Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Spahic98

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Spahic98 » 07 sep 2023, 09:30

MoodyHank je napisao/la:
06 sep 2023, 14:33
Ali najjače što traže od Anela da postupi pametno, a Anel kao što rekoše oženio gurbetkinju s istetoviranim kalašnjikovom među sisama. Njegov IQ je nekih 55 otprilike.
:urnebes: :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 09:31

aqarius je napisao/la:
07 sep 2023, 08:37
Shategabri je napisao/la:
07 sep 2023, 08:17
Horoz je napisao/la:
06 sep 2023, 22:25
Polako ljudi, momka je ponijelo, a u startu se i vidjelo da je malo nasvoju ruku, eto ispade bezobrazan i papak.
Nadajmo se da će kazna biti stroga i otrježnjujuća, da će mu raspoloženje raje poslati poruku da je zayebo stvar i da bi mogao definitivno letiti iz reprezentacije. Mislim da će se ipak dozvati i vratiti na zemlju.
Kakva kazna? Suspenzija iz reprezentacije?!

Hoće ga zayebat!
Pa druže vjeruj da hoće.Evo da nekom ludom srećom se uspijemo kvalifikovati..pa i preko tog famoznog baraža,bitno je biti dio bilo koje repke,bitno je biti dio tog spektakla.Ok..sada ima lovu,vjerovatno će imati i dobar transfer... ali stari nisi više dio nečeg većeg..kaže ovaj gore ostaviti bebu,presjedati..pa ne doji on bebu..kakvo bolan presjedanje..avio linija direktno ide za Sarajevo...a i da mu je teško to..obavi brate razgovor u tišini,pošalji snimke ,pa i tiho zatraži da te poštede..ljudi smo..i osnovno klub kaže da je zdrav...kada malo otpuše skontaće da se zahjebo..
Nisam siguran da to njega puno zanima.
Bar ne pokazuje da ga zanima.

Sam klub ga je diskreditovao, tako da bilo kakva priča, izvlakuša, ne ide.

Poštenije je reći neću igrati nego ovako.
Koševo Zapad

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 07 sep 2023, 09:35

ma mi nemamo vise sanse u ovim kvalifikacijama
skontao covjek da ne gubi vrijeme bezze
konta svakako ce opet Kodru mijenjati na kraju

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 09:35

Horoz je napisao/la:
07 sep 2023, 09:02
Shategabri je napisao/la:
07 sep 2023, 08:17
Horoz je napisao/la:
06 sep 2023, 22:25
Polako ljudi, momka je ponijelo, a u startu se i vidjelo da je malo nasvoju ruku, eto ispade bezobrazan i papak.
Nadajmo se da će kazna biti stroga i otrježnjujuća, da će mu raspoloženje raje poslati poruku da je zayebo stvar i da bi mogao definitivno letiti iz reprezentacije. Mislim da će se ipak dozvati i vratiti na zemlju.
Kakva kazna? Suspenzija iz reprezentacije?!

Hoće ga zayebat!
On sada možda misli da je zayeban, da je veći od reprezentacije, možda misli da je ostvario cilj. Kad fasuje suspenziju na godinu (ja bi mu toliko rebnuo), kad ga javnost popljuje, kad pokažemo da možemo i hoćemo bez njega, promijeniće mišljenje. Garantujem.
Suspenziju nastupa za reprezentaciju?
Čisto sumnjam da može biti suspendovan da ne igra za klub.
Koševo Zapad

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2023, 09:39

Ako postoji neki problem, onda je trebao razgovarati sa selektorom i to i iznijeti i obrazloziti. Medjutim, on je odlucio igrati se gluhih telefona i folirati povredu da ne dodje u reprezentaciju. Sve i da je povrijedjen i da osjeca da ne moze igrati, i to je mogao reci selektoru. Ovako je samo ispao glup, ali nista novo za nasu reprezentaciju, nije jedini glup igrac koje imamo u redovima.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2023, 09:42

Mirso obriso sve statuse od juce o povredi o suspsenziji

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 sep 2023, 09:43

soccerfan je napisao/la:
07 sep 2023, 05:26
1921boy je napisao/la:
06 sep 2023, 21:50
Nema tu puno priče, klub je procijenio da nije ništa ozbiljno i da se može javiti na okupljanje. On je na svoju ruku odlučio da mu je bolje da ostane kod kuće i da ne dođe na okupljanje. I tu je kraj priče.

Vjerujem da nije ni poslao papir da je povrijeđen, već da je on prenio svoje lično mišljenje. A i ko bi igrao utakmice sa Lihteštajnom i Islandom bolje je preskočiti jedan ciklus utakmica koje nisu interesantne.

Barišić je isto osjetio bol i nelagodu, čovjek došao, doktori ga pregledali, nije spreman, ekipi poželio sreću i otišao. Zar nije i Anel mogao tako?

