Je li umjesto onog malog? Red je i bio, moras dvogled imati da vidis vrijeme i rezultat
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Umjesto postojećeg dolazi novi, čak sam i dobio info koliko kvadrata samo sad nisam siguran. Najmanje duplo veći uglavnom
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pise se o tome od kraja maja kad smo ispali pa jos ga nema...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
Ako nece odradit dobar softver i ako ce bit ko teletext ne moraju ga ni stavljat

Steta samo sto na sjeveru nema razvedene struje kako bi samo tamo lego na predvidjeno mjesto
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Uceraj mu ako ce se sepuriti na istom onom mjestu, daleko od tribina, u onom depresivnom cosku izmedju Istola i Juga.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Emisija Dribler M. Mijajlovic pita Nalica o rivalstvu TC i Slobode , kaže Nala nema tu nikakvog rivalstva. Sloboda je klub 104 godine a ovi 4 godine u PL
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 06 sep 2023, 04:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Normalno da nema. To su oni na silu nekakvo rivalstvo izmislili. To sto su oni umislili da su veci klub jer eto igraju rang iznad nas, nek okace macku o rep. Dovoljno je vidjeti silne legende Tuzle i Bosne i Hercegovine na stadionu. Prekriju ih obicnim carsafom jer nemaju nikoga, osim ako ne racunaju faking Tarana kao legendu.
Da ne govorimo o ostalim stvarima.
Da ne govorimo o ostalim stvarima.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
30+ kvadrata kažu veličina semafora,i treba da ide na sjever i radi se na tome,to je info koji sam ja dobio na stadionu od ljudi koji tu rade!!!
Znaci 6x5 metara, golemo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
To je veličina led display na Slatini preko puta sodaso. Sad vidim na njihovoj stranici 28 m2. Dobro je to, veći za 6 kvadrata od onog na trgu OKK sto ima
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa kako ce bit rivalstvo kad je klub trebao da bude Sloboda 2. Rivalstvo je nazor isforsirala "carsija" jer im je trebao neprijatelj da se gavranisu malo pred izbore, i nisu imali kome da vicu seljacke picke.
jos jedan u nizu carsijskih izmisljenih neprijatelja, dok opet ne promijene strane.
ko sto je i Senad bio krusko, budnoglav, bunde se postavljale, slike sa Berizom i Divizijom dok je odgovaralo da ga se blati. Sad najbolji predsjednik dok licemjerima odgovara.
al ne mogu da vjerujem da su opet podcijenili Senada, ko i prosli put. Misle on zaboravio ko mu je **** mater, a ne vide pred nosom da polako vraca jednog po jednog svoje ljude, reda kockice. polako priprema teren
jos jedan u nizu carsijskih izmisljenih neprijatelja, dok opet ne promijene strane.
ko sto je i Senad bio krusko, budnoglav, bunde se postavljale, slike sa Berizom i Divizijom dok je odgovaralo da ga se blati. Sad najbolji predsjednik dok licemjerima odgovara.
al ne mogu da vjerujem da su opet podcijenili Senada, ko i prosli put. Misle on zaboravio ko mu je **** mater, a ne vide pred nosom da polako vraca jednog po jednog svoje ljude, reda kockice. polako priprema teren

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ipak ima rivalstvo u preuzimanju igrača trenera i djece u omladinskom pogonu, nije bas da nema nikako
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
svi ti koji se s njim, Acom i Bucijem i sa ovom upravom ližu, to su najgori ološi i neprijatelji Slobode !!!!ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑06 sep 2023, 09:55pa kako ce bit rivalstvo kad je klub trebao da bude Sloboda 2. Rivalstvo je nazor isforsirala "carsija" jer im je trebao neprijatelj da se gavranisu malo pred izbore, i nisu imali kome da vicu seljacke picke.
al ne mogu da vjerujem da su opet podcijenili Senada, ko i prosli put. Misle on zaboravio ko mu je **** mater, a ne vide pred nosom da polako vraca jednog po jednog svoje ljude, reda kockice. polako priprema teren![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije bitno koja je veličina semafora već kakav je kvalitet, rezolucija i spektar boja. Ja bih prihvatio i iste veličine semafor ako će bit kvalitetniji kakav i treba da bude, a ne onaj jad i čemer.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Semafor dimenzija 8×4 i Mejdan je dobio novi semafor.
Zna li neko, ima li informacije sta se planira na dijelu istocne tribine, sve su poravnjali, ukopali se malo u dubinu na dijelu gdje treba doci istocna tribina, jel u planu sta da se radi uskoro...?
Sta bi sa natkrivanja zapada, jedan dan se nesto ko radilo drugi dan vec nigdje nikoga...
Sta bi sa natkrivanja zapada, jedan dan se nesto ko radilo drugi dan vec nigdje nikoga...
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Ide ovo uskoroVolkan je napisao/la: ↑06 sep 2023, 20:35Zna li neko, ima li informacije sta se planira na dijelu istocne tribine, sve su poravnjali, ukopali se malo u dubinu na dijelu gdje treba doci istocna tribina, jel u planu sta da se radi uskoro...?

SLOBODA ILI NIŠTA
Sjenjak1919 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 21:10Ide ovo uskoroVolkan je napisao/la: ↑06 sep 2023, 20:35Zna li neko, ima li informacije sta se planira na dijelu istocne tribine, sve su poravnjali, ukopali se malo u dubinu na dijelu gdje treba doci istocna tribina, jel u planu sta da se radi uskoro...?
Sta bi sa natkrivanja zapada, jedan dan se nesto ko radilo drugi dan vec nigdje nikoga...![]()

A poslije toga sređuju i one trainspotting toalete iza zapada

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ne planira se nista, radili su obicno uredjivanje i prostora i nesto oko sipovaVolkan je napisao/la: ↑06 sep 2023, 20:35Zna li neko, ima li informacije sta se planira na dijelu istocne tribine, sve su poravnjali, ukopali se malo u dubinu na dijelu gdje treba doci istocna tribina, jel u planu sta da se radi uskoro...?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.