Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Ja ne znam cemu potreba da se situacija objasnjava?
Samo je trebao ne biti de.bil i nista od ovoga se ne bi desilo.
Samo je trebao ne biti de.bil i nista od ovoga se ne bi desilo.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Mislim da je Anel veći od Pjanica I za mene i za selektora a trebalo bi i za ogromnu većinu nas tako da ovo nije ostrenje nad malim.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:19Nije u pitanju Kodro, vec momenat u kojem se izrice suspenzija, kao i ostrina i tezina iste, pred utakmicu. Pa se moze postaviti pitanje je li ovo ostrenje k.urca nad malim ili nece biti ustupaka ni Dzeki ni Pjanicu.
Anel je (bio) nas top 3 igrac.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Puna podrška za Kodru ali sramota da je ovo dopustio..Hansestadt je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:25Izgradi se kamp u Zenici za vise miliona, a trenira se u Butmiru. Razlog = daleko do kampa. E yebo ti tu drzavu i sve. Moze samo biti nesto dalje od punice i jarana.
Džeki Ibričić sad u Sarajevu pa da su haveri bliže da mogu kahvenisat

Upravu je Lulić bio, ništa se promjenilo nije.
Hebo ih neprofesionalizam u čmar, nikad od nas ozbiljnog saveza i tima
Na iduće takmičenje ćemo možda otić ako nam Grčka i Slovaci budu najteže ekipe u grupi, a da nam se poklopi zlatna generacija dijasporaca iz Lige 5ice.
Anele sine Šefildski, veći si od ove repke već

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Nemam ja nista protiv Kodre. Mislim da je los, i neosnovan izbora za selektorske pozicije, ali nemam nista protiv njega. Fakticki mi je drag kao osoba. Medjutim, jedina prednost njega naspram Hadzibegica jeste sto nije iritantan kao Hadzibegic. Rezultatski su tu negdje. Problem je u rukovodstvu reprezentacije. Ne mozes ti nesto ocekivati od igraca, kad si temeljno daleko od toga. Igrac ti treba da dodje na pregled iz Engleske a sam opravdavas da je tesko trenirati u trening kampu u Zenici, zbog 45 min. privatnog prevoza. Liderstvo bi trebalo samo da bude profesionalno da bi moglo nesto vise da trazi, ali Misimovic ima stvari pod kontrolom, uvjek u kontaktu sa kapitenom i igracima, preko viber grupe.
-
- Kontakt:
To sam pisao prije Anelove izjave, ovako suspenzija je ispravna, ali je se barem posle utakmica moglo pricekati da se ne unosi nemir u ekipu. Ovo sad treba pedagogski rijesiti, jer mi od suspenzije nemamo nista.Virtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:48Biće ustupaka svakom igraču, nebitno jesu li to Džeko i Pjanić ili neki mlađi igrači.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 22:19Nije u pitanju Kodro, vec momenat u kojem se izrice suspenzija, kao i ostrina i tezina iste, pred utakmicu. Pa se moze postaviti pitanje je li ovo ostrenje k.urca nad malim ili nece biti ustupaka ni Dzeki ni Pjanicu.
Sigurno da bi se i za Anela napravio ustupak da je ovo odradio kako treba, razgovorom sa selektorom i stručnim štabom. On je izabrao drugu opciju, onu papansku i nadam se da je ovo njegov kraj u reprezentaciji.
Ljudi se nadaju da je ovo Anelov kraj sto se tice repke ? A s druge strane dozivaju onog golmana Kovacevica nazad 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ne zeli niko da nam najbolji stoper ode iz reprezentacije, nego da se izjasni i prizna da je napravio gresku. Ja ga licno zelim vidjeti opet ne iducem okupljanju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ljudi smo, griješimo svi. Nadam se da će razumno postupiti da ispravi ovo sve, ali sudeći po onom storiju teško.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kodro u startu dokazuje da je Misketova marioneta.
