Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Rublev izgubi i deveto četvrtfinale. Apsolutno sam siguran da će se i njemu zalomiti jedan OGROMAN uspjeh na slemu (finale), on je strašan radnik i sigurno se zvijezde moraju poklopiti kao što su se poklopile u onom finalu Monte Carla kada je preokrenuo Runea u trećem setu.
Bez forehenda igra i lagano ima 2:0 protiv Zvereza.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma jasno bilo da Zverev nece moci puno pogotovo nakon duela sa Sinnerom gdje je igrao. 5 sati
Ovako slicno ce i Medo proci ubjedjen sam
Ovako slicno ce i Medo proci ubjedjen sam
1.30 kvota na Alcaraza protiv Medvedeva. 
Svaka čast Medi, ali kao što smo milion puta apsolvirali, problem koji on trenutno ima sa Alcarazom mu u startu daje jako male šanse da uzme slem trenutno preko njega.
Svaka čast Medi, ali kao što smo milion puta apsolvirali, problem koji on trenutno ima sa Alcarazom mu u startu daje jako male šanse da uzme slem trenutno preko njega.
Dominacija 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
U nedjelju se pripremit sa mezom i cugom, i nadati se klanju od 6 sati i da meč završi u TB 5. seta 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
zverev nije bio fit
ja sam najavio home office za ponedjeljak, za svaki slučaj ako bude veliko finale. nažalost u ovu nedjelju nema smislenog fudbala, dakle naspavati se pa prvo kakav izlet, kafa, piva, ukoso i onda naveče prvo malo američkog fudbala za zagrijavanje i onda tenis
valjda nam medo neće sjebati veliki meč. ja mislim da su obojica napaljeni do bola na to finale
carlitos je jedini od aktivnih tenisera (rafu ne računam više kao aktivnog) koji u meč sa noletom ide da pobjedi a ne ko svi ostali "idem igrat pa šta bude"
ja sam najavio home office za ponedjeljak, za svaki slučaj ako bude veliko finale. nažalost u ovu nedjelju nema smislenog fudbala, dakle naspavati se pa prvo kakav izlet, kafa, piva, ukoso i onda naveče prvo malo američkog fudbala za zagrijavanje i onda tenis
valjda nam medo neće sjebati veliki meč. ja mislim da su obojica napaljeni do bola na to finale
U petak ce sigurno Alcaraz ici u dnevnom terminu, a posto je Amer u drugom 1/2 idu u nocni, kako god valjda neko od njih dvojice ne sjebe pa da ostanemo kratki za jos jedan klasik
@bodi ... nadati se klanju od 5 sati i da meč završi 6:0 u 5. setu za carlosa 
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Prvi termin je Djokovic - Shelton, tako je godinama unazad bilo, oni koji igraju dan ranije izlaze prvi na teren.
Inace, bas razocaravajuca partiza Zvereva, kad god je imao kakvu takvu sansu slao je loptice u mrezu ili aut, uzasno lose odigrano.
roger reče prekjuče da on misli da novak uzima us open
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Idem igrati, ishod se unaprijed zna - pushiona.jestamaji je napisao/la: ↑07 sep 2023, 10:32zverev nije bio fit
valjda nam medo neće sjebati veliki meč. ja mislim da su obojica napaljeni do bola na to finalecarlitos je jedini od aktivnih tenisera (rafu ne računam više kao aktivnog) koji u meč sa noletom ide da pobjedi a ne ko svi ostali "idem igrat pa šta bude"
Koševo Zapad
- Pensioner26
- Kontakt:
Rodžo ponovo sa starom taktikom, sav pritisak na Novaka. Mada Novak više nema razloga ni za jedan pritisak.
Djovak ima prelagan put do finala. Ko ovo rezira?
Vamos Carlitos!
Vamos Carlitos!
Večeras predviđam oba polufinala da završe u 3 seta.
Sabalenka-Coco finale kod žena.
Sabalenka-Coco finale kod žena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.