Pogledaj story, Belmin ga je podržao, a zatim je objavio i drugi story, gdje je sa drugim sudionicima stekao bolji uvid u situaciju i rekao je da je sankcija opravdana. Na to sam mislio.Horoz je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:39Nema tu prve i druge strane. Njegova obaveza je da se javi na okupljanje ili obezbijedi uvjerljive dokaze da je spriječen.
Naravno, može se riješiti i korektnim razgovorom sa selektorom, ne bi bilo prvi put da stručni štab poštedi igrača.
Ovaj nije uradio ni jednu stvar i automatski je kriv.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ok razumijem, ali iskreno ne vidim kako bi uopšte Anel mogao biti u pravu, a da se ne pojavi na okupljanju i ne nazove selektora, čak i da je povrijeđen.1921boy je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:46Pogledaj story, Belmin ga je podržao, a zatim je objavio i drugi story, gdje je sa drugim sudionicima stekao bolji uvid u situaciju i rekao je da je sankcija opravdana. Na to sam mislio.Horoz je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:39Nema tu prve i druge strane. Njegova obaveza je da se javi na okupljanje ili obezbijedi uvjerljive dokaze da je spriječen.
Naravno, može se riješiti i korektnim razgovorom sa selektorom, ne bi bilo prvi put da stručni štab poštedi igrača.
Ovaj nije uradio ni jednu stvar i automatski je kriv.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Treba zaposliti Dogana, strucnjaka za stvaranju igraca poput Ahmedhodzica.Virtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:44Ja mislim da bi mu se izašlo u susret samo da je ljudski pokušao. Pa evo Barišić je došao, pregledali ga i vratio se u Švicarsku.
Kod Anela je dodatni problem i to što je znao da je Barišić otpao i da nemamo stopera, i ponovo je uradio ovo što je uradio.
Kodro je gospodin čovjek, sa njim se sve možeš dogovoriti.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 06 sep 2023, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu se sloziti sa Anelom i ovim njegovim postupkom.
Edin Dzeko koji je trenutno najduze u reprezentaciji,igrao je povredjen,dolazio i dao podrsku igracima isto tako povredjen.
Ako nisi naucio sine da se dolazi na reprezentaciju radi ljubavi a ne reda radi onda i nemoj dolaziti.
Mora se uvesti red,rad i disciplina.
Pa sutra protiv Malte neki lik ce reci nemam motiva igrati protiv njih,kao da smo mi Argentina.
Edin Dzeko koji je trenutno najduze u reprezentaciji,igrao je povredjen,dolazio i dao podrsku igracima isto tako povredjen.
Ako nisi naucio sine da se dolazi na reprezentaciju radi ljubavi a ne reda radi onda i nemoj dolaziti.
Mora se uvesti red,rad i disciplina.
Pa sutra protiv Malte neki lik ce reci nemam motiva igrati protiv njih,kao da smo mi Argentina.
-
- Kontakt:
Ne, ne treba zaposliti Dogana, treba pustiti igrače Sheffielda da pišaju po reprezentaciji kako hoće.
Djeko je dolazio kod porodice i jarana u Sarajevo,on to ni mrtav ne bi propustio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Što bi dolazio povrijeđen? U Engleskoj će se daleko prije oporaviti nego ovdje. Poredite Džeko i Anela, kako može Džeko a Anel ne. Razlika je u tome što je Džeko odrastao ovdje a Anel ne.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
A ma čovječe, nije riječ o oporavku, nego o izbjegavanju okupljanja. Je li to sad Barišić glup sto se odazvao selektoru i odradio dodatne pretrage gdje se utvrdilo da ne moze igrati, a Anel pametan sto je preko telefona samo javio? Uostalom, pitanje je uopste da li je ozlijeđen
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
#Samokazem kakav Dzeko ima odnos prema reprezentaciji u odnosu na Anela.
Morao je doci uraditi ljekarski i onda je mogao vratiti se nazad a ja bi ostao i dao podrsku ekipi jer kakva god da je to je reprezentacija BiH i nemamo bolje.
Ali,ovo mi klasika razmisljanja za klub ce igrati a za reprezentaciju samo njemu bitne utakmice.
Morao je doci uraditi ljekarski i onda je mogao vratiti se nazad a ja bi ostao i dao podrsku ekipi jer kakva god da je to je reprezentacija BiH i nemamo bolje.
Ali,ovo mi klasika razmisljanja za klub ce igrati a za reprezentaciju samo njemu bitne utakmice.
Govorim o onome što je on rekao, a to je da ima povredu. Ne možeš poredite igrače koji su odrasli ovdje sa onima iz dijaspore. Barišić došao respect za njega, ali kako znati da Anel laže ili ne, sa jedne strane imaš njega i njegovu izjavu, a sa druge wanna be NFSBiH. Ako se sjećaš prošlo okupljanje nije igrao jer je bio "povrijeđen" a otac mu kaže da nije, sad da momak ne želi doći ko mu može zamjeriti zbog toga? Bilo kako bilo više vjerujem Anelu nego nazovi savezu.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:00A ma čovječe, nije riječ o oporavku, nego o izbjegavanju okupljanja. Je li to sad Barišić glup sto se odazvao selektoru i odradio dodatne pretrage gdje se utvrdilo da ne moze igrati, a Anel pametan sto je preko telefona samo javio? Uostalom, pitanje je uopste da li je ozlijeđen
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Beduin
- Kontakt:
Spahic bolestan, pod injekcijama igrao utakmice i ginuo na terenu, sjecam ga se iz tih dana kao da je sad, trcao i uklizavao posljednjim atomima snage.