I oprost kao i greske su za ljude. Niko ne zeli da Anel ne igra za nas vise. Ali da je zasluzio suspenziju, jeste.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma ista situacija kao s Aticem i Sulejmanovicem u košarci.
Jedan ispravio grešku i opet je član reprezentacije, drugi nije.
Pitanje je samo sta ce Ahmedhodzic biti, novi "Atic" ili "Sulejmanovic".
Jedan ispravio grešku i opet je član reprezentacije, drugi nije.
Pitanje je samo sta ce Ahmedhodzic biti, novi "Atic" ili "Sulejmanovic".
Kodro drugi Hadzija samo malo upakovaniji.Sta to on ima trenersko.Hajmo koga sta gdje.Supljak.
-
- Kontakt:
Gori od Hadzije ne moze biti, tako da je i ovo neki upgrade. Uostalom, koliko para toliko muzike. Necemo mi nikad dovesti nekog kvalitetnog selektora za 15000€
-
- Kontakt:
Glas mu ko da ceka iftar tokom ljetnog ramazana.
Vidi se iz neba ovo je pokusaj unistiti Reprezentaciju, pocelo je od Begovica pa onda Kovacevic, mozda je pico zeljkovic sve ucinuo da Vladana nagradi kao "priridnog srbina" jer nam na golmanskoj poziciji skripi godinama, pa sad presao na Anela da i njega odstrani od reprezentacije, pa zar nije prije par mjeseci taj isti Anel bez ikakav razlog nije igrao protiv Luxembourga? I sam tvrdio da nije bio povrijedjen, znaci poceli su od golmana i sad krecu sa odbranom a vjeruj mi sljedeci je Dedic.
- Goalgetter
- Kontakt:
A inace u doba Begica, Usanovica i ostalih vladajucih struktura u savezu ovo ovako se nije desavalo? Tek otkad je Vico dosao u nas poceo cirkus u reprezentaciji?SanaBosna je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:02Vidi se iz neba ovo je pokusaj unistiti Reprezentaciju, pocelo je od Begovica pa onda Kovacevic, mozda je pico zeljkovic sve ucinuo da Vladana nagradi kao "priridnog srbina" jer nam na golmanskoj poziciji skripi godinama, pa sad presao na Anela da i njega odstrani od reprezentacije, pa zar nije prije par mjeseci taj isti Anel bez ikakav razlog nije igrao protiv Luxembourga? I sam tvrdio da nije bio povrijedjen, znaci poceli su od golmana i sad krecu sa odbranom a vjeruj mi sljedeci je Dedic.
razlika je da ovi rade sve skriveno a usranovic i ekipa su javno jer su glupi.Goalgetter je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:07A inace u doba Begica, Usanovica i ostalih vladajucih struktura u savezu ovo ovako se nije desavalo? Tek otkad je Vico dosao u nas poceo cirkus u reprezentaciji?SanaBosna je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:02Vidi se iz neba ovo je pokusaj unistiti Reprezentaciju, pocelo je od Begovica pa onda Kovacevic, mozda je pico zeljkovic sve ucinuo da Vladana nagradi kao "priridnog srbina" jer nam na golmanskoj poziciji skripi godinama, pa sad presao na Anela da i njega odstrani od reprezentacije, pa zar nije prije par mjeseci taj isti Anel bez ikakav razlog nije igrao protiv Luxembourga? I sam tvrdio da nije bio povrijedjen, znaci poceli su od golmana i sad krecu sa odbranom a vjeruj mi sljedeci je Dedic.
-
- Kontakt:
Gdje je Anel tvrdio da nije bio povrijeđen protiv Luksemburga?
-
- Kontakt:
Ma nije Anel potvrdio, nego je Mirso to rekao. Sad, pitanje koliko je Mirsi vjerovati, jer i u ovoj trenutnoj situaciji izgleda nije bas najbolje upućenizdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:14Gdje je Anel tvrdio da nije bio povrijeđen protiv Luksemburga?