Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape je nas najbolji selektor uz Ciru Blazevica...ako mu Savez dozvoli odvest ce nas na Euro..i ako ne uspije,nije jedini koji nije uspio..Pape je legenda a svi ostali su primitivci i debili!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.bosnas_ je napisao/la:Pape je nas najbolji selektor uz Ciru Blazevica...ako mu Savez dozvoli odvest ce nas na Euro..i ako ne uspije,nije jedini koji nije uspio..Pape je legenda a svi ostali su primitivci i debili!
par nasih najjaci igraca:
jedan grije klupu u cityu, drugi u lyonu, treci proglasen ubicom 100%-tni sansi, kapiten vise sjedi zbog suspenzija nego sto igra, jedan od najboljih mladih golmana u svijetu ne zeli da dolazi na tekme, ostale igrace samo treba pogledati gdje igraju, naziv klubova i tako to...
ova igra koju mi igramo sa susicem zadnjih par tekmi je maestralna sa ovakvim timom, to sto vi ocekujete setnju do eura je zalosno
jedan grije klupu u cityu, drugi u lyonu, treci proglasen ubicom 100%-tni sansi, kapiten vise sjedi zbog suspenzija nego sto igra, jedan od najboljih mladih golmana u svijetu ne zeli da dolazi na tekme, ostale igrace samo treba pogledati gdje igraju, naziv klubova i tako to...
ova igra koju mi igramo sa susicem zadnjih par tekmi je maestralna sa ovakvim timom, to sto vi ocekujete setnju do eura je zalosno
ser del barça es el millor que hi ha !
Da, volio bih da i meni krene niz vodu kao sto je Dzeku, pa da imam sedmicnu platu preko 200000 eura. Takodje bi volio da prodjem kao Medunjanin te iz drugoligaskog tima uzmem nekoliko miliona eura...Za_raju je napisao/la:Od kako je dosao Susic svim nasim reprezentativcima je krenilo niz vodu,jos samo da nas Rumuni sataru kao malu djecu pa da vise pod ovim savezom i selektorom negledam reprezentaciju...
Zaista covjek gdje dodje tu nastaje potop,sve je klubove poslao u nizi rang takmicenja,halal vjera majstore!!!![]()
![]()
A za SVE klubove lazes kao pas, vecinu klubova je ostavio na boljoj poziciji nego kada ih je preuzimao.
Nego ovaj potpis o Safetu i Aliji...nadam se da se ne radi o Aliji Izetbegovicu jer ni u ludili ne bih mogao pomisliti da bi jedan sportski forum to dozvolio...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Pa lik napiše kako se nikad nije ismijao k'o kad je Osim dobio moždani i prođe bez sankcija. Ovo je ništa.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- velez_mostar
- Kontakt:
Rumuni ce nas pobjediti, mi cemo se sekirati, ali ce dobro u losem biti to sto ce nas suspenzirati, a Susic ce reci "nije do mene bilo", i to je to..svi zadovoljni, Mi, Rumuni, Susic, Srbi, jedino ce na gubitku biti Muslimancici-lezihljebovici iz Saveza, i njihovi dzepovi.
jbm ti pape sve , boli njeg kara ko ce igrati ne trudi se dovesti nove igrace u repku izuzetak besic , ima jedan hajrovic koji zasluzio bio makar pozivnicu na prijateljsku protiv ovih slabijih repki... evo ovaj gavranovic odlican igrac i on kakav je glup nece ni pokusati , nosonja jedan glupi... njega ne zanima repka on gleda svoj dzep i dovodi u repku jednog muhameda subasica koga ocigledno menadzeri i olimpic guraju nenormalno eto ti subasic ...bo ti on sestru... porediti subasica sa igracima poput hajrovica i gavranovica smijesno al hajd ... Pape , ostat ces seljak zauvijek hebo ti svoj pariz...
