RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Al ce nam savez slozit kaznu 10 milja hladno
-
- Kontakt:
Hoćemo li dovoditi više ikoga do petka?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
**** saznaju da Velež trenutno ne razmišlja o dovođenju sportskog direktora.
Kako smo saznali, Klafurić će obavljati funkciju trenera-menadžera i brinut će se o dolascima i odlascima fudbalera.
InterestingVictoriasFikret je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:55**** saznaju da Velež trenutno ne razmišlja o dovođenju sportskog direktora.
Kako smo saznali, Klafurić će obavljati funkciju trenera-menadžera i brinut će se o dolascima i odlascima fudbalera.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 22:02InterestingVictoriasFikret je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:55**** saznaju da Velež trenutno ne razmišlja o dovođenju sportskog direktora.
Kako smo saznali, Klafurić će obavljati funkciju trenera-menadžera i brinut će se o dolascima i odlascima fudbalera.![]()

-
- Kontakt:
Ide jedna lagana invazija na Konjic..
Šta mislite hoćemo li išta završavat više do kraja prelaznog roka?
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Sad prelistao Instagram, jučer i danas nas zapratilo par menadzera ne vjerujem da su slučajno.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:27Ide jedna lagana invazija na Konjic..
Zastupnici skoro sve stranih igrača, jedan ima desetak nekih korejaca.
Po transfermarktu Rafa više nije u našoj ekipi

- tutankamon1905
- Kontakt:
Leai?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:48Sad prelistao Instagram, jučer i danas nas zapratilo par menadzera ne vjerujem da su slučajno.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:27Ide jedna lagana invazija na Konjic..
Po transfermarktu Rafa više nije u našoj ekipi![]()
Izvinite na upadu..al zar nije vec prosli tjedan potvrdjeno da se vratio kuci? Nezadovoljan minutazom i financijama. Valjda ocekivo da samo treba bit stranac i da ce igrat svaku 90 minuta
-
- Kontakt:
Pušten je kući da ode i odigra za U23 reprezentaciju,čini mi se da igraju kvalifikacije za Olimpijske igre ali valjda bi se trebao vratiti da se riješi njegov status.Ne jasno što ga je transfermarkt prekižio, nemam informacija iz Cometa da li je i tamo izbrisan.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 00:01Leai?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:48Sad prelistao Instagram, jučer i danas nas zapratilo par menadzera ne vjerujem da su slučajno.fudbalfudbal je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:27Ide jedna lagana invazija na Konjic..
Izvinite na upadu..al zar nije vec prosli tjedan potvrdjeno da se vratio kuci? Nezadovoljan minutazom i financijama. Valjda ocekivo da samo treba bit stranac i da ce igrat svaku 90 minuta
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne znam, meni neki clanak izbacilo pa sam mislio da je to sluzbeno vec bilo..Espiritosanto je napisao/la: ↑06 sep 2023, 00:18Pušten je kući da ode i odigra za U23 reprezentaciju,čini mi se da igraju kvalifikacije za Olimpijske igre ali valjda bi se trebao vratiti da se riješi njegov status.Ne jasno što ga je transfermarkt prekižio, nemam informacija iz Cometa da li je i tamo izbrisan.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 00:01Leai?Espiritosanto je napisao/la: ↑05 sep 2023, 23:48
Sad prelistao Instagram, jučer i danas nas zapratilo par menadzera ne vjerujem da su slučajno.
"Reprezentativac Solomonskih ostrva Raphael Leai‘i napustio je Mostar i vratio se u svoju domovinu gdje će prvo zaigrati za nacionalni tim, a onda će i ostati kod kuće.
On je nedavno saopštio da želi da se vrati na Solomonska ostrva i da ne može izdržati više u Mostaru"
faktor..ne znam kolko je pouzdan portal

Tuta ćita SDA portale, nek sam i ovo doživio.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Ma i ovaj leai seree, sjecam se izjave na pocetku kako su ovdje puno vece plate nego kod njih i da je prezadovoljan, njegovi isto svrsavali na to po komentarima i sad nezadovoljan platom.. vozdra legendo
- GrimReaper
- Kontakt:
Zao mi je ovo oko Rafe ali drago mi je zbog Dine i Sulje ovo sad vec ozbiljno dobro izgleda. Dino je solidan i na zadnjem i na stoperu a Sulja ako ga zdtavlje posluzi i ne bude povreda ovo bi moglo biti zanimljivo.
Deanova pozicija SD- Trener mislim i ocekivano zna sta hoce i koga hoce tako da, Kapetane vezite se poljecemo.
Deanova pozicija SD- Trener mislim i ocekivano zna sta hoce i koga hoce tako da, Kapetane vezite se poljecemo.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Maloprije sam negdje pročitao da poslije reprezentacije igramo protiv Igmana.
I onda poslije toga ide kolo gdje smo trebali biti domaćini Slogi a Željo je trebao igrati sa komšijama.
Komšije tada igraju europu a savez je donio odluku da se utakmica između Želje i njih odgodi logično ali će u tom terminu Željo igrati zaostalu protiv Sloge a odgodiće će našu sa Slogom.
Ako tako urade stvarno nisu normalni ovi u savezu,pogubili su se skroz
I onda poslije toga ide kolo gdje smo trebali biti domaćini Slogi a Željo je trebao igrati sa komšijama.
Komšije tada igraju europu a savez je donio odluku da se utakmica između Želje i njih odgodi logično ali će u tom terminu Željo igrati zaostalu protiv Sloge a odgodiće će našu sa Slogom.
Po rezultatima stoji da poslije Igmana ide Borac u gostima.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 sep 2023, 00:15Maloprije sam negdje pročitao da poslije reprezentacije igramo protiv Igmana.
19V22
-
- Kontakt:
Po rasporedu smo trebali igrati 20.9 kući sa Slogom.Cernica22 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 00:29Po rezultatima stoji da poslije Igmana ide Borac u gostima.Espiritosanto je napisao/la: ↑07 sep 2023, 00:15Maloprije sam negdje pročitao da poslije reprezentacije igramo protiv Igmana.
Onda su nam očito odgodili tu utakmicu i istina je onaj tekst bio
O majku im je.b.m usta i njima i odgađanju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mogao je Željo komotno odigrati zaostalu sa Slogom u srijedu 13.09. (kad i Zrinjski igra zaostalu sa Posušjem). Ne znam kako se ovakve stvari mogu dešavati bez saglasnosti klubova.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
Evo kaze SS da cemo ipak igrati sa Slogom taj vikend
Rafa je igrac za juniora nema on jos snage za prvog teamaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 08:39Ma i ovaj leai seree, sjecam se izjave na pocetku kako su ovdje puno vece plate nego kod njih i da je prezadovoljan, njegovi isto svrsavali na to po komentarima i sad nezadovoljan platom.. vozdra legendo
Momak je dao u karijeri mnogo golovo i misli da tako i u nasoj ligi
Vjerovatno je i trener vidio na treninzima da nije to to,ne vjerujem da je iko ista imao protiv njega
Na utakmicama se vidjelo da on ima zelju,kondiciju,isto tako da mu je kao klizavo,non stop je padao u duelima.
Slazem se sa tim da je trebao dobiti vecu minutazu,jer i kad bi ulazio dao bi gol nekako ili asistirao
i da je bio prilika prodati ga za vece pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.