Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Vjerujem da bi se lakse i bolje mogao prodati preko Svedske nego BiH. Treba i to imati na umu, nije on bio ovisan o BiH. Onaj koji je ovisan, on je automatski i vise podoban.
-
- Kontakt:
Može ovdje tvrditi ko šta hoće, ali ovo je prvenstveno Anelova krivica i već druga ovakva situacija.Ghuraba je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:04Ma jasno je odmah bilo da tu nesto opasno smrdi. Ovaj mali je ocigledno prerano poletio. Meni je sve u vezi njega bilo glupo i dok je vagao za koga ce igrati, pa one silne nelogicnosti i odnos s ocem, a evo sad i ovaj seljacki odnos prema novom selektoru. Ako ima problem s nekim od igraca, trenera ili iz saveza, Kodro nema nikakve veze s tim i mogao je bar ispasti korektan prema njemu. Mirso po ko zna koji put nije upucen i daje informacije koje nemaju veze s istinom. Ocigledno je pokusao ugasiti vatru, a na ovog umisljenog klinju nema nikakvog utjecaja.
Ovi koji tvrde da je Anel u ovom slučaju karakteran i momak sa kičmom, da li su svjesni da time poručuju recimo Hadžikaduniću, Kolašincu i drugima koji se bespogovorno odazivaju da su beskarakterne ****?
Mogao bi se i tamo prodati, ali sumnjam nesto da bi i igrao kod njihHansestadt je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:08Vjerujem da bi se lakse i bolje mogao prodati preko Svedske nego BiH. Treba i to imati na umu, nije on bio ovisan o BiH. Onaj koji je ovisan, on je automatski i vise podoban.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako prosli put zaista nije bio povrijedjen, vec sklonjen da igra Sanicanin, onda vrlo moguce da je sad rekao "yebite se, necu nikako."
1921
zato sto su svi patriote preko slika i statusa to se nosaju ljiljani oko vrata, citira se tekst iz jedne i jedine na Instagramu, a kad treba doci na okupljanje repke i zapeti sve je drugo bitnije osim borbe za državu
bosnjo mentalitet 1/1 ne treba mu DNK test da zna odakle je

Neka Kodro da izjavu o čemu se radi. Ako je zaista odlučio da se ne odazove, tu nema opravdanja.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerujem da ima veze sa utakmicom protiv Luxemburga i tada nepostojecom povredom. Pricekacemo do cega je. U nas ne moze bez drame.
Mirsooo legendo objasni mu šta nama Bosnjacima znaci reprezentacija... Anel se ponasa bas kao da je iz RSa ili Zapadne Hercegocine, mlad je momak pa cemo mu halaliti...
Nadam se samo da ga ona Cecilija nije uzela pod svoje i da nije babine riječi zaboravio.
Mirso ako čitas odmah sjedi u avion i popricaj sa njim ako treba sveži mu koju i preko usta jer ovo nije Anel kojeg smo znali.
Nadam se samo da ga ona Cecilija nije uzela pod svoje i da nije babine riječi zaboravio.
Mirso ako čitas odmah sjedi u avion i popricaj sa njim ako treba sveži mu koju i preko usta jer ovo nije Anel kojeg smo znali.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 06 sep 2023, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sve se moze bolje preko Svedske nego BiH. Odlucio se da igra za BiH jer je zelja bila veca prema BiH, ali lakse bi ostvario transfer preko Svedske nego BiH, to su jednostavno cinjenice, cak i da bi bio samo na klupi. Sad do cega je doslo ova sad situacija, to mozemo samo da nagadjamo.DamirT je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:10Mogao bi se i tamo prodati, ali sumnjam nesto da bi i igrao kod njihHansestadt je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:08Vjerujem da bi se lakse i bolje mogao prodati preko Svedske nego BiH. Treba i to imati na umu, nije on bio ovisan o BiH. Onaj koji je ovisan, on je automatski i vise podoban.
Ako je tako, sto lijepo ne kaze javno. Hoce Sanicanina da uguraju u prvih 11, nisam uopste povrijedjen i slicno. Ovako samo skace sebi u stomak da ga raja napada, naravno ako nije kriv nista. Jos bi se i moglo sta pokrenuti tada da se istjera ova bagra iz saveza.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:10Ako prosli put zaista nije bio povrijedjen, vec sklonjen da igra Sanicanin, onda vrlo moguce da je sad rekao "yebite se, necu nikako."
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oni su nam ono baš pouzdani

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najzabavnija reprezentacija na svijetu. Uvijek nekakav shitshow i seljakluk.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Ma sve i da ima, selektor koji je to uradio je smijenjen. A sve i da nećeš preko toga preći savezu kao organizaciji, onda se oglasiš i završiš priču o tome.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:12Vjerujem da ima veze sa utakmicom protiv Luxemburga i tada nepostojecom povredom. Pricekacemo do cega je. U nas ne moze bez drame.
-
- Kontakt:
Prosli put mu otac na FB napisa da nije povrijedjen. Mislim da nema razlog da izmisli nesto tako. Sad sta je u pitanju ja ne znam, ali u pravu si potpuno da bi Anel sve sumnje otklonio samo da javno kaze sta je u pitanju.DamirT je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:14Ako je tako, sto lijepo ne kaze javno. Hoce Sanicanina da uguraju u prvih 11, nisam uopste povrijedjen i slicno. Ovako samo skace sebi u stomak da ga raja napada, naravno ako nije kriv nista. Jos bi se i moglo sta pokrenuti tada da se istjera ova bagra iz saveza.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:10Ako prosli put zaista nije bio povrijedjen, vec sklonjen da igra Sanicanin, onda vrlo moguce da je sad rekao "yebite se, necu nikako."
1921
Tako jeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:15Ma sve i da ima, selektor koji je to uradio je smijenjen. A sve i da nećeš preko toga preći savezu kao organizaciji, onda se oglasiš i završiš priču o tome.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:12Vjerujem da ima veze sa utakmicom protiv Luxemburga i tada nepostojecom povredom. Pricekacemo do cega je. U nas ne moze bez drame.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
I sta se odlucilo, jel kljucamo temu? 

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 sep 2023, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako. Ako je vec donio odluku iz kojih vec razloga, imao je par mjeseci da je objavi. On je zacekao okupljanje i odlucio da se igra gluhih telefona. Glupost velika, kako god.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:15Ma sve i da ima, selektor koji je to uradio je smijenjen. A sve i da nećeš preko toga preći savezu kao organizaciji, onda se oglasiš i završiš priču o tome.Goalgetter je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:12Vjerujem da ima veze sa utakmicom protiv Luxemburga i tada nepostojecom povredom. Pricekacemo do cega je. U nas ne moze bez drame.
Daleko od toga, ali sačekajmo da čujemo šta će i oni reći. Mada kako sam napisao, ja najmanje vjerujem tim koji pišu saopštenja ispred NFSBiH.
Zbog toga se nadam da će se i Anel oglasiti i reći u čemu je problem.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To mu jedino i zamjeram, oglasi se i reci šta je. Budi iskren do kraja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Istog sam mišljenjaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:10Ako prosli put zaista nije bio povrijedjen, vec sklonjen da igra Sanicanin, onda vrlo moguce da je sad rekao "yebite se, necu nikako."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.