FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko kaže da je Ikic u boljoj formi od keremije taj nikad fudbala nije gledao
Ali i keremija nije toliko bolji da stranac da ostane a domaći igrač ode,e sad ako igra za duplo manje para oke
Ako treneru ne treba ikic neka ide,sretno mu dabogda u Realu igrao
Rozman je otjerao koga je htio doveo je koga je htio,imao je lijep raspored i evo pauzu,igra se mora popraviti makar za 50%
Vamosss Sarajevo
Vamoss Sarajevo
Ali i keremija nije toliko bolji da stranac da ostane a domaći igrač ode,e sad ako igra za duplo manje para oke
Ako treneru ne treba ikic neka ide,sretno mu dabogda u Realu igrao
Rozman je otjerao koga je htio doveo je koga je htio,imao je lijep raspored i evo pauzu,igra se mora popraviti makar za 50%
Vamosss Sarajevo
Vamoss Sarajevo
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Igra sasvim solidno dok je kod nas bio taraba obicna.napoleon72 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 13:27Jah, eto i Jukic razvaljuje dole, igra ko Kamoranezi. De ba.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Mirvic se igra foodbal managera uzivo i jako lose mu ide.
Do sada ovaj trener nije nikakav upgrade od narkomana jedina razlika je izgleda da se ovaj ne drogira...
Do sada ovaj trener nije nikakav upgrade od narkomana jedina razlika je izgleda da se ovaj ne drogira...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zelimo Vincente Del Bosquea da ga prozovemo celavom i brkatom ublehom.. Pa sta je ovo, Allaha mi.. Da ste madridjani licno ne bi zadovoljni bili.. Necemo mi nikad naprijed samo zato jer smo ovako sujetni, nestprljivi, i hocemo sve i odmah.. I kad se ljudi potrude da nam omoguce sve i odmah (iako je nemoguce, realno) mi i dalje zaprdjujemo. Pa trebao je onda mirza ostati i sve bi ok bilo, ne bi se nista promijenilo. Igrao bi Ikic i Balta i Zeljkovic I serbecic i eto
da se razumijemo, ne dopada se ni meni da jedan julardzija bude xavi, ali ako ce to pomoci da Simon prenese igru kako on zeli, pa nek igra i taj Edin. Navodio je i Napoleon primjera mnogo za igrace koji prate trenere iz kluba u klub. Murinjo i Karvaljo jedan od primjera .
da se razumijemo, ne dopada se ni meni da jedan julardzija bude xavi, ali ako ce to pomoci da Simon prenese igru kako on zeli, pa nek igra i taj Edin. Navodio je i Napoleon primjera mnogo za igrace koji prate trenere iz kluba u klub. Murinjo i Karvaljo jedan od primjera .
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Leđende, sfk-ov zenski lobi, mirvic hobijašin= ni glave ni repa.
Sve pare su potrosene u igrace roka trajanja jedne lakse zime.
Da su se pare ulozile u kamp i da se igralo sa djecom, bar bi od toga imali neki zalog za buducnost.
Sad mirvic da ode, mi nemamo fakticki nista od njegovih investicija, ostaju samo problemi.
Izgurati ovi pricu sa Rozmanom i Ibricicem, i ako ni to ne bude ferceralo, mislim da je najbolje da se Ismir ostavi fudbala.
Da su se pare ulozile u kamp i da se igralo sa djecom, bar bi od toga imali neki zalog za buducnost.
Sad mirvic da ode, mi nemamo fakticki nista od njegovih investicija, ostaju samo problemi.
Izgurati ovi pricu sa Rozmanom i Ibricicem, i ako ni to ne bude ferceralo, mislim da je najbolje da se Ismir ostavi fudbala.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
100% ali izgurati pricu znaci ispostovati ovu sezonu i iducu. Vec u iducoj nista sem titule ne dolazi u obzir. U ovoj da smo do zadnje kola u utrci ja bi bio zadovoljan.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:53Leđende, sfk-ov zenski lobi, mirvic hobijašin= ni glave ni repa.
