Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Njemci jaki, najbolji igrac zakaze ekipa izvuce utakmicu malo reprezentacija to moze, sad rastereceni na Amere sve je moguce Schroder ce vjerovato u polufinalu zabiti jedno 30
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Latvijci mu uletili nešto paraNerminFatic je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:32Sta ba ovo, Schroeder za 2 sutao 4 od 18 a trojke 0/8!?![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šteta, Latvija bas gotivna ekipa
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Upravo tako, uvjerljivo najkompletnija ekipa. Mislim da je SAD kraj kad bude igrala sa Njemačkom, odlično da je Schröder danas sve promašio jer će proraditi u polufinalu. Mislim da su Nijemci napredovali kroz ovaj turnir što se tiče završnice utakmica u odnosu na pripremni meč sa SAD i neće praviti iste greške.legenda reala je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:38Njemci jaki, najbolji igrac zakaze ekipa izvuce utakmicu malo reprezentacija to moze, sad rastereceni na Amere sve je moguce Schroder ce vjerovato u polufinalu zabiti jedno 30
Njemačka je "preživjela" Letoniju, na kraju i uzbudljiva završnica iako su Njamci ispustzili +10 minut i po do kraja.
Letonija je hrabro odigrala, urađen je izvanredan skauting, bili su blizu još jedne senzacije. Otkrovenje SP, mlađani plaj Žagars još jedna izuzetna partija, Davis Bertans je pogađao te svoje trojke, Šmits po običaju koristan, no ključna bješa odluka da Rodion & čuva 20ak cm nižeg Šrudera, držao bi ga je na liniji perimetra, nije dozvoljavao ulaz po desnoj strani, ako bi blok odradio posao preuzimao bi ga opet visoki, Gražulis, zaista odličan skauting.
Na drugoj strani braća Vagner su odigrali na visokom nivou, centri su izdominirali, Šmits ipak nije mogao sve pokriti, posebno što su visoki izlazili konstantno na Šrudera, Obst je pogodio važne trojke. Kako sam i napisao za Šrudera, zna upasti u "crne minute", ovaj puta su te crne minute baš potrajale čemu naravno ima zasluga i skauting Letonaca, šut iz igre 4-26, valorizacija -10, u rubrici +/- imao je -20, zapravo Njamci su uradili za 10 minuta bez Šrudera na parketu +22, i to govori da njemački trener nije dobro odreagovao, Maodo Lo je morao dobiti važniju ulogu. No problem je kada vam je projektovani lider NBA igrač koji zna imati problema "sa glavom". Za srpsku selekciju može biti nauk ako u nedjelju dođe do meča sa Njemačkom, Letonci su pokazali pravi put.
Za Letonce pomalo i šteta, uradili su u utakmici sve što je do njih, dobra priprema, dobra taktika, odigrali su borbeno, srčano, hrabro protiv na papiru mnogo boljeg protivnika, ovaj puta nije bilo dovoljno.
Letonija je hrabro odigrala, urađen je izvanredan skauting, bili su blizu još jedne senzacije. Otkrovenje SP, mlađani plaj Žagars još jedna izuzetna partija, Davis Bertans je pogađao te svoje trojke, Šmits po običaju koristan, no ključna bješa odluka da Rodion & čuva 20ak cm nižeg Šrudera, držao bi ga je na liniji perimetra, nije dozvoljavao ulaz po desnoj strani, ako bi blok odradio posao preuzimao bi ga opet visoki, Gražulis, zaista odličan skauting.
Na drugoj strani braća Vagner su odigrali na visokom nivou, centri su izdominirali, Šmits ipak nije mogao sve pokriti, posebno što su visoki izlazili konstantno na Šrudera, Obst je pogodio važne trojke. Kako sam i napisao za Šrudera, zna upasti u "crne minute", ovaj puta su te crne minute baš potrajale čemu naravno ima zasluga i skauting Letonaca, šut iz igre 4-26, valorizacija -10, u rubrici +/- imao je -20, zapravo Njamci su uradili za 10 minuta bez Šrudera na parketu +22, i to govori da njemački trener nije dobro odreagovao, Maodo Lo je morao dobiti važniju ulogu. No problem je kada vam je projektovani lider NBA igrač koji zna imati problema "sa glavom". Za srpsku selekciju može biti nauk ako u nedjelju dođe do meča sa Njemačkom, Letonci su pokazali pravi put.
Za Letonce pomalo i šteta, uradili su u utakmici sve što je do njih, dobra priprema, dobra taktika, odigrali su borbeno, srčano, hrabro protiv na papiru mnogo boljeg protivnika, ovaj puta nije bilo dovoljno.
super švabe odigrale, prva klasa do pet minuta pred kraj kada je šroder pokušao glumiti jordana. koja majmunčina .. nevjerovatno! ne znam šta radi njihov trener!
švabe drugi puta u polufinalu, prvi puta je bilo ono sumanuto prvenstvo u americi ali tad su imali nowitzkog
švabe drugi puta u polufinalu, prvi puta je bilo ono sumanuto prvenstvo u americi ali tad su imali nowitzkog
ne bi on meni sekunde više zaigro
inače super je da se latvija vratila u svjetski vrh. nije kod njih košarka tako velika kao u litvaniji npr. ali je ipak jedan od najpopularnijih sportova. oni su bili prvi prvaci evrope uopšte, u ranim godinama SSSRa su davali jezgro reprezentacije, ASK riga je bila prvak evrope nekoliko puta zaredom na startu tog takmičenja a imali su janisa krumnisa koji je bio defakto pretača tkačenka i sabonisa. i onda su nestali. evo ih tek sada nazad. prvo su uzeli 3x3 zlato u tokiju i sada na prvom SP na koje su se plasirali odma četvrtfinale

