Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

dscile
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la dscile » 05 sep 2023, 16:54

miki_92 je napisao/la:
05 sep 2023, 16:45
Sta je ovo sve ti jbm
Dva tuljana pred parenje

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 sep 2023, 20:03

Svaka čast Novoj TV, ni 20 minuta im nije trebalo da ubace obiteljske suze i bolest majke u novu sezonu Masterchefa :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 05 sep 2023, 20:05

Otelo je napisao/la:
05 sep 2023, 20:03
Svaka čast Novoj TV, ni 20 minuta im nije trebalo da ubace obiteljske suze i bolest majke u novu sezonu Masterchefa :tokralju:
Zar gledaš to :mrgreen:

Ni nalik na original, a vala ni na ono prije. Sjećaš se goat momenta 2012te sa dva finala na Federalnoj i Novoj :lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 05 sep 2023, 20:09

Arvid je napisao/la:
05 sep 2023, 20:05
Otelo je napisao/la:
05 sep 2023, 20:03
Zar gledaš to :mrgreen:

Ni nalik na original, a vala ni na ono prije. Sjećaš se goat momenta 2012te sa dva finala na Federalnoj i Novoj :lol:
Naravno da gledam, bude dobre drame :mrgreen:

Al' cirkus prave sa ovom patetikoom, cura je dobila gotovo deset minuta ekrane, minut na kuhanje, devet je otpalo na njen život i debljinu :rol:

Sjećam. Sad je dobro, ne moram čekati dvije sedmice na prikazivanje Nove BH, lagano antena i gledaj na vrijeme sve :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 sep 2023, 20:11

Bundesliga je napisao/la:
05 sep 2023, 15:00
I opet dođeš do tog da bi te trebala boliti ona stvar ako to nikome ne škodi. Promoviše se malo država, ljudi zarađuju, dolaze ti svjetska imena kao što su Đoković ili naši košarkaši. Ako se nekome ide u te tunele, ode i vidi kako je. Ako je prodavanje magle, neće ići opet sigurno. A ako nekome pomaže za zdravlje zašto da ne. Da Bogdo naprave još atrakcija, pa da se može šta i vidjeti. A ne odeš na neko mjesto, jedva dođeš do njega koliko put ne valja, i kada naposlijetku stigneš tamo sve zaraslo, raspada se.
Skodi samoj drzavi. Ako je laz i nema bas nesto da se vidi valjda ce svijet poceti na google reviews stavljati lose iskustva. Vide ostali da je kradja i glupost i nikad vise nece doci u BiH.
Pored onoliko lijepih planina. Bio sam u dosta drzava, ovolika Amerika i nema rijeka kao npr Una, Neretva, Vrbas. Na to se treba fokusirat, rijeke, odmaralista i jedna on najbitnijh stvari BiH hrana.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 05 sep 2023, 20:21

https://www.klix.ba/biznis/monetize-ad- ... /230905133

Ajdin se siri jebbi ti to :kafa:

Zaboravio klix iskljucit komentare, koji prevaranti :rol:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2023, 20:37

