Po cemu, konkretno.gegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:03Senad je siva eminencija ove uprave,to znaju ptice na grani!RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:05Daj konkretnu pricu i dokaz da se Senad bilo sta pita. Nemoj samo pozajmicu trzati kao primjer, jer ona to nije nego zakucavanje Amara koji je natrco na volej ko zadnji papak.bojamora je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:24
Šta bolan guramo. To malo dugova što se vrati vrati se tako što se uzima od igrača i od navijača. Čuj guramo. Možemo sa njima ovako gurati još 10 godina a život prođe.
Prvo treba raspustiti skupštinu jer su ublehaši koji ništa ne pridonose i puštaju da ih ljudi na čelu sa Misimovićem šaltaju kako hoče.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da se Miske sta pita u klubu bar bi stolice znali ocistit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Daj boze da iko dodje prije zimeRatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:01Nama trebaju, al bas trebaju, dva igraca - veznjak i krilo, bez obzira koliko god da stedimo ako se navedeni ne dovedu ovaj roster ne moze izboriti Europu, misim da necemo biti ni konkurentni za istu. Meni to ne smeta, ali vecini ce smetati i to je vec belaj, tjeranje i **** familije u najavi.
stoji da je ova sezona za bod bolja, ali stoji i da nam je proslogodisnja tekma protiv tuzle bolja od ijedne ove sezone.1921boy je napisao/la: ↑05 sep 2023, 10:57Prošle godine početak :
- Leotar (1:1) - H
- Zrinjski (1:2) - A
- Široki (1:1) - H
- Velež (3:1) - A
- Tuzla (4:2) - H
8/15, dvije pobjede, dva remija i poraz.
Trenutno :
- Borac (2:0) - H
- Posušje (1:0) - A
- Tuzla (3:1) - H
- Igman (1:0) - H
- Velež (1:0) - A
9/15, tri pobjede i dva poraza.
da ne budem pogresno shvacen, niti branim, niti prizivam mulalica, niti imam namjeru nesto pisati i pricati protiv basica. samo zelim reci da mi (meni barem) sve djeluje u 5 deka. imat cemo bljeskova i dobre igre i rezultata, ali se bojim da cemo se daleko vise patiti. jednostavno, tanak roster, sto odavno govorim i s tim sam se vec pomirio. evropa ravna duploj s ovim rosterom
Nama se tesko pomiriti da smo ekipa za sredinu tabele i nista vise od toga,prosle sezone se otvorilo svasta nesto,ove sezone toga nema i nece biti,znam da nam je tesko svima ovo gledati ali jbg..
Skupljati bodove pa vidjeti za sta je dovoljno na kraju,para nemamo a ovo sto imamo lose je ulozeno,90% ovog kadra ne bi ni peskire mogli donositi u pravom Zelji ali vremena se mijenjaju.
Nase je dati podrsku mada mi cesto djeluje da smo rupa bez dna i da se neke stvsri ne mogu sanirati ma kolika volja bila,na kraju i da vratis dugove niko ti ne garantuje da nece nastati novi.Na kraju sumnjam da postoji klub koji nema dugova.
Skupljati bodove pa vidjeti za sta je dovoljno na kraju,para nemamo a ovo sto imamo lose je ulozeno,90% ovog kadra ne bi ni peskire mogli donositi u pravom Zelji ali vremena se mijenjaju.
Nase je dati podrsku mada mi cesto djeluje da smo rupa bez dna i da se neke stvsri ne mogu sanirati ma kolika volja bila,na kraju i da vratis dugove niko ti ne garantuje da nece nastati novi.Na kraju sumnjam da postoji klub koji nema dugova.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije da branim kuhara i da ne volim Basica,ali...
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nismo vise budale,svjedocili smo jednom tom scenariju,vise necemo.
Nizi se moze porediti igra niti treneri,ponizavanje kvalitete od strane seljakluka
Armiji koja je haman ugasila Zelju sretno u dsljem iscekivanju kikseva i tjeranja trenera i uprave
Licemjeri.
