 15 minuta bilo 40 ranjenih na obadvije strane pa niko nije nista napisao ni mi ni oni a ovi sabani napravise mit od toga kako im prva ekipa od 80 ljudi nije metar pomjerila izmiksano 30 momaka iz RA i RA omladineBalorda je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:09O kakvim luđacima i shizofrenicima se radi, dovoljno govori ovaj post gore. Dva dana nakon što im se stalo na crtu i nakon što nisu malobrojnije mogli pomaknuti, on piše da nema ko da stane na crtu![]()
A već sam napisao, i opet ću, vi bi nakon nedjelje morali naučiti da nije u brojkama sve![]()
Ti taj dan bio garant u biblioteci pa nisi mogo u belaj. Ili si tipko po forumu?Balorda je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:09O kakvim luđacima i shizofrenicima se radi, dovoljno govori ovaj post gore. Dva dana nakon što im se stalo na crtu i nakon što nisu malobrojnije mogli pomaknuti, on piše da nema ko da stane na crtu![]()
A već sam napisao, i opet ću, vi bi nakon nedjelje morali naučiti da nije u brojkama sve![]()
Čekaj, TM-ovac će nekome prigovarati jer je došao naoružan na tuču?caffetin je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:25Ti taj dan bio garant u biblioteci pa nisi mogo u belaj. Ili si tipko po forumu?Balorda je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:09O kakvim luđacima i shizofrenicima se radi, dovoljno govori ovaj post gore. Dva dana nakon što im se stalo na crtu i nakon što nisu malobrojnije mogli pomaknuti, on piše da nema ko da stane na crtu![]()
Zamisli ljudi nosili stila od sjekira, lopata, sitni sljunak, krupni sljunak, fasadni kamen, asortiman gradjevinskog materijala ko kemo prom otprilike.
U "svom" gradu. Ne mogu 50, slovima: PEDESET ljudi skupiti da NAORUZANI krenu na nenaoruzane ljude.![]()
I na kraju, tuca je prekinuta nakon sto je vas covjek pao.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.