Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la AshburtonG » 07 sep 2023, 13:50

A gledajte reakciju kera u fazonu: "Pa ja sam ovdje samo trosak u kuci..."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2023, 13:51

tuzlak1987 je napisao/la:
21 avg 2023, 22:30

Policija po TK uglavnom prodaje drogu djeci.
Kod uhapšenog policajca Irhada Mešića pronađeno 5 KG speeda.

Da ne bude da pricam lazi.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 sep 2023, 14:06

baboedindzeko09 je napisao/la:
07 sep 2023, 11:35
Vlada Federacije BiH danas je imenovala Rusmira Isaka za novog direktora Kazneno-popravnog zavoda Zenica. Rusmir je jedan od sinova federalnog ministra policije Rame Isaka.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Recite mi da se ovo neko zajebaje :o
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 sep 2023, 14:07

avenija je napisao/la:
07 sep 2023, 13:13
SDA će pomesti iduce izbore ubjedljivo.
Naravno da neće jer je narodu bitno samo šta se uradi 2026 godine kad budu izbori, a tad će Trojka u dogovoru sa strancima isposlovat nešto kolosalno i zbogom ezdea žohari taman da ste najkonstruktivnija opozicija ikad (a niste).

Promjene se u BiH ne dešavaju tako često, pogotovo na ovom nivou. Zato ezdea kartel i plače toliko i koprca se jer su svoj put ka dnu tek započeli.

Evo imam svježe informacije za jedno JP gdje su vladali. Ide smjena njihovih kadrova, povećanje plate, poboljšanje uslova na radu, ulaganje u infrastrukturu firme i oni su ga tu donji kod nekoliko hiljada ljudi.

Gotovo je.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 07 sep 2023, 14:10

alemsa je napisao/la:
07 sep 2023, 13:44
Asteriks je napisao/la:
07 sep 2023, 13:42
Postoje neki nalazi na plocama jos iz Mezopotamije i Egipta o pripitomljavanju golubova iz 3. miljenija p.n.e., te kako su ih i Fenicani na brodovima dresirali kao pismonose, da bi preko njih i Grci slali poruke o svojim pobjedama te za najavu nekih dogadjaja.

Ali msm da je ovo na videu neka vrsta americke vrane, a opet vrana i gavran spadaju vjerovatno u top 3 najpametnijih zivotinja, gledajuc brojne testove i objave.
Da, hiljadama godina ih ljudi koriste, imas i od starih Grka a i Rimljana evidenciju o tome. Danas ih CIA koristi, izmislili se neku kameru sto im stave, i lagano.
Nevjerovatno.

Haj sve, ali ovakva vrana je i istrenirani lopov koja gazdi svasta nanese.
Zanimljiv primjer glede urodjene "zivotinjske lopovije" kad je grupa nasih ljudi (koji rade u Svici) ljetovala u Keniji, jedno od upozorenja bilo je da zatvaraju prozore nekog hotela jer majmuni kradu sta stignu. :lol:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 sep 2023, 14:36

Asteriks je napisao/la:
07 sep 2023, 14:10
alemsa je napisao/la:
07 sep 2023, 13:44
Asteriks je napisao/la:
07 sep 2023, 13:42
Postoje neki nalazi na plocama jos iz Mezopotamije i Egipta o pripitomljavanju golubova iz 3. miljenija p.n.e., te kako su ih i Fenicani na brodovima dresirali kao pismonose, da bi preko njih i Grci slali poruke o svojim pobjedama te za najavu nekih dogadjaja.

Ali msm da je ovo na videu neka vrsta americke vrane, a opet vrana i gavran spadaju vjerovatno u top 3 najpametnijih zivotinja, gledajuc brojne testove i objave.
Da, hiljadama godina ih ljudi koriste, imas i od starih Grka a i Rimljana evidenciju o tome. Danas ih CIA koristi, izmislili se neku kameru sto im stave, i lagano.
Nevjerovatno.

Haj sve, ali ovakva vrana je i istrenirani lopov koja gazdi svasta nanese.
Zanimljiv primjer glede urodjene "zivotinjske lopovije" kad je grupa nasih ljudi (koji rade u Svici) ljetovala u Keniji, jedno od upozorenja bilo je da zatvaraju prozore nekog hotela jer majmuni kradu sta stignu. :lol:
Pa da burazeru mozes sta hoces. Interesantno je kako ih treniraju za recimo pare, nauce ih trampom/trade. Sve sto donese daje mu hranu, sve sto bolje donese dobija bolju hranu, kad donese pare tad dobije najbolju hranu, i svaki put kad donese pare daje mu najbolje, i onda skonta da donosi samo pare, i to je dozivotna trampa.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 sep 2023, 14:39

Hahahaha

Redakcija portala Klix.ba još jučer je imala informaciju da će Rusmir Isak biti imenovan za novog direktora zeničkog zatvora pa smo pozvali ministra Ramu Isaka za komentar, ali i Rusmira.