GOSK
SLOGA
SIROKI
Dobar raspored da se upise 9 bodova i vrati na pravi kolosijek,da se vratmo komenatrima Zeljovaca a ne ofucanih spasilaca i budala
Nizi se moze porediti igra niti treneri,ponizavanje kvalitete od strane seljakluka
Armiji koja je haman ugasila Zelju sretno u dsljem iscekivanju kikseva i tjeranja trenera i uprave
Licemjeri.

GOSK
SLOGA
SIROKI
Dobar raspored da se upise 9 bodova i vrati na pravi kolosijek,da se vratmo komenatrima Zeljovaca a ne ofucanih spasilaca i budala
Zadnja izmjena: GIBRA, dana/u 05 sep 2023, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
kad naucis shvatiti napisano, shvatit ces da nigdje, nista nisam napisao protiv basica. fino napisah da je do tankog rostera, ne do trenera.
jel sad jasnije? ili, ipak, trebam crtati?
- gegenpressing
- Kontakt:
Naravno da je natrčao na volej kad nisu namjerno ispoštovali dogovor koji je potpisao tadašnji v.d.predsjednika,Oro.Pravdajući se da nisu imali uvid u taj sporazum.A pozajmnica(srijeda) je im je legla ko mehlem na ranu,a u tom trenutku je na našem računu bilo preko 180.000KM,što je i sam Kovačević potvrdio(petak) da će radnoj zajednici biti isplaćena plata u ponedjeljak.Sad ljude treba ubjediti da je preko vikenda sjela neka uplata,ma hajde,molim vas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:06Po cemu, konkretno.gegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:03Senad je siva eminencija ove uprave,to znaju ptice na grani!RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 18:05
Daj konkretnu pricu i dokaz da se Senad bilo sta pita. Nemoj samo pozajmicu trzati kao primjer, jer ona to nije nego zakucavanje Amara koji je natrco na volej ko zadnji papak.
Od tad ja ovom fataču genitalija ne vjerujem ništa,a posebice što se nije ukazao na godišnjici I.Osima.
1.Maj,roštiljao negdje pa nije stigao,pa ga predsjednik i podpredsjednik skupštine vadili.
Sramota
Brohra ribo se...
Ako iko treba ostat u Zelji to je trener. Ne zato sto je Fergunson nego jer ni sir Alex licno ne bi od ovih igraca napravio sampionski tim. Basic je bar pokazao znakove znanja.
Pokusat bar njega istrpit, ja da se pitam sad odma dvije godine obavezno. Zao mi sto nismo doveli, ako vec mi nemamo, 2 mlada momka od 18 godina pa nek se uigravaju, pomalo. Poluvrijeme u kupu, 10 min na Grbavici. To je put za Zelju. To ne mogu prezalit, da nam djecu treniraju na nacin kako bi to i ja radio.
Prokleti sabur ali bas nam treba.
Pokusat bar njega istrpit, ja da se pitam sad odma dvije godine obavezno. Zao mi sto nismo doveli, ako vec mi nemamo, 2 mlada momka od 18 godina pa nek se uigravaju, pomalo. Poluvrijeme u kupu, 10 min na Grbavici. To je put za Zelju. To ne mogu prezalit, da nam djecu treniraju na nacin kako bi to i ja radio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ako je pozajmica bila u srijedu onda je isplata uredno moguca u petak, il nesto nisam dobro shvatiogegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:44Naravno da je natrčao na volej kad nisu namjerno ispoštovali dogovor koji je potpisao tadašnji v.d.predsjednika,Oro.Pravdajući se da nisu imali uvid u taj sporazum.A pozajmnica(srijeda) je im je legla ko mehlem na ranu,a u tom trenutku je na našem računu bilo preko 180.000KM,što je i sam Kovačević potvrdio(petak) da će radnoj zajednici biti isplaćena plata u ponedjeljak.Sad ljude treba ubjediti da je preko vikenda sjela neka uplata,ma hajde,molim vas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:06Po cemu, konkretno.gegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:03
Senad je siva eminencija ove uprave,to znaju ptice na grani!
Od tad ja ovom fataču genitalija ne vjerujem ništa,a posebice što se nije ukazao na godišnjici I.Osima.
1.Maj,roštiljao negdje pa nije stigao,pa ga predsjednik i podpredsjednik skupštine vadili.