inače super je da se latvija vratila u svjetski vrh. nije kod njih košarka tako velika kao u litvaniji npr. ali je ipak jedan od najpopularnijih sportova. oni su bili prvi prvaci evrope uopšte, u ranim godinama SSSRa su davali jezgro reprezentacije, ASK riga je bila prvak evrope nekoliko puta zaredom na startu tog takmičenja a imali su janisa krumnisa koji je bio defakto pretača tkačenka i sabonisa. i onda su nestali. evo ih tek sada nazad. prvo su uzeli 3x3 zlato u tokiju i sada na prvom SP na koje su se plasirali odma četvrtfinale

- Shategabri
- Kontakt:
Ma ima on takvih utakmica koliko hoćešNerminFatic je napisao/la: ↑06 sep 2023, 12:32Sta ba ovo, Schroeder za 2 sutao 4 od 18 a trojke 0/8!?![]()

Koševo Zapad
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
- akisarajevo92
- Kontakt:
realno sve ok, galama, pokazivanje autoriteta itd ali gdje ces ovako udariti glavnog igraca, to se ne radi ni onima sto masu peskirom
Don't believe the hype.
Nije bio ni udarac u redu, ali ako ti kaze da sjedes jer ces igrati, pa sjedi taj jedan minut, nece umrijeti
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nije uredu ni da galami, nije ti ovo baboviina...prvi ja sam imao fizicki sukob haman sa svojim trenerom dok sam trenirao...jer mi se vise na glavu popeo..uzmes nba i ucis se os boljih, dok je god evropska kosarka, kosarka trnera tu hljeba nema.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:47Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
Imas xy igraca koji je sposoban ubacit 25poena ti ga limiteas na 8, yebes ga u mozak jer nije nez preuzeo neku odbranu itd...vidi pod Jaseikevicius
-
- Kontakt:
Doncicu prestani cimzidriti i igraj
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta sto Darko Plavsic nije krenuo karijerom kosarkaskog sudije, vjerovatno bi bio GOAT na tom polju
#kakavsmaracupm
#kakavsmaracupm
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
+1Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:28Nije uredu ni da galami, nije ti ovo baboviina...prvi ja sam imao fizicki sukob haman sa svojim trenerom dok sam trenirao...jer mi se vise na glavu popeo..uzmes nba i ucis se os boljih, dok je god evropska kosarka, kosarka trnera tu hljeba nema.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:47Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
Imas xy igraca koji je sposoban ubacit 25poena ti ga limiteas na 8, yebes ga u mozak jer nije nez preuzeo neku odbranu itd...vidi pod Jaseikevicius
Kud obradović nije naletio na kakvu budalu da mu lupi vaspitnu dosad u karijeri
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Da budem do kraja korektan ok je da nekad izgubis zivce jbg svak bi..al gledas EL, prosla minuta i po rezutaltat 7:3 trener zvao tajm aut i samo sto nekog ne udavi na istom...ili ono lik ubaci 7/8 vezanih poena ovaj mu psuje sve zivo s klupeBosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:41+1Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:28Nije uredu ni da galami, nije ti ovo baboviina...prvi ja sam imao fizicki sukob haman sa svojim trenerom dok sam trenirao...jer mi se vise na glavu popeo..uzmes nba i ucis se os boljih, dok je god evropska kosarka, kosarka trnera tu hljeba nema.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:47Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
Kud obradović nije naletio na kakvu budalu da mu lupi vaspitnu dosad u karijeri

U cemu je problem ljudino, evo skini se ti pa igraj
Evo ga luka ko novak,trazi gore po tribinama kome ce jbt mater 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
luka bi mogao lako dobiti MCP nagradu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.