Ljudima je Smetao i smeta Ibricic, tako da njima odgovarat je gluposti.
Covjek je bivsi igrac sa mnogo nastupa i dobre igre …
Sad je u Nogometu i ne vidim sta je Problem.
Ovi ljudi pored mozda nemaju nikakve veze s njim?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ljudima je Smetao i smeta Ibricic, tako da njima odgovarat je gluposti.
ne nego je piizda koja bira utakmice, novi asmir begovicgruezi je napisao/la: ↑05 sep 2023, 17:31Ljudi jel ovo dzeko daje autograme u po treninga? Sto se anela tice ja sam siguran da je od njega trazeno da glumi povredu da bi klada uskocila protiv lihtenstajna on je odbio I zbog toga nije ni dosao na okupljanje.. nije bio povrijedzen ni protiv luxa, barisic nije povrijedzen isto.. boga pitaj cime su ga ucjenjivali da glumi povredu. Kodro nazalost postaje ono sto su bili njegovi prethodnici..
Makar na treningu
Milion puta je bolje zvati mujakica I zolotica nego ovu dvojicu..em igraju standardno em su u jacoj ligi a obojica ljevaci.. ova raspala klada I drvo zvani sanicanin treba da bude izvizdan pri svakom dodiru sa loptom.. ja nemislim da se on uopste gura u repku da se proda, nego se gura sa ciljem sabotaze repke iznutra od strane svetosavskih remetilackih elemenata.. njegovo prisustvo na terenu smanjuje kvalitet ekipe za najmanje 15 do 20 posto, vlahadija koja ga gura to zna, vidi I sto God bude gori vise ce ga gurati.. cilj nije da se klada proda jer iz partizana moze samo u borac , cilj je da se sroza kvalitet repke da nije u stanju ni da pobjedi ekipe koje bi u normalnim uslovima bili istog ranga kao I mi tipa slovacka, island, finska..19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:44Jel ovo sad znaci da ce Sanicanin i Adnan Kovacevic (najvjerovatnije) naknadno dobiti poziv? Ili ce se Anel ipak pojaviti uz mogućnost nastupa protiv Islanda?
Ne daj bože nikom bolesti koju ti imaš.gruezi je napisao/la: ↑06 sep 2023, 06:15Milion puta je bolje zvati mujakica I zolotica nego ovu dvojicu..em igraju standardno em su u jacoj ligi a obojica ljevaci.. ova raspala klada I drvo zvani sanicanin treba da bude izvizdan pri svakom dodiru sa loptom.. ja nemislim da se on uopste gura u repku da se proda, nego se gura sa ciljem sabotaze repke iznutra od strane svetosavskih remetilackih elemenata.. njegovo prisustvo na terenu smanjuje kvalitet ekipe za najmanje 15 do 20 posto, vlahadija koja ga gura to zna, vidi I sto God bude gori vise ce ga gurati.. cilj nije da se klada proda jer iz partizana moze samo u borac , cilj je da se sroza kvalitet repke da nije u stanju ni da pobjedi ekipe koje bi u normalnim uslovima bili istog ranga kao I mi tipa slovacka, island, finska..19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:44Jel ovo sad znaci da ce Sanicanin i Adnan Kovacevic (najvjerovatnije) naknadno dobiti poziv? Ili ce se Anel ipak pojaviti uz mogućnost nastupa protiv Islanda?
Nema šanse da Slovaci pobjede Island, Luxemburg i nas.Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:24Treba nam 5od6 pobjeda, tj racunacemo poraz od Portugala dakle
Lihtenstajn 2x
Island u gostima
Luksemburg u gostima
Slovacka kuci
Vrlo lako se moze desiti da opet protiv Slovacke odlucujemo o prolazu.
Problem je sto Slovacima treba samo 9 bodova iz 6 kola. Ako racunamo dva poraza od Portugala i pobjedu protiv Lihtenstajna dakle ostaju:
Lukaemburg u gostima
Island Kuci
BiH u gostima
Dakle ako slovaci dobiju ove dvijr tekme od tri mi smo ispali.
Lijepo sam iskalkulisao, kad nas sad Lihtenstajn ohladi![]()
AJMOOOO BIT POZITIVNI![]()
KO? Elmem vidjeces euforije kad dobijemo Lih a portugal ohladi Slovacku19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:28Nema šanse da Slovaci pobjede Island, Luxemburg i nas.Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 11:24Treba nam 5od6 pobjeda, tj racunacemo poraz od Portugala dakle
Lihtenstajn 2x
Island u gostima
Luksemburg u gostima
Slovacka kuci
Vrlo lako se moze desiti da opet protiv Slovacke odlucujemo o prolazu.
Problem je sto Slovacima treba samo 9 bodova iz 6 kola. Ako racunamo dva poraza od Portugala i pobjedu protiv Lihtenstajna dakle ostaju:
Lukaemburg u gostima
Island Kuci
BiH u gostima
Dakle ako slovaci dobiju ove dvijr tekme od tri mi smo ispali.
Lijepo sam iskalkulisao, kad nas sad Lihtenstajn ohladi![]()
AJMOOOO BIT POZITIVNI![]()
Ali isto tako nema šanse da i mi pobjedimo 5 od 6 utakmica![]()