>>No body likes us but we dont care<<
- Probisvjet
- Kontakt:
Normalno da je Subasic djelo menadjera i nametanja tog igraca Papetu. Jos ako ga Pape stavi u zvanicnu utakmicu par minuta, eto porasta cijene za duplo.D€LUX je napisao/la:jbm ti pape sve , boli njeg kara ko ce igrati ne trudi se dovesti nove igrace u repku izuzetak besic , ima jedan hajrovic koji zasluzio bio makar pozivnicu na prijateljsku protiv ovih slabijih repki... evo ovaj gavranovic odlican igrac i on kakav je glup nece ni pokusati , nosonja jedan glupi... njega ne zanima repka on gleda svoj dzep i dovodi u repku jednog muhameda subasica koga ocigledno menadzeri i olimpic guraju nenormalno eto ti subasic ...bo ti on sestru... porediti subasica sa igracima poput hajrovica i gavranovica smijesno al hajd ... Pape , ostat ces seljak zauvijek hebo ti svoj pariz...
Pape je papak bez obzira sto je rodjen u Parizu.
Negove kvalitete su ispod PODRAVKINOG HAŠEA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nisam nikada imao priliku uzivo preko tv-a gledati Papeta na sceni, ali dovoljni su bili neki video isjechci da kazem da je bio klasa za sebe igrac. Nista protiv covjeka nemam i uvijek sam za to da se legendama klubova ili drzava na kraju igracke karijere pruzi i mjesto trenera ili ti ga u ovom slucaju izbornika.
Ruku na srce, Pape to nije. Covjek ne zna da sastavi doslovno jednu recenicu u istom dahu, da uopste kaze sta misli. Ne znam kako kao takav moze biti izbornik jednog nacionalnog tima. Gledao sam utakmicu protiv Francuske na Kosevu, pa sta da kazem, (katastrofa)? Ne, nije, sigurno postoji jaca rijec od te, cim se sjetim, napisat cu je ovdje ponovo... Nismo posteno zaprijetili na gol francuskoj koja je sada jos i u dobroj formi kakva je bila u to vrijeme.
Al nije to jedina utakmica da je bila losa, jednostavno smo izgubili skroz pas igru koji je onaj papan hdz-ovac, ali VELIKI TRENER forsirao. Ne znam, nemamo bas neku sjajnu buducnost sa ovim izbornikom na celu ali daj Boze da se varam.
Ruku na srce, Pape to nije. Covjek ne zna da sastavi doslovno jednu recenicu u istom dahu, da uopste kaze sta misli. Ne znam kako kao takav moze biti izbornik jednog nacionalnog tima. Gledao sam utakmicu protiv Francuske na Kosevu, pa sta da kazem, (katastrofa)? Ne, nije, sigurno postoji jaca rijec od te, cim se sjetim, napisat cu je ovdje ponovo... Nismo posteno zaprijetili na gol francuskoj koja je sada jos i u dobroj formi kakva je bila u to vrijeme.
Al nije to jedina utakmica da je bila losa, jednostavno smo izgubili skroz pas igru koji je onaj papan hdz-ovac, ali VELIKI TRENER forsirao. Ne znam, nemamo bas neku sjajnu buducnost sa ovim izbornikom na celu ali daj Boze da se varam.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- bosanac723
- Kontakt:
Sljedeca utakmica Hrvatske reprezentacije ce biti 50 na klupi za Slavena Bilica. Razmisljam kada cemo mi dozivjeti da nam isti selektor ostane na klupi 50 utakmica? Misljenja sam da kad bi Pape ostao za kvalifikacije SP 2014 da bi nasa reprezentacija i igra bila znatno bolja nego na sta smo mi(navijaci) navikli. Al' nazalost nasa realnost je da se odmah rezultat zeli, zele se cuda preko noci i da se nema strpljenja nikako ni od strane navijaca niti od saveza.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
- Principatus
- Kontakt:
Pape ce jos uskoro morati da sadi travu i kositi je. Ali sa ovakvim savezom ne ide drugacije.
Sa reprezentacije:
Sa reprezentacije:
Sve za Zmajeve: Pape diktira Premijer ligu
Na inicijativu selektora naše fudbalske reprezentacije, Safeta Sušića, utakmica 18. kola Premijer lige između Čelika i Budućnosti iz Banovića neće se igrati u Zenici, na stadionu Bilino Polje.
