Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Kako mu do sad niko nije šamar odvalio. Yebo svoju mater nafuranu. Nema napada da ruke ne širi k’o da je on Jordan.
baš zna biti naporanakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:38steta sto Darko Plavsic nije krenuo karijerom kosarkaskog sudije, vjerovatno bi bio GOAT na tom polju
#kakavsmaracupm
Luka Magic 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nevjerovatno mi da Luka ne nosi znojnike na rukama s obzirom koliko se znoji, kako ima uopste grip na lopti
Don't believe the hype.
Trebace Sloveniji unutrasnja igra u drugom poluvremenu, ne vjerujem da ce im trojka ostati na ovim procentima
-
- Kontakt:
Gilgeous skola kosarke
BosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:41+1Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:28Nije uredu ni da galami, nije ti ovo baboviina...prvi ja sam imao fizicki sukob haman sa svojim trenerom dok sam trenirao...jer mi se vise na glavu popeo..uzmes nba i ucis se os boljih, dok je god evropska kosarka, kosarka trnera tu hljeba nema.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:47Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
Imas xy igraca koji je sposoban ubacit 25poena ti ga limiteas na 8, yebes ga u mozak jer nije nez preuzeo neku odbranu itd...vidi pod Jaseikevicius
Kud obradović nije naletio na kakvu budalu da mu lupi vaspitnu dosad u karijeri
Obradović je 2005 dokazao da je Repka jedno a klub drugo...2005 su mu igrači radili šta žele .
- Gumistucna
- Kontakt:
a jest odvratan brate dragi , SGA ljepota gledat
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Moze ovo Luka iznijeti do kraja, ali pitanje je koliko gasa ima, brutalni igraci se smjenjuju na njemu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zašto da ga udari ? Pa nije NBA yebeni , da igrač pisha po treneru kad hoće i koliko hoće ...BosniaBoston je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:41+1Napoleon1921 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 14:28Nije uredu ni da galami, nije ti ovo baboviina...prvi ja sam imao fizicki sukob haman sa svojim trenerom dok sam trenirao...jer mi se vise na glavu popeo..uzmes nba i ucis se os boljih, dok je god evropska kosarka, kosarka trnera tu hljeba nema.zeljovac21 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 13:47Uredu je da trener galami ali da fizicki gura nekog igraca nije uredu, pogotovo nba igraca
Imas xy igraca koji je sposoban ubacit 25poena ti ga limiteas na 8, yebes ga u mozak jer nije nez preuzeo neku odbranu itd...vidi pod Jaseikevicius
Kud obradović nije naletio na kakvu budalu da mu lupi vaspitnu dosad u karijeri
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Razlika u kvaliteti polako isplivava na površinu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- akisarajevo92
- Kontakt:
tesko, utakmica je takva da je samo pitanje vremena kad ce se Canada odvojiti
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Slovenci najodvratnija ekipa
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko bi Luki lakse bilo da je odabrao Srbiju, u Sloveniji ce biti sve teze i teze, smanjuje se broj kvalitetnih igraca oko njega a nekih novih ni na mapi
Don't believe the hype.
Pocetak kraja za Sloveniju.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Teško, ni Srbima ne dolazi aman zaman generacija, svakako bi ostao na jednom trofeju i to onom EB 2017. a sigurno je sladje osvojiti to sa historijski dosta slabijom Slovenijomakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:39koliko bi Luki lakse bilo da je odabrao Srbiju, u Sloveniji ce biti sve teze i teze, smanjuje se broj kvalitetnih igraca oko njega a nekih novih ni na mapi
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Doncic bi sa Srbijom imao nekoliko zlata.
Kad pogledas buducnost na Eurpohopes, skoro u svakoj generacijiu TOP 5 je neki Srbin.
Kad pogledas buducnost na Eurpohopes, skoro u svakoj generacijiu TOP 5 je neki Srbin.
Padaju slovenci
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Sto slovenci znaju da tuku, uhuhuhu.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.