Drago mi je baš što je ovaj ljakse pao, pola čaršije je znalo da radi i vakat je bio za hapšenje. Qrčio se po gradu i silu prosipao ko da je u najmanju ruku ministar FUPa
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najjace sto sam vidio na tw
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovi jači od Čamparababoedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:35Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.![]()
![]()
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadamo se da ne jedemo talijansku špugotinu. Tu je negdje i meso iz Poljske u top 3 sto se uvoza tice.Uvoz mesa i mesnih prerađevina u BiH u prvom polugodištu premašio je 278,2 mil KM, dok su lani u istom periodu stigli ovi proizvodi vrijedni 219,4 mil KM, a razlog povećanja je, navode upućeni, to što domaći proizvođači ne mogu ni blizu da podmire potrebe svih stanovnika.
Prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BIH, od januara do kraja juna na domaće tržište stiglo je 41,8 miliona kilograma mesa, dok je istovremeno iz BiH izvezeno 5,5 miliona kilograma.
Podaci UIO pokazuju da je najviše stiglo goveđeg mesa i to 15,6 miliona kilograma za šta je iskeširano 136,8 mil KM. Najviše ovog mesa proteklih mjeseci uvezeno je iz Italije
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 sep 2023, 11:44, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ko je autor ovogaAsteriks je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:42Nadamo se da ne jedemo talijansku špugotinu. Tu je negdje i meso iz Poljske, u top 3 sto se uvoza tice.Uvoz mesa i mesnih prerađevina u BiH u prvom polugodištu premašio je 278,2 mil KM, dok su lani u istom periodu stigli ovi proizvodi vrijedni 219,4 mil KM, a razlog povećanja je, navode upućeni, to što domaći proizvođači ne mogu ni blizu da podmire potrebe svih stanovnika.
Prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BIH, od januara do kraja juna na domaće tržište stiglo je 41,8 miliona kilograma mesa, dok je istovremeno iz BiH izvezeno 5,5 miliona kilograma.
Podaci UIO pokazuju da je najviše stiglo goveđeg mesa i to 15,6 miliona kilograma za šta je iskeširano 136,8 mil KM. Najviše ovog mesa proteklih mjeseci uvezeno je iz Italije
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Izvor - Glas S(e)rpske. 
Mah, ulicno novinarstvo ono ljudi uprostili jezik i et ga. Zazmiris na "artefakte" i izvuces fakte.
Mah, ulicno novinarstvo ono ljudi uprostili jezik i et ga. Zazmiris na "artefakte" i izvuces fakte.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:35Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ramo i sinovi, ljudi naivni mislili trojka će promjene donijet, prodali državu i nastavili kao i ovi prije 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sad će vas optužiti da ste sda botoviMortemHz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:54baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:35Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ljudi ovaj mu je sin bukvalno retardiran hahahahaha
Što, frizurica je tu malo doduše brade fali ali nadoknadit će
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- numanumaye22
- Kontakt:
Ubise IsaCi nogama. Puna podrska iz Minhenske brigade.MortemHz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:54baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:35Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS: lik je prodavao do jucer bukvalno zar, ugalj kaficima, sto se stavlja na nargile a sad direktor najveceg zatvora u zemlji.
Ovo nije Arnel koji govori Ze, nargila majstor, šiša i žar ovaj je 10x gori. Mislim tupaviji.numanumaye22 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 12:21Ubise IsaCi nogama. Puna podrska iz Minhenske brigade.
PS: lik je prodavao do jucer bukvalno zar, ugalj kaficima, sto se stavlja na nargile a sad direktor najveceg zatvora u zemlji.![]()
![]()
SDA će pomesti iduce izbore ubjedljivo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- numanumaye22
- Kontakt:
Pored svega, Ramo je surov i sirovo agresivan, ne ostaje nikom duzan. Bivol Haris nije imao komentara. Ramo ce vladat godinama, tek se probio covjek. Tako da naviknite se na njegovu facu, iako nije to lako priznajem.
Postoje neki nalazi na plocama jos iz Mezopotamije i Egipta o pripitomljavanju golubova iz 3. miljenija p.n.e., te kako su ih i Fenicani na brodovima dresirali kao pismonose, da bi preko njih i Grci slali poruke o svojim pobjedama te za najavu nekih dogadjaja.
Ali msm da je ovo na videu neka vrsta americke vrane, a opet vrana i gavran spadaju vjerovatno u top 3 najpametnijih zivotinja, gledajuc brojne testove i objave.
Ali msm da je ovo na videu neka vrsta americke vrane, a opet vrana i gavran spadaju vjerovatno u top 3 najpametnijih zivotinja, gledajuc brojne testove i objave.
Da, hiljadama godina ih ljudi koriste, imas i od starih Grka a i Rimljana evidenciju o tome. Danas ih CIA koristi, izmislili se neku kameru sto im stave, i lagano.Asteriks je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:42Postoje neki nalazi na plocama jos iz Mezopotamije i Egipta o pripitomljavanju golubova iz 3. miljenija p.n.e., te kako su ih i Fenicani na brodovima dresirali kao pismonose, da bi preko njih i Grci slali poruke o svojim pobjedama te za najavu nekih dogadjaja.