Pape, kako saznajemo, učinio je veliki napor te javno zamolio čelnike Čelika i odgovorne ljude iz Fudbalskog saveza BiH da se ova utakmica, planirana za 12. mart, ne odigra na Bilinom Polju kako bi se, ionako loš i oštećen teren što bolje pripremio za reprezentativnu utakmicu između Bosne i Hercegovine i Rumunije koja se igra 26. marta.
Pomenuti meč bit će odigran u istom terminu, ali na drugoj lokaciji, na stadionu u Kaknju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
Istina, ali utakmica protiv Albanije je vec pokazala promjenu u igri, sto se jos bolje vidjelo protiv Slovacke. Protiv Mexika smo bez Dzeke, sa Misketom u losoj formi i novim Besicem igrali veoma jako, borbeno i stvarali prilike i standardne situacije, ali nazalost smo igrali protiv 12 igraca. Mislim da zasad momci igraju sjajno i vidi se veoma pozitivan trend u igri, kakvu sa Cirom (koji je po meni bolji takticar nego kao sto su ga mnogi tada postavljali) nismo imali.Titova-Juga je napisao/la: Gledao sam utakmicu protiv Francuske na Kosevu, pa sta da kazem, (katastrofa)?
Ova utakmica protiv Rumunije ce pokazati koliko je taj pozitivni trend jak ili ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nisam nekog prevelikog napretka vidio kao ti, (mozda protiv Meksika), ali daj Boze da je tako.
Ipak nisam ljubitelj trenera koji je presiromasan u razgovoru, to dosta govori i o tome kakav je sa igracima, ali sta je tu je.
Ipak nisam ljubitelj trenera koji je presiromasan u razgovoru, to dosta govori i o tome kakav je sa igracima, ali sta je tu je.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
neroazzurni
- Kontakt:
sta sa ovim hoces da kazesPrincipatus je napisao/la:Pape ce jos uskoro morati da sadi travu i kositi je. Ali sa ovakvim savezom ne ide drugacije.
Sa reprezentacije:
Sve za Zmajeve: Pape diktira Premijer ligu
Na inicijativu selektora naše fudbalske reprezentacije, Safeta Sušića, utakmica 18. kola Premijer lige između Čelika i Budućnosti iz Banovića neće se igrati u Zenici, na stadionu Bilino Polje.
Pape, kako saznajemo, učinio je veliki napor te javno zamolio čelnike Čelika i odgovorne ljude iz Fudbalskog saveza BiH da se ova utakmica, planirana za 12. mart, ne odigra na Bilinom Polju kako bi se, ionako loš i oštećen teren što bolje pripremio za reprezentativnu utakmicu između Bosne i Hercegovine i Rumunije koja se igra 26. marta.
Pomenuti meč bit će odigran u istom terminu, ali na drugoj lokaciji, na stadionu u Kaknju.
cuj pape ucinio veliki napor, pa sta je on to ucinio, sto to nije sredio da se odgodi ta tekma...on trazi da se ne igra na BP, Čelik trazi odgodu tekme a savez neda i sad Čelik mora bit "domacin" u Kaknju
Bas bi volio vidjet reakciju recimo Amara Osima da mu kazu da zeljo jedno kolo ne igra na grbavici nego da bude domacin u Visokom...sve bi ovo bilo normala u nekoj drugoj drzavi al kod nas gdje poslije domaceg poraza automatski se boris za opstanak a kod gostujuce pobjede za titulu ovo ne ide...SAFETE LOPOVE
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Ma jaro jel ti ikad razmislis o necemo sto procitas.Cuj selektor treba da sredjuje da se odgodi tekma.Drugi kaze da trena ganjati Cocalica u Grckoj,treci da treba ganjati onog rvata u Salkeu,cetvrti po Hajrovice a sto je najzalosnije covjek ne zna ni hocel uopste igrati uzvratnu utakmicu sa Rumunima..neroazzurni je napisao/la: sta sa ovim hoces da kazes![]()
cuj pape ucinio veliki napor, pa sta je on to ucinio, sto to nije sredio da se odgodi ta tekma...on trazi da se ne igra na BP, Čelik trazi odgodu tekme a savez neda i sad Čelik mora bit "domacin" u Kaknju![]()
Bas bi volio vidjet reakciju recimo Amara Osima da mu kazu da zeljo jedno kolo ne igra na grbavici nego da bude domacin u Visokom...sve bi ovo bilo normala u nekoj drugoj drzavi al kod nas gdje poslije domaceg poraza automatski se boris za opstanak a kod gostujuce pobjede za titulu ovo ne ide...SAFETE LOPOVE
Principatus je zaboravio reci da je Pape trebao i snijeg da cist na Bilinom ono prvo kolo .