Sramota

Ne vjerujem ni ja nikome, doslovno, ali ono sto znam sigurno jeste da kada se raspustila bivsa uprava u vidu onih mrmota Nazifa i Nurke i kada je raspustena skupstina od strane navijaca da se razgovaralo sa ljudima oko ulaska u klub kao uprava i niko nije htio da udje, Odnosno neki su i htjeli , donio bi se i neki kes u klub al da pomocni bude kolateral u slucaju da se ulozeno ne moze izvuci sto je naravno odbijeno u startu. Jedino su ovi htjeli da udju i nesto pokusaju. Mozel bolje, naravno da moze. Imal uhkjupa u upravi , ima masa, al nisu svi i ovi koji nisu vuku koliko mogu.
Ovaj da je htio mogao je hladno da udje u klub kao spasilac i to za kikiriki, nije htio, ne sporim da ima i dalje svoje navijace u kkubu, al da se pita, prilicno sam siguran da se me pita, barem trenutno.
Ne kazem da sam u pravu nego misljenje sam donio na osnovu svojih saznanja i kontakata.
Ima jos toga, al nije za pisanja na javnom foromu odnosno nije za pisanja bilo gdje.
Bolja ekipa bila prosle godine, a losija igra vs ove godine.ristagrad je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:08stoji da je ova sezona za bod bolja, ali stoji i da nam je proslogodisnja tekma protiv tuzle bolja od ijedne ove sezone.1921boy je napisao/la: ↑05 sep 2023, 10:57Prošle godine početak :
Trenutno :
da ne budem pogresno shvacen, niti branim, niti prizivam mulalica, niti imam namjeru nesto pisati i pricati protiv basica. samo zelim reci da mi (meni barem) sve djeluje u 5 deka. imat cemo bljeskova i dobre igre i rezultata, ali se bojim da cemo se daleko vise patiti. jednostavno, tanak roster, sto odavno govorim i s tim sam se vec pomirio. evropa ravna duploj s ovim rosterom
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- jointunija
- Kontakt:
Slažem se,on sam kaže da ima dovoljno materijala da se pobije sa svima,ali tim limitiranim igračima treba malo više vremena da prihvate neke stvari,što znači da moramo biti spremniji od ostalih da nadoknadimo manjak kvaliteta oni će oscilirati,što je normalno.godrina je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:10Ako iko treba ostat u Zelji to je trener. Ne zato sto je Fergunson nego jer ni sir Alex licno ne bi od ovih igraca napravio sampionski tim. Basic je bar pokazao znakove znanja.
Stvari koje se rade na treningu,da preneseš na utakmicu je jako teško.
A to je sve psiha,čim uđu u tunel njima se u glavi desi kratki spoj,rade suprotno od onog što su radili na treningu.To će vam potvrditi svako ko prati treninge,to frca,lopta ide na dodir,ne samo sad nego inače.
Jako teško za objasniti.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
tacno, imali smo stilu, santosa i hodzica, ko imalo zrelo razmislja i razumije se u fudbal, znao je da se gubitak ove dvojice mora adekvatno nadoknaditi, uz dodatna 2-3 pojacanja koja su odmah za prvih 11, da bi se imali cemu nadati ove sezone. stila je dodatna steta i (valjda) trenutni gubitak za nas.Argentina je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:34Bolja ekipa bila prosle godine, a losija igra vs ove godine.ristagrad je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:08stoji da je ova sezona za bod bolja, ali stoji i da nam je proslogodisnja tekma protiv tuzle bolja od ijedne ove sezone.1921boy je napisao/la: ↑05 sep 2023, 10:57Prošle godine početak :
Trenutno :
sto se igre tice, evropa dobra, protiv borca dobra (mada smo se i tu rano povukli i nisam bio bas rahat do kraja), ostalo kuci li-la, i igman i tuzla. posusje i velez vrlo lose.
ja cu ici na utakmice i davati podrsku, svjestan da, s ovim rosterom, mozemo svakoga u ovoj ligi pobjediti, ali da, Bogami, i nas svako moze otresti. dokle cemo dogurati, pokazat ce vrijeme.