Ovaj jazavac se docepao EPL kluba i vec nesnosljiv. Vidi se to da je isti otac, kabadahija i nestasan. Ako ne dostavi adekvatnu dokumentaciju popisat ga i odj3bat za sva vremena. Dosta je vise pisanja po reprezentaciji, narocito neki klinjo koji jos nista u karijeri nije napravio. Jedan Barbarez, Spahic, Dzeko i mnogi drugi koji su imali karijere koje Anel sanja da ima su dolazili i ginuli za ovu napacenu reprezentaciju, a ovaj vec poceo nekiliko okupljanja muljati. Mrš.
Ovaj jazavac se docepao EPL kluba i vec nesnosljiv. Vidi se to da je isti otac, kabadahija i nestasan. Ako ne dostavi adekvatnu dokumentaciju popisat ga i odj3bat za sva vremena. Dosta je vise pisanja po reprezentaciji, narocito neki klinjo koji jos nista u karijeri nije napravio. Jedan Barbarez, Spahic, Dzeko i mnogi drugi koji su imali karijere koje Anel sanja da ima su dolazili i ginuli za ovu napacenu reprezentaciju, a ovaj vec poceo nekiliko okupljanja muljati. Mrš.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nisam ni ja vjerovao savezu dok nisam vidio Belminovu izjavu, a on sigurno neće raditi kontra reprezentacije.H8Z7 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:06
Govorim o onome što je on rekao, a to je da ima povredu. Ne možeš poredite igrače koji su odrasli ovdje sa onima iz dijaspore. Barišić došao respect za njega, ali kako znati da Anel laže ili ne, sa jedne strane imaš njega i njegovu izjavu, a sa druge wanna be NFSBiH. Ako se sjećaš prošlo okupljanje nije igrao jer je bio "povrijeđen" a otac mu kaže da nije, sad da momak ne želi doći ko mu može zamjeriti zbog toga? Bilo kako bilo više vjerujem Anelu nego nazovi savezu.
I kroz Anelov story dalo se primjetiti da ozlijeda nije teza, te da je vjerovatno mogao nastupiti, ako nista, bar protiv Islanda. Detaljnije cemo znati sutra na pressici pred utakmicu, a ne vjerujem nikako da ga je Kodro bez razloga suspendovao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bi sigurno, sve i da je rekao ovo ''znam ja svoje tijelo'' i ostalo. Ja sam uvjeren da bi mu se izašlo u susret.Virtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:44Ja mislim da bi mu se izašlo u susret samo da je ljudski pokušao. Pa evo Barišić je došao, pregledali ga i vratio se u Švicarsku.
Kod Anela je dodatni problem i to što je znao da je Barišić otpao i da nemamo stopera, i ponovo je uradio ovo što je uradio.
Kodro je gospodin čovjek, sa njim se sve možeš dogovoriti.
Zamisli da je ovo rekao nekom ''Husrefu''? koji bi ga poslao u pm nakon tri riječi.
Za Barišića ne vjerujem da je znao nakon ovoga večeras i njegove pameti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi morate shvatiti da postoje pravila. Nema se šta vjerovati i nevjerovati Ahmedhodžiću, Belminu, ovom ili onom.
Pravilo da se igrač mora javiti medicinskom timu reprezentacije, je i smišljeno da se izbjegnu ovakve situacije.
Kakav god da je savez, selektor, nedopustivo je da se igrač ne javi na okupljanje, ne dostavi odgovarajuću dokumentaciju i ne obavi razgovor sa selektorom.
Ako igrač ima konflikt sa sa savezom ili nekim, to i treba reći, a u ovom slučaju je ta opcija isključena. Barem po riječima Ahmedhodžića.
Pravilo da se igrač mora javiti medicinskom timu reprezentacije, je i smišljeno da se izbjegnu ovakve situacije.
Kakav god da je savez, selektor, nedopustivo je da se igrač ne javi na okupljanje, ne dostavi odgovarajuću dokumentaciju i ne obavi razgovor sa selektorom.
Ako igrač ima konflikt sa sa savezom ili nekim, to i treba reći, a u ovom slučaju je ta opcija isključena. Barem po riječima Ahmedhodžića.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ovo će se s njim izgladiti, prije ili kasnije. Četnici u savezu na konju, on ispao glup ko qurac, a reprezentacija u minusu debelom svako okupljanje i svaki ciklus. Divota.
- ASD
- Kontakt:
Siguran sam da će se ovo izgladiti.
Anel nije baš bistar, vjerovatno je i sam svjestan da je pogriješio ali mora da gura dalje.
Anel nije baš bistar, vjerovatno je i sam svjestan da je pogriješio ali mora da gura dalje.
- sagitarius
- Kontakt:
Znaci da sumiramo, nije kriv ni Anel, ni savez, ni Meho, vec samo SS!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Mirsooo gazijoo naša, nemoj molim te kakvu glupost da napravišš..
- AndreWilliams
- Kontakt:
Ne vaspitano umišljeno derište
Ne moj tako.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.