soko je napisao/la:
05 sep 2023, 20:11
I opet dođeš do tog da bi te trebala boliti ona stvar ako to nikome ne škodi. Promoviše se malo država, ljudi zarađuju, dolaze ti svjetska imena kao što su Đoković ili naši košarkaši. Ako se nekome ide u te tunele, ode i vidi kako je. Ako je prodavanje magle, neće ići opet sigurno. A ako nekome pomaže za zdravlje zašto da ne. Da Bogdo naprave još atrakcija, pa da se može šta i vidjeti. A ne odeš na neko mjesto, jedva dođeš do njega koliko put ne valja, i kada naposlijetku stigneš tamo sve zaraslo, raspada se.
Skodi samoj drzavi. Ako je laz i nema bas nesto da se vidi valjda ce svijet poceti na google reviews stavljati lose iskustva. Vide ostali da je kradja i glupost i nikad vise nece doci u BiH.
Pored onoliko lijepih planina. Bio sam u dosta drzava, ovolika Amerika i nema rijeka kao npr Una, Neretva, Vrbas. Na to se treba fokusirat, rijeke, odmaralista i jedna on najbitnijh stvari BiH hrana.
Ne može škoditi državi kada ljudi u Visokom, Sarajevu, Banja Luci, Tuzli itd profitiraju zbog toga. Ako neko dođe posjetiti Visoko, velika je vjerovatnoća da će svratiti i u druge gradove i na druga mjesta. Loše recenzije se ostavljaju svugdje, imaš kod piramida u Gizi likove koji varaju turiste i naplaćuju im kojekakve stvari. A da ne pričam o milion drugih mjesta gdje slike i realnost su dijametralno suprotne. Zato se treba potruditi da se ljudi lijepo osjećaju tamo, napraviti još kakvu atrakciju. Pa će ostaviti dobre recenzije. Ne znam zašto se ne bi mogli fokusirati i na jedno i na drugo, i na rijeke i planine, pa i ovo u Visokom i na drugim mjestima. Problem je što se ne fokusiraju ni na šta. Eto čovjek pokušava napraviti nešto pa ga se pljuje. Našem narodu niko ne može ugoditi. Kada nemaš šta vidjeti onda se priča država ni u šta ne ulaže, a kada neko uloži onda eno ga vara narod :crazy:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 05 sep 2023, 21:24

Nek se bavi biznisom kojim hoce, ako je u okviru zakona, to je car slobode i kapitalizma, ali porazno je kad predsjednik/historicar, obilazi takva mjesta, zarad populizma i par glasova. To pokazuje svu jadovstinu naroda sa ovih prostora.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 05 sep 2023, 21:34

Da u visokom nema nista moze reci samo onaj koji nije krocio nogom tamo.
Jesu li to piramide, tuneli, atomska sklonista kanalizacija prastarog nebeskog naroda koji je tu pisao i srao ne znam ali prirodne strukture nisu.
Tacno je da su neki sa podsmjehom to docekali i negirali, ali ima i onih naucnih krugova koji potvrdjuju cijelu pricu.
Osmanagic je od toga napravio svojevrsnu senzaciju, ljudi dolaze u Visoko kao nikada prije.
Cijeli grad je profitirao od toga...Da li ti tuneli lijece ili ne koga boli **** .

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 sep 2023, 21:43

soko je napisao/la:
05 sep 2023, 20:11
Slažem se.
Nisam bio u Americi, ali sam obišao Evropu i mogu reći da su nam rijeke pravo bogatstvo.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2023, 21:46

Bile bi bogatstvo da nema masu smeća po obalama i da ljudi ne bacaju šporete i otpad u njih. Imaš par rijeka koje su "sačuvane."

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 sep 2023, 22:17

Tačno, ali ne sve i svugdje.
Ti imaš jednu koja je pravo bogatstvo na tvojoj opštini.
Na toj rijeci ja provodim s oje najnolje dane u godini, doduše, u opštini Olovo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2023, 22:29

FKBilder je napisao/la:
05 sep 2023, 21:34
Jesu li to piramide, tuneli, atomska sklonista kanalizacija prastarog nebeskog naroda koji je tu pisao i srao ne znam ali prirodne strukture nisu.
Tacno je da su neki sa podsmjehom to docekali i negirali, ali ima i onih naucnih krugova koji potvrdjuju cijelu pricu.
Osmanagic je od toga napravio svojevrsnu senzaciju, ljudi dolaze u Visoko kao nikada prije.
Cijeli grad je profitirao od toga...Da li ti tuneli lijece ili ne koga boli **** .
Dobro, zakljucak je da je Semir prevarant. Sve drugo je nesigurno.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2023, 22:38