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, jeste to za dobrobit reprezentacije, al' nema on pravo zahtjevati od Čelika da domaću utakmicu odigra negdje drugo. Prije svega, Bilino Polje ne pripada reprezentaciji, to svi znamo(ili...?). Mišljenja sam da se ta utakmica(Čelikova) treba odgoditi, al' da se odigra opet na stadionu Bilino Polje, a ne da Čelik ispašta. Eh, taj dio jeste do ovog našeg ušljivog saveza, al' svi znamo da njih boli ona stvar i za Čelikom i za reprezentacijom. Da se razumijemo, nisam navijač Čelika(reprezentacije jesam), al' treba imati obzira i prilikom davanja kojekakvih izjava.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
neroazzurni
- Kontakt:
ok, ne moze on sredit da se odgodi al kako god je mogao reci i to javno da Čelik nebi trebao igrati na BP tako je trebao i javno osuditi savez sto nije dao da se odgodi tekma i "mirna Bosna" tj mirna Zenica. Nije nama jaro tesko igrati i u Banovićima ako cemo tako pomoci nasoj reprezentaciji al taj safet nam vec ide na zivce pravo...a ovo za ganjanje igraca po evropi...pa zar mu to nije posao, pa repka igra 5 tekmi plafon godisnje ostalo je on slobodan pa nek ide nek gleda igrace to je ionako o trosku saveza pa toliko slobodnog vremena ima da moze i snijeg cistit na BPdelija je napisao/la:Ma jaro jel ti ikad razmislis o necemo sto procitas.Cuj selektor treba da sredjuje da se odgodi tekma.Drugi kaze da trena ganjati Cocalica u Grckoj,treci da treba ganjati onog rvata u Salkeu,cetvrti po Hajrovice a sto je najzalosnije covjek ne zna ni hocel uopste igrati uzvratnu utakmicu sa Rumunima..neroazzurni je napisao/la: sta sa ovim hoces da kazes![]()
cuj pape ucinio veliki napor, pa sta je on to ucinio, sto to nije sredio da se odgodi ta tekma...on trazi da se ne igra na BP, Čelik trazi odgodu tekme a savez neda i sad Čelik mora bit "domacin" u Kaknju![]()
Principatus je zaboravio reci da je Pape trebao i snijeg da cist na Bilinom ono prvo kolo .
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
ože igrati za BiH, dobit će moj poziv
Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....
Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.
Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.
Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.
Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za Sportin.ba te dodaje:
Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.
Potom se selektor osvrnuo na predstojeću utakmicu naše reprezentacije i Rumunije na Bilinom Polju. Kako je ranije naglašavao, teren u Zenici nije u dobrom stanju, ali se nada da će do 26. marta sve biti uredu.
Karakteristično za ovo doba godine je da tereni u našoj zemlji nisu baš dobri. Međutim, vidio sam da ljudi u Zenici rade sve što je u njihovoj moći da Bilino Polje bude spremno za Rumuniju. Također, ovom prilikom bih se zahvalio i ljudima iz Čelika koji su nam izašli u susret i svoju će utakmicu igrati u Kaknju.
Reprezentatuvci polako ulaze u formu, Miralem Pjanić dobija više minutaže u Lyonu, a u posljednje dvije sedmice, dva puta je bio strijelac. Misimović je također pogodio za Dinamo u prijateljskoj utakmici protiv Bate Borisova, Ibričić pokazuje dobru formu na pripremama....što selektora Sušića itekako raduje.
