Pa kad se oprosti od repke, na pauzama igrači ostaju u klubovima i treniraju.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
-
- Kontakt:
Haj ti skupi muda pa lupi šakom od sto pred ženom koja ima kalash istetoviranKarambeu je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:14Joj balijandera cuj gdje ce ostaviti bebu tri mjeseca i zenu, to je najtezi period....Oooj sta necu procitati, pa frajer zaradjuje milione i profesionalac je, uz duzno postovanje prema porodici pa nece je on ninati u narucju a da ga sutra ceka utakmica.
Mada licno imam osjecaj da je bas zena razlog, ne vidim logiku da kupis avionsku kartu pa odustanes od dolaska. Bog neka mi oprosti ako grijesim ali nekako mislim da je to bilo u fazonu "Pa jel bas moras, eto povrijedjen si pa treba jos da riskiras, pa zar ces nas ostaviti same" i na kraju krece ono zensko "Uredu idi ako ti je reprezentacija bitnija od nas a jos si povrijedjen" a on onako blag sa onom baby face vjerovatno nije smio lupiti sakom od sto.
Inace su te zene fudbalera uzele previse fursata, treba im j. mater ponekad. Sjetim se cesto Bogdanovica kad hladno isproziva igrace Srbije u Kataru i njihove zene pa ga uzeli na noz.
Pa jadne ne bile, on i jeste tu zbog tog sto je do sad napravio u karijeri, zbog profesionalnog odnosa, zalaganja, odricanja od mnogih stvari, reprezentacije i one bi kad dodju na gotovo jos ds upravljaju njihovim karijerama a nemali je broj papaka koji to dopuste. Zamisli da se to Spahi moglo desiti, nikad!
Kazem, neka mi Bog oprosti ako grijesim ali ja ne vidim niti jedno logicno objasnjenje ako je kao sto kaze Mirso kupio i avionsku kartu pa se naknadno sjetio 'I know my body". Smjesno.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hajd sve al kako uopste dodjes na ideju da istetoviraš jbni kalaš i to na onako glupom mjestu19vendetta87 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:22Haj ti skupi muda pa lupi šakom od sto pred ženom koja ima kalash istetoviranKarambeu je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:14Joj balijandera cuj gdje ce ostaviti bebu tri mjeseca i zenu, to je najtezi period....Oooj sta necu procitati, pa frajer zaradjuje milione i profesionalac je, uz duzno postovanje prema porodici pa nece je on ninati u narucju a da ga sutra ceka utakmica.
Mada licno imam osjecaj da je bas zena razlog, ne vidim logiku da kupis avionsku kartu pa odustanes od dolaska. Bog neka mi oprosti ako grijesim ali nekako mislim da je to bilo u fazonu "Pa jel bas moras, eto povrijedjen si pa treba jos da riskiras, pa zar ces nas ostaviti same" i na kraju krece ono zensko "Uredu idi ako ti je reprezentacija bitnija od nas a jos si povrijedjen" a on onako blag sa onom baby face vjerovatno nije smio lupiti sakom od sto.
Inace su te zene fudbalera uzele previse fursata, treba im j. mater ponekad. Sjetim se cesto Bogdanovica kad hladno isproziva igrace Srbije u Kataru i njihove zene pa ga uzeli na noz.
Pa jadne ne bile, on i jeste tu zbog tog sto je do sad napravio u karijeri, zbog profesionalnog odnosa, zalaganja, odricanja od mnogih stvari, reprezentacije i one bi kad dodju na gotovo jos ds upravljaju njihovim karijerama a nemali je broj papaka koji to dopuste. Zamisli da se to Spahi moglo desiti, nikad!
Kazem, neka mi Bog oprosti ako grijesim ali ja ne vidim niti jedno logicno objasnjenje ako je kao sto kaze Mirso kupio i avionsku kartu pa se naknadno sjetio 'I know my body". Smjesno.![]()

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tako što imaš nizak IQ 

Anel prvo ne postuje babu Mirso vec sluša tamo neke menadjere. Da sluša babu Mirsu prvi bi dosao na okupljanje reprezentacije bio povrijedjen ili ne....
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 07 sep 2023, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Centre forward
- Kontakt:
Je li ta hanuma fakat ima istetovirano automatsko oružje na grudima ili je neka interna zayebancija ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ima stvarno. Izmedju sisa pusku istetoviralaCentre forward je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:37Je li ta hanuma fakat ima istetovirano automatsko oružje na grudima ili je neka interna zayebancija ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
zar nije srce uostalom kako mozete vidjet kalasnjikov kad su sisurine ogromneDamirT je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:44Ima stvarno. Izmedju sisa pusku istetoviralaCentre forward je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:37Je li ta hanuma fakat ima istetovirano automatsko oružje na grudima ili je neka interna zayebancija ?
Jest mi žao Mirsage, onakva ljudina da takvu snahu ima...DamirT je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:44Ima stvarno. Izmedju sisa pusku istetoviralaCentre forward je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:37Je li ta hanuma fakat ima istetovirano automatsko oružje na grudima ili je neka interna zayebancija ?

Ispod srca ima pusku. Znam da sam to jednom vidio kod njezgembo89 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:47zar nije srce uostalom kako mozete vidjet kalasnjikov kad su sisurine ogromneDamirT je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:44Ima stvarno. Izmedju sisa pusku istetoviralaCentre forward je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:37Je li ta hanuma fakat ima istetovirano automatsko oružje na grudima ili je neka interna zayebancija ?

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Anel je demoniziran, ozenio je kamenjarku...
- Centre forward
- Kontakt:
Ako je tako onda Anelu ništa drugo ne preostaje nego da istetovira 7,62 mm na splovilu, ako ga ima naravno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ajde yebes ostalo, nego ima li neko sliku tog kalasa da vidimo 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pukla mu je crna pogibija znači auuu mislio sam da je situacija bezazlenija
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- bavariapivo
- Kontakt:
pametna mala cecilija, izyebala se, nasla mladog naivcinu i jos uz to bogat, odmah udaja, pa se kao okrenula vjeri
klasika

Ne mora on gledati, nek prekrije oci jednu stranicu

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Centre forward je napisao/la: ↑07 sep 2023, 11:53Ako je tako onda Anelu ništa drugo ne preostaje nego da istetovira 7,62 mm na splovilu, ako ga ima naravno.

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.