Ja ne shvatam?? Ti i takvi poput tebe ste ti koji ne shvatate (bez obzira o kojim se navijacima radi). Ja za razliku od tebe i vecine ne pisem jer nisam bio i nisam dio te price, ali i ne glumim internet huligana koji sve preko neta znaju. Ne bi se ni ukljucivao u to, samo sam ti skrenuo paznju na to da nemate vi sta kome prigovoriti po pitanju naoruzanja, a na svom stadionu ste u okrsaju sa najvecim rivalom povlacili nozeve, i to nmz osporiti jer je svako ziv vidio sta je bilo i kako. Zao mi je jedino ljudi kojima ste ostetili imovinu i radi vasih indijanskih nagona za bitkom ce morati da saniraju stete na automobilima. Zivio.caffetin je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:55Evo jos jednog koji ne shvata.nekoIzMostara je napisao/la: ↑05 sep 2023, 20:37Samo se vi raspravljajte, samo bih te demantovao po ovom pitanjucaffetin je napisao/la: ↑05 sep 2023, 19:25
Ti taj dan bio garant u biblioteci pa nisi mogo u belaj. Ili si tipko po forumu?
Zamisli ljudi nosili stila od sjekira, lopata, sitni sljunak, krupni sljunak, fasadni kamen, asortiman gradjevinskog materijala ko kemo prom otprilike.
U "svom" gradu. Ne mogu 50, slovima: PEDESET ljudi skupiti da NAORUZANI krenu na nenaoruzane ljude.![]()
I na kraju, tuca je prekinuta nakon sto je vas covjek pao.
keep going![]()
Jos par nek vas dodje na temu bice vas ko i neki dan u belaju![]()
Sto opet potvrdjuje da vam je brojnost jako slaba. Tu gdje treba, za forum ne govorim, tu ste brojni. O tome cijelo vrijeme pricam al posto ocigledno tu temu guras pod tepih, hvatas se za oruzje![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Koliko je taj lik napisao nebuloza u proteklih par dana.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mostarska H komponenta je uvidjela da je tržnica udaljena od stadiona više nego pijaca kod B komponente i njihovog stadiona, te su brže bolje, u cilju izbjegavanja naziva 'tržničari', počeli mostarsku B komponentu nazivati pijačari. A pošto je većina B komponente u BiH poznata po tome da bi i u mišiju rupu za svima koji su neB komponenta, onda se i oni pridružuju 'provokacijama', a S komponenti je ok sve što je protiv B komponente, pa samim time i provokacija za dio B komponente u Mostaru. Eto tako se proširilo kroz našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.

Tebi sam se toliko puta posro po glavi na ovom forumu da mi je sad ovom indirektnom komunikacijom sa tvoje strane postalo jasno da ti je to neka vrsta fetisa !
Mene ne pali, ti si slucajno nalijetao otvorenih usta sto se mene tice

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kad mijenjate ime kluba (da ne blatite FK Borac i historiju) u FK Sudijski Protektorat?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
- Kontakt:
Ne cudi me sto ste topla braca, ima tu dosta slicnosti.
Jel to Almedin proširio virozu i kod vas?