Isak stariji, rekao nam je, da prvi put čuje od nas za takvu informaciju, da bi valjda on znao da će mu sin biti direktor zatvora i da nema ništa od toga.

"Ja tu informaciju čujem od vas. Ne znam ništa. Nije konkurisao, ja kako znam, nije. Znao bih da je konkurisao, znao bih, valjda bi meni rekao", kazao je Ramo Isak.

Rusmir Isak također nam je rekao da nema takve informacije i da nije kandidat.

"Ja nemam nikakve informacije. Nisam ja ništa konkurisao, nemam nikakve informacije... nisam kandidat", rekao nam je Rusmir Isak.

No, na današnjoj sjednici Vlade FBiH pod tačkom dnevnog reda broj 12 našlo se razrješenje starog i imenovanje novog direktora. Razriješen je Redžo Kahrić, a imenovan Rusmir Isak
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 sep 2023, 14:43

Sto put bih prije izabrao Isaka ispred Hozana.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 07 sep 2023, 14:43

Najjaca porodica u drzavi :urnebes:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 07 sep 2023, 14:44

MortemHz je napisao/la:
07 sep 2023, 14:39
Hahahaha

Redakcija portala Klix.ba još jučer je imala informaciju da će Rusmir Isak biti imenovan za novog direktora zeničkog zatvora pa smo pozvali ministra Ramu Isaka za komentar, ali i Rusmira.

Isak stariji, rekao nam je, da prvi put čuje od nas za takvu informaciju, da bi valjda on znao da će mu sin biti direktor zatvora i da nema ništa od toga.

"Ja tu informaciju čujem od vas. Ne znam ništa. Nije konkurisao, ja kako znam, nije. Znao bih da je konkurisao, znao bih, valjda bi meni rekao", kazao je Ramo Isak.

Rusmir Isak također nam je rekao da nema takve informacije i da nije kandidat.

"Ja nemam nikakve informacije. Nisam ja ništa konkurisao, nemam nikakve informacije... nisam kandidat", rekao nam je Rusmir Isak.

No, na današnjoj sjednici Vlade FBiH pod tačkom dnevnog reda broj 12 našlo se razrješenje starog i imenovanje novog direktora. Razriješen je Redžo Kahrić, a imenovan Rusmir Isak
Oni mu i dali ideju da malog ugura za direktora zatvora :mrgreen:

Ovo je dno dna, svaki put mislim da me ne mogu vise iznenaditi, al potrude se i uspiju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 07 sep 2023, 14:49

slika

slika

slika

slika

slika

I onda za isti dan ovo. :rol:

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 07 sep 2023, 14:51

Meni su jos smijesniji oni koji misle da ce se promjenom vlasti nesto rijesiti za obicnog gradjanina BejHa.

Hajmo realno gledat: dodjes ti nakon sto si radio u kaficu ili tako negdje, dobijes 4 godine u Parlamentu, dakle copas nos, ha se pojavis, ha ne pojavis na sjednici, a kapne mjesecno 4-5k. Plus odvojeni zivoti, bijeli hljebovi i slicno.

Da li bi se tebi dalo uopste ciniti nesto za narod, ili bi te 4 godine iskoristio za bogacenje sebe i svoje porodice? Jer pazi, uz 4-5k mjesecno dolazi mozda jos i nesto vaznije, moc, poznanstva i uticaj. U te 4 godine dobijes i priliku na razne povoljne kredite, auta, stanove i sl. Razmislite. I ovo je samo ako si u Parlamentu, a di li jos da si ministar, pa jos mjesta u upravnim i nadzornim odborima i sta sve ne.

Ali da ne bude da pametujem, premijer je sve objasnio, imate crno na bijelo. :kafa: :thumbup:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 sep 2023, 15:03

Marsal je napisao/la:
07 sep 2023, 14:07
avenija je napisao/la:
07 sep 2023, 13:13
SDA će pomesti iduce izbore ubjedljivo.
Naravno da neće jer je narodu bitno samo šta se uradi 2026 godine kad budu izbori, a tad će Trojka u dogovoru sa strancima isposlovat nešto kolosalno i zbogom ezdea žohari taman da ste najkonstruktivnija opozicija ikad (a niste).

Promjene se u BiH ne dešavaju tako često, pogotovo na ovom nivou. Zato ezdea kartel i plače toliko i koprca se jer su svoj put ka dnu tek započeli.

Evo imam svježe informacije za jedno JP gdje su vladali. Ide smjena njihovih kadrova, povećanje plate, poboljšanje uslova na radu, ulaganje u infrastrukturu firme i oni su ga tu donji kod nekoliko hiljada ljudi.