tako, da, niti cu ih ukivati u zvijezde, niti pljuvati. nek se bore, daju zadnji atom snage i ja zadovoljan. protiv posusja i veleza toga nije bilo. kur.cobolju, zaje.bavanje, glumljenje zvijezda... necu podrzati i ako tako bude, samo me mogu otjerati sa stadiona.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
to je nedostatak kvalitete nista drugo, ti kad znas sta trener hoce od tebe i svoju ulogu na terenu (mekic klasicni primjer koliko je procvjeto od dolaska basica jer ima osnove taktike u glavi) nema tu kratkog spoja.. vecina ostalih je na taktickom nivou koji nermin zahtjeva na ispodprosjecnom nivou cak i za nasu ligu..jointunija je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:40Slažem se,on sam kaže da ima dovoljno materijala da se pobije sa svima,ali tim limitiranim igračima treba malo više vremena da prihvate neke stvari,što znači da moramo biti spremniji od ostalih da nadoknadimo manjak kvaliteta oni će oscilirati,što je normalno.godrina je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:10Ako iko treba ostat u Zelji to je trener. Ne zato sto je Fergunson nego jer ni sir Alex licno ne bi od ovih igraca napravio sampionski tim. Basic je bar pokazao znakove znanja.
Stvari koje se rade na treningu,da preneseš na utakmicu je jako teško.
A to je sve psiha,čim uđu u tunel njima se u glavi desi kratki spoj,rade suprotno od onog što su radili na treningu.To će vam potvrditi svako ko prati treninge,to frca,lopta ide na dodir,ne samo sad nego inače.
Jako teško za objasniti.
klasicni primjer gasal u 80inekoj minuti treba samo jedan dobar prijem na sesnest i da izbaci alisona samog pred gol on je ono osnovno uspio usrati.. nemas sta ici dalje od ovog primjera, tako je i na ostalim dijelovima terena..
da bi igraci koji su svakako limitirani s taktickom pripremom poceli igrali nesto smisleno (sto se na momente moglo vidjeti u evropi kad smo imali sjajne periode igre i akcije za pozeljeti) treba puno vise vremena da se to prenese u konstantu na terenu.. puno vise od ovog koliko je nermin do sad tu, prestanimo mjenjati trenere dati covjeku citavu sezonu sta god da bude, ko god poslije njega da dodje ubijedjen sam da ce samo jos gore biti ako se odluce da ga otjeraju u nekom momentu..
- gegenpressing
- Kontakt:
Kontam,a je li preća plata koja bi kasnila 10-15 dana ili licenca?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:32Ako je pozajmica bila u srijedu onda je isplata uredno moguca u petak, il nesto nisam dobro shvatiogegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:44Naravno da je natrčao na volej kad nisu namjerno ispoštovali dogovor koji je potpisao tadašnji v.d.predsjednika,Oro.Pravdajući se da nisu imali uvid u taj sporazum.A pozajmnica(srijeda) je im je legla ko mehlem na ranu,a u tom trenutku je na našem računu bilo preko 180.000KM,što je i sam Kovačević potvrdio(petak) da će radnoj zajednici biti isplaćena plata u ponedjeljak.Sad ljude treba ubjediti da je preko vikenda sjela neka uplata,ma hajde,molim vas.
Sramotai znalo se da imamo kesa, al da ne bi mogli da isplatimo plate i Amara, a nama gori za Europu. Sasvim logican potez, po meni. I nije da su se otimali da nam posude
Ne vjerujem ni ja nikome, doslovno, ali ono sto znam sigurno jeste da kada se raspustila bivsa uprava u vidu onih mrmota Nazifa i Nurke i kada je raspustena skupstina od strane navijaca da se razgovaralo sa ljudima oko ulaska u klub kao uprava i niko nije htio da udje, Odnosno neki su i htjeli , donio bi se i neki kes u klub al da pomocni bude kolateral u slucaju da se ulozeno ne moze izvuci sto je naravno odbijeno u startu. Jedino su ovi htjeli da udju i nesto pokusaju. Mozel bolje, naravno da moze. Imal uhkjupa u upravi , ima masa, al nisu svi i ovi koji nisu vuku koliko mogu.
Ovaj da je htio mogao je hladno da udje u klub kao spasilac i to za kikiriki, nije htio, ne sporim da ima i dalje svoje navijace u kkubu, al da se pita, prilicno sam siguran da se me pita, barem trenutno.