Mislim da treba zaključiti priču, svjesno nije došao na okupljanje i kraj. A i preglupa mu je priča, kako znamo stanje u našoj reprezentaciji, samo jeftini pokušaj da se pažnja preusmjeri na tu temu.
Slazem se. Jedan je kapiten Edin Dzeko koji je povrijedjen dolazio, pa cak i ostajao uz ekipu povrijedjen da bodri ekipu. Ako imas povredu zna se procedura. Tvoj klub posalje nalaz da si povrijedjen ili kao Barisic dodjes, pregledaju te, zakljuce da si povrijedjen i idi kuci. Seo isto je ima situaciju dodjes, pregled, ako nisi spreman idi kuci. Ovo sto je on napravio je vrhunac neprofesionalizma. Da je u iole ozbiljnoj repci dobro bi se namucio za naredni poziv
Ku rac bi dolazio da mu pola familije i raje ne zivi dole pa to iskoristi kao priliku za derneke i rostiljade. Anel i druga djeca rodjena u dijaspori nemaju taj filing za Bosnom

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 07 sep 2023, 09:44

Nemojte Edina pominjati u ovom kontekstu. Nije pošteno.
Čovjek sa 38 godina dolazi da igra za reprezentaciju, o čemu pričamo?!
Ovaj se jučer popisho, dočepo malo para i ko je ko on.
Koševo Zapad

emir012
Kontakt:

Post Postao/la emir012 » 07 sep 2023, 09:47

Nisam od onih koji su stalno nesto 20 godina protiv saveza....
Jesam protiv Vice, iskljucivo zbog sudijskih lakrdija kad je Borac u pitanju u zadnjih nekoliko sezona.
Ipak, u ovom slucaju, iako savez ima svoje probleme, glavni problem je u Anelu. Nakon svih izjava ovih dana - nema dileme da je on glavni krivac za ovu hrpu gluposti.

Zao mi je svih nas obicnih navijaca, a pomalo i Kodre sto ne moze uci u prve utakmice u nekoj normalnoj atmosferi.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 sep 2023, 09:48

zgembo89 je napisao/la:
07 sep 2023, 09:42
:rol:

Mirsi bi najpametnije bilo da obriše fb generalno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2023, 09:50

Arvid je napisao/la:
07 sep 2023, 09:48
zgembo89 je napisao/la:
07 sep 2023, 09:42
:rol:

Mirsi bi najpametnije bilo da obriše fb generalno.
Ma zahebao ga je ova baraba od sina.

Babo kao babo je naivan a ova levatina od sina ga vuce za nos, pa ga je pustio da se sramoti po fb.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 07 sep 2023, 10:01

emir012 je napisao/la:
07 sep 2023, 09:47
Nisam od onih koji su stalno nesto 20 godina protiv saveza....
Jesam protiv Vice, iskljucivo zbog sudijskih lakrdija kad je Borac u pitanju u zadnjih nekoliko sezona.
Ipak, u ovom slucaju, iako savez ima svoje probleme, glavni problem je u Anelu. Nakon svih izjava ovih dana - nema dileme da je on glavni krivac za ovu hrpu gluposti.

Zao mi je svih nas obicnih navijaca, a pomalo i Kodre sto ne moze uci u prve utakmice u nekoj normalnoj atmosferi.
:thumbup:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 07 sep 2023, 10:07

Ne mogu se sjetiti, ali kao da je nekada bilo price da savezi mogu traziti da se igrac kazni nastupom u klubu?

Do toga nece doci svakako, treba ga zaboraviti ovu jesen i tjt.

Ispao je papak, popiskio se po svom babi, kodri i nama navijacima.

Ovdje ne treba uopste komentarisati vicu chetnika i savez.
Da ih je ovaj levat naveo kao razlog, imao bi moj respekt, ovako je nistica.

samobih
Kontakt:

Post Postao/la samobih » 07 sep 2023, 10:25

Za ove sto kažu da Džeko dolazi zbog provoda. Pa zar se nije mogao oprostiti od reprezentacije i dolaziti da iskoristi slobodno vrijeme za provode i derneke, niko mu ne bi prigovorio ili mislite da nema para za kartu pa koristi da mu savez plaća:-)

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 sep 2023, 10:30

samobih je napisao/la:
07 sep 2023, 10:25
Za ove sto kažu da Džeko dolazi zbog provoda. Pa zar se nije mogao oprostiti od reprezentacije i dolaziti da iskoristi slobodno vrijeme za provode i derneke, niko mu ne bi prigovorio ili mislite da nema para za kartu pa koristi da mu savez plaća:-)
Mozda zeli i provod i da se moze ispuhati na utakmicama.

Moze i Pjanic komotno da se oprosti ali debeloguzi iz nekog razloga jos uvijek dolazi na okupljanje.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2023, 10:34

Anele morat ćes tevbu učiniti preko razglasa pred punim stadionom ako želiš da ti halalimo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 sep 2023, 10:38

samobih je napisao/la:
Ja mislim da je ta priča prenapuhana oko Džeke. Ispade da nema Džeke mi bi bili oličenje profesionalizma.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 07 sep 2023, 10:47

Hirurski odstraniti za dobrobit reprezentacije (ako joj iko zeli dobro).

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 07 sep 2023, 10:56

Unofficialpage je napisao/la:
07 sep 2023, 10:38
samobih je napisao/la:
Ja mislim da je ta priča prenapuhana oko Džeke. Ispade da nema Džeke mi bi bili oličenje profesionalizma.
Možeš misliti, takav kafandžija i u 38oj godini igra na ovom nivou. Šta bi bilo da je profesionalac jbt.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2023, 10:59

Nasa reprezentacija ne moze bez skandala to se tako godinama provlaci od Misimovica i neigranja u barazu pa Rahimic dok je bio na krovu Evrope u CSKA nije igrao a sad je sastavni dio svakog staba zatim Begovic branio u Evertonu nije dolazio na utakmice mrsko mu pa Sasa Papac razvaljivo u Rangersu nije htio igrat kad nismo imali lijevog beka za lijeka evo sad Ahmedhodzic jednostavno nemamo strucan tehnicki tim koji ce vodit Savez okupljanja PR menadzer da razjasni situaciju sa igracima godinama se provlace jedni te isti likovi od SLavice Pecikoze pa sekretara Adnana Demidzica evo i Misimovic tehnicki direktor opsuje majku novinarima i zato nas prati javasluk

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.