ASD je napisao/la:
05 sep 2023, 22:17
Tačno, ali ne sve i svugdje.
Ti imaš jednu koja je pravo bogatstvo na tvojoj opštini.
Na toj rijeci ja provodim s oje najnolje dane u godini, doduše, u opštini Olovo.
Ma Krivaja ovdje nije čista, vjerovatno misliš tamo prema Vozućoj ili Banovićima, ali i tu pun qrac kanalizacija. Ovdje jedino što znaš da je čisto je kad odeš u Kamenicu ispod vodopada, a i tu se polomiš dok dođeš, oni drveni mostovi se gotovo pa raspali. Da ima ko pa da uloži pare u Kamenicu to bi bila prelijepa destinacija, ali ništa od toga. Još ispod napravili i branu. Zatvorili i onaj restoran što je bio tamo.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 sep 2023, 22:42

[quote=Bundesliga post_id=9454964 time=1693943200 user_id=20553]
Bile bi bogatstvo da nema masu smeća po obalama i da ljudi ne bacaju šporete i otpad u njih. Imaš par rijeka koje su "sačuvane."
[/quote]

To se sve da srediti. Moraju i ljudi sami od sebe da gledaju da sacuvaju prirodu, ne moze sve drzava. Moze staviti kazne, od naroda sve to pocinje

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 05 sep 2023, 22:49

soko je napisao/la:
05 sep 2023, 22:42
05 sep 2023, 21:46
To se sve da srediti. Moraju i ljudi sami od sebe da gledaju da sacuvaju prirodu, ne moze sve drzava. Moze staviti kazne, od naroda sve to pocinje
Pa da se srediti, ali neće niko. Da li klepiš kaznu ogromnu onome ko baca smeće, ne bi nikome palo na pamet da to ponavlja. A šta će država kad i oni dopuštaju to. Neki dan u Zenici ili u blizini Zenice bio masovni pomor ribe čini mi se na Bosni, ispuštali otpadne vode. I nikom ništa, kao istražit će se bla bla. Ona standardna šuplja. I šta neko uđe tu i oboli.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 sep 2023, 22:51

numanumaye22 je napisao/la:
05 sep 2023, 20:21
https://www.klix.ba/biznis/monetize-ad- ... /230905133

Ajdin se siri jebbi ti to :kafa:

Zaboravio klix iskljucit komentare, koji prevaranti :rol:
Kod ovog nema sredine, jednog dana kada padne ili ce da se nastavi baviti kriminalom ili ce roviti po kontejneru. U biti nema od njega nista, nece nikad znati zaraditi realne pare pravim radom.

Ovo je produkt interneta gdje bi sva omladina da ima milione i ne radi nista. Pojave se ovako pa djeca pomisle da bi kakve lake pare.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 sep 2023, 22:58

Ono kad sa Informera govore o moralnosti :tokralju:
A jest ove novinarke pomnožio sa nulom

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 05 sep 2023, 23:17

tuzlak1987 je napisao/la:
05 sep 2023, 22:29
FKBilder je napisao/la:
05 sep 2023, 21:34
Dobro, zakljucak je da je Semir prevarant. Sve drugo je nesigurno.
Kako je moguce da takav covjek i prevarant,koji vrsi "prevaru "na globalnom nivou jos uvjek hoda slobodan.
Ne znam kako ga nisu uhapsili do sada ,ako ne nasi onda ovi svjetski policajci i cuvari velikog praska i ljudske historije.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 sep 2023, 23:22

05 sep 2023, 22:49
soko je napisao/la:
05 sep 2023, 22:42
05 sep 2023, 21:46
Pa da se srediti, ali neće niko. Da li klepiš kaznu ogromnu onome ko baca smeće, ne bi nikome palo na pamet da to ponavlja. A šta će država kad i oni dopuštaju to. Neki dan u Zenici ili u blizini Zenice bio masovni pomor ribe čini mi se na Bosni, ispuštali otpadne vode. I nikom ništa, kao istražit će se bla bla. Ona standardna šuplja. I šta neko uđe tu i oboli.
E to je problem. Takav narav ljudi. Sve nekako mozel sta na brzaka ili preko stele, nema veze kakve poslijedice ostavljaju iza sebe.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Slatinash_7 i 16 gostiju.