Gotovo je.
Karamo trojkaše sluge i izdajnike već na lokalnim izborima yebo ih Dodik i Čović usta izdajnička. :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 sep 2023, 15:15

Ma Ramo Tito realno. Mora svako postovati dominaciju :kafa:

=R=

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 07 sep 2023, 15:39

numanumaye22 je napisao/la:
07 sep 2023, 14:51
Meni su jos smijesniji oni koji misle da ce se promjenom vlasti nesto rijesiti za obicnog gradjanina BejHa.

Hajmo realno gledat: dodjes ti nakon sto si radio u kaficu ili tako negdje, dobijes 4 godine u Parlamentu, dakle copas nos, ha se pojavis, ha ne pojavis na sjednici, a kapne mjesecno 4-5k. Plus odvojeni zivoti, bijeli hljebovi i slicno.

Da li bi se tebi dalo uopste ciniti nesto za narod, ili bi te 4 godine iskoristio za bogacenje sebe i svoje porodice? Jer pazi, uz 4-5k mjesecno dolazi mozda jos i nesto vaznije, moc, poznanstva i uticaj. U te 4 godine dobijes i priliku na razne povoljne kredite, auta, stanove i sl. Razmislite. I ovo je samo ako si u Parlamentu, a di li jos da si ministar, pa jos mjesta u upravnim i nadzornim odborima i sta sve ne.

Ali da ne bude da pametujem, premijer je sve objasnio, imate crno na bijelo. :kafa: :thumbup:
Bolje da nas je udario cunami iz 2004 u Indoneziji nego sto smo dozivjeli ovog krmojeda i trojku
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 sep 2023, 17:09

ASD je napisao/la:
07 sep 2023, 14:43
Sto put bih prije izabrao Isaka ispred Hozana.
Da malo dočaramo.
EKSPLOZIJA U CAZINU

Pokušaj atentata na predsjedavajućeg Gradskog vijeća Rifeta Hozanovića

Kako saznajemo, pod automobil predsjedavajućeg Gradskog vijeća Cazin Rifeta Hozanovića podmetnuta je eksplozivna naprava koja se aktivirala u trenutku pokretanja vozila, odnosno kada je Hozanović krenuo u džamiju na sabah-namaz.
- Iskreno se nadam i istrajat ću na tome da se počinioci ovog puta pronađu i adekvatno sankcioniraju, jer ovo nije prvi udar na moj život i moju sigurnost, ali je svaki raniji zataškan i nije istražen do kraja od nadležnih organa. Pokušaj moje likvidacije može biti samo i isključivo politički motiviran, a vrlo je jasno i javnosti poznato ko gubi tlo pod nogama i političku podršku u Unsko-sanskom kantonu, ali i u drugim dijelovima BiH - zaključio je Hozanović.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2023, 17:19

SDA se moze za jedno 5 godina vratiti ako smjene Bakira i okrenu se zapadnim zemljama. Vidim on jos uvijek bunca i zali se zemljama sa istoka, a to je upravo sto ne treba da radi jer Turska, Arapske zemlje, Iran i Rusija nisu neko s kim je pozeljno saradjivati u ovim vremenima. Fazon je u tome sto je SDA sama sebe eliminisala jer je slijedila sablon Vucica, Erdoana, Putina..tj. jedan covjek je narod. To je vrlo opasno za jedan narod jer narod onda dijeli sudbinu tog covjeka.

Veliki brat je intervenisao i mi imamo nove ljude koji su spremni da pokrenu stvari. Nije bitno ko je to vec da se promjena desila. Poenta je u tome da se odblokira rad i pokaze da je Dodik problem. Dodik ima saveznike samo u diktatorima kao sto su Orban, Putin i Erdoan.

Zapad zna da u njemu nema saveznika i urusiti ce ga tako sto ce mu oduzeti ono cime se on hrani, a to su mu poluge SDA i HDZ. Evo blokirao je ceste na 30 minuta i doslo mu je 500 ljudi. Tako isto SDA ako je nezadovoljan neka pokrenu proteste pa da vidimo da li ce biti vise od 500 ljudi. :rol:
Ti njihovi glasaci ne vrijede i bez vlasti SDA samo moze da pada jos vise.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 sep 2023, 17:23

Lik retardiranog sina postavio za direktora.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 sep 2023, 17:29

Đaba vi to pišete o politici sve ce vam admin obrisati :D
vratimo se piramidama :mrgreen:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 07 sep 2023, 17:31

jasmin10 je napisao/la:
07 sep 2023, 17:23
Lik retardiranog sina postavio za direktora.
Svakog napadaju kao zaposlio si sina, rodjaka, pa se vade ovo ono, Ramo dodje obojicu postavi :urnebes: :rol: i kae kvalifikovani. Libo ga, potez babuke realno

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.