Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Opste je poznate da se u BiH ne trebas pojaviti kod doktora na pregled, ako barem nisi ponio jednu bajaderu, cisto onako da se nadje. Eh sad zamisli kako je u drugim sferama.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dzeko je dolazio da kafanči (kao zadnji put protiv Finske), nije njega to nikad ni zanimalo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nebitno, pojavio se. I Adrian Leon Barisic je dosao na okupljanje, obavio ovdje jos jedan dodatni pregled i utvrđeno da ne može igratibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 17:25Dzeko je dolazio da kafanči (kao zadnji put protiv Finske), nije njega to nikad ni zanimalo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
BHFreak je napisao/la: ↑06 sep 2023, 16:52Ako se nije javio ne treba ga zvat kad bi bio Prime SERGIO RAMOS. Ako nema validan razlog za ne dolazak ne treba ga zvat da je prime Thiago Silva. Shefield objavio na instagramu u fazonu sretno na Internacionalnom odustvu sto znaci da nije bio povredjen. Ako nemas validan razlog da Bog da vise nikad ne igrao za repku ne trebas nam takav nikad!

Zaključati temu ovog Šveđanina.
Nema manje reprezentacije sa više ubleha.
Fino objasni šta je reć i nikakav problem. Ako ne može ili neće, nek se nosi u pčku materinu i on, i patetična priča ala volim repku i sanjao sam da stojim pored Džeke, i svi ostali koji sve ovo doživljavaju samo kao opciju da se prodaju.
Ko ga j.ebe, nije Beckenbauer. Svakako će za par godina u Ferencvaros.
Fino objasni šta je reć i nikakav problem. Ako ne može ili neće, nek se nosi u pčku materinu i on, i patetična priča ala volim repku i sanjao sam da stojim pored Džeke, i svi ostali koji sve ovo doživljavaju samo kao opciju da se prodaju.
Ko ga j.ebe, nije Beckenbauer. Svakako će za par godina u Ferencvaros.
The saddest thing in life is wasted talent.
- anonymousHD
- Kontakt:
Bjezi sine, bjezi od ovih lopova
Pratilo ga se u mrtvom bordou, pa u drugoj ligi, da bi se sad posro po raji ovako. Nabijem i njega i cacu mu koji prosipa lazi po facebooku a ne zna sastavit dvije rijeci normalno na maternjem jeziku
naprijed rejal
kako da postanes heroj foruma - ne odazivaj se na pozive
Joj kad se sjetim Bordeauxa. Oci krvarile, najgori bili ubjedljivo, ali se pratilo radi njega

Budi makar covjek pa izadji u medije radi nas bolesnika koji pratimo ovu reprezentaciju i reci istinu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo Ahmedhodzicu, bravo Gazijo!
Glupani kad ce te shvatiti da gico i cijeli bosnjacko-hrvatski korpus unistava ligu i reprezentaciju??? Kad glupanii, yebo.li vam gico djecu
Glupani kad ce te shvatiti da gico i cijeli bosnjacko-hrvatski korpus unistava ligu i reprezentaciju??? Kad glupanii, yebo.li vam gico djecu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Onolika hampa da ga se pridobije i za godinu ga savez tjera. De ne budite djeca, mrzim i ja savez i treba ga mrziti ali nemojte da vam to utiče na racionalno razmišljanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dzeko je sve kriv piiicka suti kako može jbtt
Nemojte se bezveze nervirati, sve je samo nesporazum.
Čuo sam se lično sa delegatom, Anel je bolestan, šmrca već dva dana.
Čuo sam se lično sa delegatom, Anel je bolestan, šmrca već dva dana.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- baboedindzeko09
- Kontakt:
"Postupak suspenzije Anela Ahmedhodžića je pokrenut na zahtjev selektora Mehe Kodre i direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića. Anel Ahmedhodžić je prekršio odredbe Pravilnika o reprezentacijama, te će isti biti adekvatno sankcionisan. Disciplinski postupak se provodi u skladu sa Disciplinskim pravilnikom NS BiH i sve dalje pojedinosti u vezi sa ovim slučajem biće objavljene na zvaničnoj web stranici Saveza", navodi se u saopćenju NS BiH.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovdje su i Begovica pljuvali, pa kad se otkrilo zbog ceg je sve to bilo odjednom Begovic dobar.
Svaka cast Anelu sto je na svoj nacin pokazo protest. PUNA PODRSKA!
A ne ko "kapiten", repka mu se raspada po savovima on se pravi Englez - pocev od sutnje za utakmicu s Rusijom pa slucaj Ibricic SP.
Jos su gori levati koji sve ovo znaju sta im se desava u repki i opet kupe karte da bi se slikali. Vi ste dokaz propasti ove zemlje.
Svaka cast Anelu sto je na svoj nacin pokazo protest. PUNA PODRSKA!
A ne ko "kapiten", repka mu se raspada po savovima on se pravi Englez - pocev od sutnje za utakmicu s Rusijom pa slucaj Ibricic SP.
Jos su gori levati koji sve ovo znaju sta im se desava u repki i opet kupe karte da bi se slikali. Vi ste dokaz propasti ove zemlje.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 06 sep 2023, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
Raduje me sto je disciplinska sastavljena od provjerenih fudbalskih imena i likova koji se itekako razumiju u fudbal.
Sigurno ce donijeti pravu odluku za dobrobit bh. fudbala i reprezentacije.
Sigurno ce donijeti pravu odluku za dobrobit bh. fudbala i reprezentacije.
Djaba ga je Miske na cevape vodio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Hansestadt je napisao/la: ↑06 sep 2023, 17:23Opste je poznate da se u BiH ne trebas pojaviti kod doktora na pregled, ako barem nisi ponio jednu bajaderu, cisto onako da se nadje. Eh sad zamisli kako je u drugim sferama.
Kako god da je, on se DUZAN odazvati na poziv. Ovako je pokazao da je klasicni dijasporac koji je iskoristio repku i rekao ADIO.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pogriješio je i treba da snosi posljedice. Ako postoji bilo kakav "opravdan" razlog za nedolazak, trebao ga je podijeliti sa novim selektorom i navijačima, oni ne snose krivicu za stanje u reprezentaciji.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.