FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
OFF TOPIC: Zna li neko jesu li otvorene kapije za u21 reprezentaciju protiv Slovenije sutra na Grbavici?
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/golman-fac ... udo/457987
Gledaj kako momci ginu za klub,kod nas ako ga trener ne pogleda lijepo pocne se odmah nesto kofrcit,hocel potrcat il nece pitanje je,Heba prije moli boga da ga izvedes
Gledaj kako momci ginu za klub,kod nas ako ga trener ne pogleda lijepo pocne se odmah nesto kofrcit,hocel potrcat il nece pitanje je,Heba prije moli boga da ga izvedes

Jel ko vidio pozdravljanje nasih paunova sa djevojkama, izgledaju ko prebijene kuje a Ziljka blijed ko zid ?? @mortem odakle ti informacija za subotu i Zrinjski, ako se ispostavi tacna, moglo bi se aBd na put dalek 180 km 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Odes na stranicu Sarajeva i vidis sve crno na bijelo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arena, to je preliminarno pa treba sačekati. Moguće je i da bude ponedjeljak ali zasad je ovako.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tesko ponedjeljak, jer oni ja msm igraju u toj sedmici konferenciju
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
To je taj suljic koji kaze da je odbio bruku boljih ponuda radi fks i na kraju zavrsi u velezu 

SFK gubi 0:2 20 min.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Vala si upravu, još i tu da se nerviram.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Dva autogola, za drugi golmanica kriva, kakva igra čovječe. Pa kakve su druge ekipe u ligi kad su naše ovakve?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Joj grehote Allahu dragi... Pa mektebski turnir je za ovo liga šampiona
Neznam sta je poenta (razlog) da smo protiv ovog zenskog fk SARAJEVO.. jel to mozda sto je par oni treba radilo u administraci i davale klixsu info ili ima nesto drugo..
Posto vidim da su 21 godinu prvakinje dvije zvjezde iznad grba, ismir kad prica govori da je to njegov klub itd..
Razumijem da je losa igra, al opet reklamiraju klub po lp osvajacice dk svake godine, FIFA UEFA uvode pravilo da se mora imat zenski nogomet (po forumu se bar tako pisalo)
Neznam koja je poenta da ih ne zelimo pod nasim kisobranom.. ja vjerujem da se one samostalno finansiraju
Posto vidim da su 21 godinu prvakinje dvije zvjezde iznad grba, ismir kad prica govori da je to njegov klub itd..
Razumijem da je losa igra, al opet reklamiraju klub po lp osvajacice dk svake godine, FIFA UEFA uvode pravilo da se mora imat zenski nogomet (po forumu se bar tako pisalo)
Neznam koja je poenta da ih ne zelimo pod nasim kisobranom.. ja vjerujem da se one samostalno finansiraju
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, boki86, napoleon72, stokastoka23 i 61 gost.