Drago mi je kada vidim da neki naš igrač postigne gol, bilo bi dobro da protiv Rumunije na raspolaganju imam igrače koji su u formi. Drago mi je zbog Misimovića što se riješila njegova situacija. Međutim, brine me kapiten Emir Spahić, koji ima lakšu povredu. Uostalom, u njega se uvijek mogu pouzdati tako da vjerujem da će i on za Rumuniju biti spreman, kazao je Safet Sušić za Sportin.ba.
Mario Gavranović, mladi reprezentativac Švicarske koji vuče korijene iz naše zemlje, tačnije iz Gradačaca, mogao bi uskoro obući dres reprezentacije BiH....
Naravno, to zavisi od samog Marija, odnosno njegove želje da igra za našu zemlju. Gavranović je podsjetimo, sinoć bio strijelac u pobjedi Schalkea nad Valenciom, te je izazvao veliku pažnju kako u našim, tako i u medijima našoh zapadnih susjeda.
Naime, navodno bi se Gavranović mogao naći na spisku Slavena Bilića za kvalifikacione utakmice reprezentacije Hrvatske, iako Mario sa Hrvatskom uopšte nema skoro nikakve veze.
Povodom toga, jutros smo kontaktirali selektora naše reprezentacije, Safeta Sušića, koji se prijatno iznenadio kada smo mu otkrili da bi reprezentacija BiH mogla dobiti novo pojačanje.
Drago mi je zaista ako postoji mogućnost da Gavranović igra za nas. Sinoć sam gledao utakmicu između Tottenhama i Milana ali sam u snimku vidio golove sa utakmice u Gelschenkirchenu, i kada sam vidio da je strijelac Gavranović, pitao sam se odakle je. A evo sada, prvi put od vas čujem da on može igrati za BiH, govori Safet Sušić za Sportin.ba te dodaje:
Hvala vam što ste mi javili, na meni je sada da ispitam situaciju oko njega, odnosno da vidim da li on želi igrati za BiH. Ipak on igra u klubu koji je izborio plasman među osam najboljih ekipa Evrope, i ukoliko Mario zaista bude mogao igrati za BiH, dobit će moj poziv, kazao je Sušić.
Potom se selektor osvrnuo na predstojeću utakmicu naše reprezentacije i Rumunije na Bilinom Polju. Kako je ranije naglašavao, teren u Zenici nije u dobrom stanju, ali se nada da će do 26. marta sve biti uredu.
Karakteristično za ovo doba godine je da tereni u našoj zemlji nisu baš dobri. Međutim, vidio sam da ljudi u Zenici rade sve što je u njihovoj moći da Bilino Polje bude spremno za Rumuniju. Također, ovom prilikom bih se zahvalio i ljudima iz Čelika koji su nam izašli u susret i svoju će utakmicu igrati u Kaknju.
Reprezentatuvci polako ulaze u formu, Miralem Pjanić dobija više minutaže u Lyonu, a u posljednje dvije sedmice, dva puta je bio strijelac. Misimović je također pogodio za Dinamo u prijateljskoj utakmici protiv Bate Borisova, Ibričić pokazuje dobru formu na pripremama....što selektora Sušića itekako raduje.
Drago mi je kada vidim da neki naš igrač postigne gol, bilo bi dobro da protiv Rumunije na raspolaganju imam igrače koji su u formi. Drago mi je zbog Misimovića što se riješila njegova situacija. Međutim, brine me kapiten Emir Spahić, koji ima lakšu povredu. Uostalom, u njega se uvijek mogu pouzdati tako da vjerujem da će i on za Rumuniju biti spreman, kazao je Safet Sušić za Sportin.ba.
adeko
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110309066
Bi`će još Ibrahimovića, Kovača, Čorluka, Handanovića itd.
SAFETE ODLAZI.
Bi`će još Ibrahimovića, Kovača, Čorluka, Handanovića itd.
SAFETE ODLAZI.
I meni više stvarno nije jasno šta Sušić više čeka da pozove neke od naših najperspektivnijih mladih igrača u repku. :S
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.