...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Izdrzi druze ne znam sta drugo da ti kazem bori se jbgPasharoni je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:09Mostarska H komponenta je uvidjela da je tržnica udaljena od stadiona više nego pijaca kod B komponente i njihovog stadiona, te su brže bolje, u cilju izbjegavanja naziva 'tržničari', počeli mostarsku B komponentu nazivati pijačari. A pošto je većina B komponente u BiH poznata po tome da bi i u mišiju rupu za svima koji su neB komponenta, onda se i oni pridružuju 'provokacijama', a S komponenti je ok sve što je protiv B komponente, pa samim time i provokacija za dio B komponente u Mostaru. Eto tako se proširilo kroz našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Preliminarno.
Željezničar - GOŠK petak, 18:00
Sarajevo - Zrinjski subota, 20:30
Borac - Posušje nedjelja, 19:30
Željezničar - GOŠK petak, 18:00
Sarajevo - Zrinjski subota, 20:30
Borac - Posušje nedjelja, 19:30
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Samo ti njega zajebajimostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:15Tebi sam se toliko puta posro po glavi na ovom forumu da mi je sad ovom indirektnom komunikacijom sa tvoje strane postalo jasno da ti je to neka vrsta fetisa !
Mene ne pali, ti si slucajno nalijetao otvorenih usta sto se mene tice![]()
Pa kad te lik autom spuca, plakat ces po pdfu ovdje
A znam da ne znaš.curvanord je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:49Izdrzi druze ne znam sta drugo da ti kazem bori se jbgPasharoni je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:09Mostarska H komponenta je uvidjela da je tržnica udaljena od stadiona više nego pijaca kod B komponente i njihovog stadiona, te su brže bolje, u cilju izbjegavanja naziva 'tržničari', počeli mostarsku B komponentu nazivati pijačari. A pošto je većina B komponente u BiH poznata po tome da bi i u mišiju rupu za svima koji su neB komponenta, onda se i oni pridružuju 'provokacijama', a S komponenti je ok sve što je protiv B komponente, pa samim time i provokacija za dio B komponente u Mostaru. Eto tako se proširilo kroz našu lijepu Bosnu i Hercegovinu.![]()
Gledao sam snimak kao i svi drugi , bilo je nejasno u startu ko je ko i meni kao i svima ostalim.
Ne vidim da je to neki blam , a uostalom zaboli me za misljenje forumasa sa duplog sporta.

Sto se tice ostalih info koje su se pokazale netacne prenio sam info sto sam dobio od drugova koji su bili tu , ne u obracunu vec ljudi koji imaju tu u blizini radnje..objavio sam prvi video tu prije nego se ijedan video pojavio tako da posto kupio po toliko i prodo sto se tice krivih info, logicno je da se krive info pojavljuj netom poslije bilo cega jer su u nas ljudi skloni uvecavanju i subjektivnosti .

-
- Kontakt:
Mala Mo i dalje dominira 
Stvarno si mrmot odnosno da budem politicki korektan mrmotica

Stvarno si mrmot odnosno da budem politicki korektan mrmotica

- BegovicRamiz
- Kontakt:
ne treba se zalijetatimostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:19Gledao sam snimak kao i svi drugi , bilo je nejasno u startu ko je ko i meni kao i svima ostalim.
Ne vidim da je to neki blam , a uostalom zaboli me za misljenje forumasa sa duplog sporta.![]()
Sto se tice ostalih info koje su se pokazale netacne prenio sam info sto sam dobio od drugova koji su bili tu , ne u obracunu vec ljudi koji imaju tu u blizini radnje..objavio sam prvi video tu prije nego se ijedan video pojavio tako da posto kupio po toliko i prodo sto se tice krivih info, logicno je da se krive info pojavljuj netom poslije bilo cega jer su u nas ljudi skloni uvecavanju i subjektivnosti .![]()
Nije u pitanju donosenje odluke o upotrebi nuklearnog oruzja vec naprdivanje na forumu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:37ne treba se zalijetatimostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:19Gledao sam snimak kao i svi drugi , bilo je nejasno u startu ko je ko i meni kao i svima ostalim.
Ne vidim da je to neki blam , a uostalom zaboli me za misljenje forumasa sa duplog sporta.![]()
Sto se tice ostalih info koje su se pokazale netacne prenio sam info sto sam dobio od drugova koji su bili tu , ne u obracunu vec ljudi koji imaju tu u blizini radnje..objavio sam prvi video tu prije nego se ijedan video pojavio tako da posto kupio po toliko i prodo sto se tice krivih info, logicno je da se krive info pojavljuj netom poslije bilo cega jer su u nas ljudi skloni uvecavanju i subjektivnosti .![]()

Ti si iz "Opstanka" pobjegao? Aj ne prosipaj se.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:36Mala Mo i dalje dominira
Stvarno si mrmot odnosno da budem politicki korektan mrmotica![]()
Razumijem u potpunosti jer laz se brze siri nego istina.mostar_mo je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:19Gledao sam snimak kao i svi drugi , bilo je nejasno u startu ko je ko i meni kao i svima ostalim.
-
- Kontakt:
Drago mi je vidjeti da ti je Zeljo opsesija, te daje satisfakciju i zanimaciju kroz zivot

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Lik, mnon46, perodeformero i 29 gostiju.