Da li je to šuplja ili ne ali sam čuo da kod nas ide 8,8,8 godina za savez za tri konstitutivna naroda. Ne znam jos koliko je Vici ostalo godina ali znamo svi dobro sto je on dobio taj posao.PointBlank je napisao/la: ↑06 sep 2023, 21:07Normalno da stavljam, jer je taj lik dolazio uvijek, al smo i iskihali svaki njegov dolazak. I restorane tipa Bosna i kafane i sve zivo, pa sutra na utakmici meda ne moze, a Ibisevic na klupi il ga zavale na krilo. Drug ja pratim repku od 2002 godine, tad sam vec bio u stanju da raspoznajem neke stvari.. ovo sto se desava otkako je Ciro otjerao Misketa, pa do dan danas veze nema s fudbalom.. prije se nesto ne sjecam ovakvih situacija, osim onog masovnog bojkota. Eh da ti je dzeko takav svetac kao sto kazes, bojkotovao bi s citavom ekipom sve ovo dok se politicka bagra ne rastjera na celu s vicom. Dusan Bajevic ne moze u upravu, safet ne moze u upravu, ali moze Vico bez dana staza na terenu. Koga oni j3bu ba? po cemu su to likovi poput begica, vice i ostalih zaduzili bh fudbal da ih se gleda ko u bozanstva??
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
svaka cast vici nema sta
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
frajer hinjski ubacio tu zadnju recenicu da se krezuba stoka moze loziti
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko god Anel pogrijesio sto nije dosao da ga nasi doktori pregledaju i vide da je povrijedjen, jako mi je tesko stati na stranu Vice, Misimovica i ostatka poltrona iz saveza.
Oglasio se i obavijestio nas da se nije pojavio na okupljanju, jer ima lični dojam da je povrijeđen.
Uprkos što u klubu tvrde suprtno, uprkos obavezi da se odazove i obavi pregled kod medicinskog tima reprezentacije.
Drugim riječima, nije došao jer mu se ne dolazi. Ovo objašnjenje je dokaz da treba biti kažnjen.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 06 sep 2023, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Nema opravdanja.
Lakša povreda zadnje lože je u prevodu nešto što bi doktori označili neadekvatnim da ne bude u protokolu.
Poznajem svoje tijelo je u prevodu, neće meni doktori govoriti kako ću. Dakle, samonicijativno je odlučio da ne igra. Zamislite da svi ovo rade, koji bi cirkus reprezentacija bila.
Iskreno mislim da se zajebao što je mislio da je Kodro novi Hadžibegić, a vrlo brzo će se ispostaviti da nije i da je bolji stručnjak hiljadu puta.
Lakša povreda zadnje lože je u prevodu nešto što bi doktori označili neadekvatnim da ne bude u protokolu.
Poznajem svoje tijelo je u prevodu, neće meni doktori govoriti kako ću. Dakle, samonicijativno je odlučio da ne igra. Zamislite da svi ovo rade, koji bi cirkus reprezentacija bila.
Iskreno mislim da se zajebao što je mislio da je Kodro novi Hadžibegić, a vrlo brzo će se ispostaviti da nije i da je bolji stručnjak hiljadu puta.
Pa što gledate ovo Anel v Vico, ja sam na strani reprezentacije a ne na Vicinoj ili saveza.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nedisciplina v Kodro
jer kodro ne bi bio selektor da nije vicin poltron
To je trebao biti kao neki alibi ili spin da se priča okrene na drugu stranu.
Zaista nekad ne mogu vjerovati da su ovoliko glupi. Ok, ne igra ti se, popričaš sa selektorom, objasniš problem, mlad si, perspektivan, izaći će ti se u susret, posebno Kodro koji je mekan i dobar je čovjek.
Ovako si izabrao najgoru moguću opciju, unio nemir u reprezentaciju, navijače okrenuo protiv sebe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao sto rekoh, umislio da je igracina i da ima pravo da bira utakmice.Virtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2023, 21:19To je trebao biti kao neki alibi ili spin da se priča okrene na drugu stranu.
Zaista nekad ne mogu vjerovati da su ovoliko glupi. Ok, ne igra ti se, popričaš sa selektorom, objasniš problem, mlad si, perspektivan, izaći će ti se u susret, posebno Kodro koji je mekan i dobar je čovjek.
Ovako si izabrao najgoru moguću opciju, unio nemir u reprezentaciju, navijače okrenuo protiv sebe.
Gdje ce zvijezda jednog sefilda doc da igra protiv lihtenstajna
naprijed rejal
Ovo je totalno,neozbiljmo prvo sto je Sefild rekao da nema povredu,a sad on,sam kao,zna svoje tijelo mislim da je trebao biti korektan doci obaviti pregled ili razjasnit atvari da mu,treba pauza odmor i vratit se nazad kao Barisic ovako,stvarno premlad je on,za ovakve stvari nema ni kredibilitet to ni Dzeko nije nikad uradio a toliko je dao,za rep. Bas sirovo,od Anela i steta nema opravdanja
crni Anele, sta napisa, bolje da si sutio, barem bi nas pola zivilo u zabludi da ima veze sa luksemburgom:-)
Da sam Kodro, ovo bi bio kraj Anelove rep karijere. Strah me je da ce tako i biti.
Helem, malo nas je, ali smo velika gofna:-)
Da sam Kodro, ovo bi bio kraj Anelove rep karijere. Strah me je da ce tako i biti.
Helem, malo nas je, ali smo velika gofna:-)
ma priča mu je 0 poena, još ovo prebacivanje loptice na savez - kao svi znamo probleme 
Uradio je lošu stvar reprezentaciji, nepotrebno.

Uradio je lošu stvar reprezentaciji, nepotrebno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
To je problem, jesu ovo nebitne utakmice, ali nama su ovo pripreme za baraž gdje ćemo imati realne šanse da se plasiramo na EURO. Zato nije trebao guzicom zatvoriti vrata.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pokušao je na foru izbjeć okupljanje. Mogao je samo reći da mu je mrsko
Bujrum Mujakić, Zolotić, Gojković lista je duga...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.