Ne kazem da sam u pravu nego misljenje sam donio na osnovu svojih saznanja i kontakata.
Ima jos toga, al nije za pisanja na javnom foromu odnosno nije za pisanja bilo gdje.
Još isplatimo nekakve debile a znamo da najviše plivamo jednom liku.
A ovaj je pokušao,ali bilo je nekog otpora iz skupštine,i to je jako važno da ne vlada jednoumlje!
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Nama je bas gorilo za Europu, ako se sjecas, zato se i islo da se Amar isplati - ako mora, a moralo se i da se isplate plate.gegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:06Kontam,a je li preća plata koja bi kasnila 10-15 dana ili licenca?RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:32Ako je pozajmica bila u srijedu onda je isplata uredno moguca u petak, il nesto nisam dobro shvatiogegenpressing je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:44
Naravno da je natrčao na volej kad nisu namjerno ispoštovali dogovor koji je potpisao tadašnji v.d.predsjednika,Oro.Pravdajući se da nisu imali uvid u taj sporazum.A pozajmnica(srijeda) je im je legla ko mehlem na ranu,a u tom trenutku je na našem računu bilo preko 180.000KM,što je i sam Kovačević potvrdio(petak) da će radnoj zajednici biti isplaćena plata u ponedjeljak.Sad ljude treba ubjediti da je preko vikenda sjela neka uplata,ma hajde,molim vas.
Sramotai znalo se da imamo kesa, al da ne bi mogli da isplatimo plate i Amara, a nama gori za Europu. Sasvim logican potez, po meni. I nije da su se otimali da nam posude
Još isplatimo nekakve debile a znamo da najviše plivamo jednom liku.
A ovaj je pokušao,ali bilo je nekog otpora iz skupštine,i to je jako važno da ne vlada jednoumlje!
Jel Amar morao da poteze tu pricu pred licencu, a sam je sebi skocio salto po sred usta kada je pricao kako je Kartoteka necovjek, a onda on to isto, al potpuno isto, uradi. ****, ne ide. Da nema para, razumijem. Meni je jasno da nas Cica tuzi za pare ili Memic, oni ako taj kes ne dobiju imaju ili ce imati ozbiljan egzistencijalni problem. Sa Amarom to nije slucaj, uradio je sta je uradio i naletio na volej ko zadnji papak. Sam pao, sam se ubio.
Naravno, ne treba ni Senadu, a ni Edisu vjerovati. Samo djela i konkretne stvari. Ovi su nad barem stabilizovali i zaustavili slobodni pad u kojem smo bili. Jesul za nesto ozbiljnije, sumnjam. Al ne treba ni tjerati bez plans jer mi smo vise puta dokazali da uvijek moze i obicno bude gore kada se tjeraju ljudi bez alternativnog rjesenja.
Da ne peglamo ljude vise. Zivio burazeru.
Zivimo Zeljeznicar

Nije Amar ništa poslo pred licencu. Gluposti pričaš ,nego sud. Nije mogo Amar reči sudu kad da pošalje presudu na koju ga je Misimović natjero da tuži klub a bilo je i para i načina da se sve riješi bez suda. A ove treba tjerat juče, muka mi više da činjenice iznosim zašto.
-
- Kontakt:
Jel mu sud rekao i da ne potpise reprogram, a mrmote ?bojamora je napisao/la: ↑06 sep 2023, 00:21Nije Amar ništa poslo pred licencu. Gluposti pričaš ,nego sud. Nije mogo Amar reči sudu kad da pošalje presudu na koju ga je Misimović natjero da tuži klub a bilo je i para i načina da se sve riješi bez suda. A ove treba tjerat juče, muka mi više da činjenice iznosim zašto.
Rekao da je u Americi i da ima advokat, ko li vec, da se s njim prica. I to mu je sud naredio, jel tako ?
Naletio ko zadnji papak i to je to. Rezultat, zasluzeni zvizduci na Grbavici. Ja nisam, al razumijem one koji jesu. Ne branim Senada takodjer, cim sam vidio da to ima botove jasno je da tu nisu cista posla i da tu ljubavi neJma, samo interes - zemlja.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Napaceni87, Pablo11 i 6 gostiju.