- 1 9 4 6 -
Ne znam što se nerviraš i pokušavaš bilo šta objasniti. Garantujem ti da bi bilo nezadovoljnih i da smo imali 4/4 i gol razliku 20:0. Mi smo takva sredina, zato ćemo uvijek da tavorimo na dnu svega. Poneki blic i titula ali samo iz razloga što su ostali lošiji nego mi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Zelimo Vincente Del Bosquea da ga prozovemo celavom i brkatom ublehom.. Pa sta je ovo, Allaha mi.. Da ste madridjani licno ne bi zadovoljni bili.. Necemo mi nikad naprijed samo zato jer smo ovako sujetni, nestprljivi, i hocemo sve i odmah.. I kad se ljudi potrude da nam omoguce sve i odmah (iako je nemoguce, realno) mi i dalje zaprdjujemo. Pa trebao je onda mirza ostati i sve bi ok bilo, ne bi se nista promijenilo. Igrao bi Ikic i Balta i Zeljkovic I serbecic i eto
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
tabba77 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:04Ne znam što se nerviraš i pokušavaš bilo šta objasniti. Garantujem ti da bi bilo nezadovoljnih i da smo imali 4/4 i gol razliku 20:0. Mi smo takva sredina, zato ćemo uvijek da tavorimo na dnu svega. Poneki blic i titula ali samo iz razloga što su ostali lošiji nego mi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Zelimo Vincente Del Bosquea da ga prozovemo celavom i brkatom ublehom.. Pa sta je ovo, Allaha mi.. Da ste madridjani licno ne bi zadovoljni bili.. Necemo mi nikad naprijed samo zato jer smo ovako sujetni, nestprljivi, i hocemo sve i odmah.. I kad se ljudi potrude da nam omoguce sve i odmah (iako je nemoguce, realno) mi i dalje zaprdjujemo. Pa trebao je onda mirza ostati i sve bi ok bilo, ne bi se nista promijenilo. Igrao bi Ikic i Balta i Zeljkovic I serbecic i eto
ma ne gumo da citam ova sranja, zato sto se to nezadovoljstvo siri isto epidemija. Jedno misljenje nek krene od pdfa i eto ti belaja.
- 1 9 4 6 -
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma brate samo skontaj ko sve ovdje pise i da ima pojedinaca koji ce namjerno pljuvati taman dupla kruna bila sutra eto. Takve likove samo ignorisati treba jer ovo nije forum gdje se iznosi svoje misljenje nego forum gdje se takmice ko ce vise popljuvati sve u i oko kluba i unijeti neku dozu nervoze i negativne atmosfere i onda su sretni.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:12tabba77 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:04Ne znam što se nerviraš i pokušavaš bilo šta objasniti. Garantujem ti da bi bilo nezadovoljnih i da smo imali 4/4 i gol razliku 20:0. Mi smo takva sredina, zato ćemo uvijek da tavorimo na dnu svega. Poneki blic i titula ali samo iz razloga što su ostali lošiji nego mi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Zelimo Vincente Del Bosquea da ga prozovemo celavom i brkatom ublehom.. Pa sta je ovo, Allaha mi.. Da ste madridjani licno ne bi zadovoljni bili.. Necemo mi nikad naprijed samo zato jer smo ovako sujetni, nestprljivi, i hocemo sve i odmah.. I kad se ljudi potrude da nam omoguce sve i odmah (iako je nemoguce, realno) mi i dalje zaprdjujemo. Pa trebao je onda mirza ostati i sve bi ok bilo, ne bi se nista promijenilo. Igrao bi Ikic i Balta i Zeljkovic I serbecic i eto
ma ne gumo da citam ova sranja, zato sto se to nezadovoljstvo siri isto epidemija. Jedno misljenje nek krene od pdfa i eto ti belaja.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ismira optuzuju da se igra FM a Rozmana porede sa Mirzom, pa sta vi ocekujete za tri sedmice da covjek sve izbrise ono sto je Mirza radio mjesecima, pa nije vam ovo FM da u tri sedmice da se pretvore u Bayern, kao sto jr receno potrebno ce proci koji mjesec da se vide prvi rezultati, al jok pitarluk hoce instant rezultat sve preko noci, e pa ne moze.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 sep 2023, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Fali Suljic, Mulahusejnovic, Aboubakar, Catakovic, Vrsajevic, Dzafic.napoleon72 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:22Golmani: Rogic
RB: Musa (X), Beganovic
LB: Tomasevic (X), Kapetanovic (L), Durakovic, Radovic
CB: Drobarov (X), Anicic, Serbecic (X)
DM: Balta (X), Secerovic (X), Vrancic, Zeljkovic, Cirjak (X), Djurickovic
AM: Avramovski, Julardzija, Mustafic
Krila: Ikic (X), Guliashvili (L), Penaranda, Viveros (X), Ziljkic, Hasic
Napad: Renan
Mislim da je to sve. Igraci koji su dovedeni otkako je Mirvic tu, pola ih vec rastjerano.![]()
Kapic dosao krajem avgusta 2021, a Ismir zvanicno tad nekad usao u Klub.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ikic sto je igrao kod nas i ikic u sirokom, su nebo i zemlja. Nije los igrac, ali ruku na srce nista nije vele pokazao kod nas. Helem sretno mu, a nadam se da ce francis dozvati ubrzo, bas je u padu forme
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Daj ba ne serrite, šta vi gledajte sunce vam poljubim.. Ikić je prosječan igrač, koji bljesne zbog brzine. Dribling ne postoji, inteligencije nema. Kad je tako dobar što se nije pokazao u drugoj ligi Turske?
Kad mi kažu borben je i trči, oči bih sebi izvadio..
Kad mi kažu borben je i trči, oči bih sebi izvadio..
- napoleon72
- Kontakt:
Ja ba, njih sam zaboravio. Od njih samo Hamza tu.Nirton je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:19Fali Suljic, Mulahusejnovic, Aboubakar, Catakovic, Vrsajevic, Dzafic.napoleon72 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:22Golmani: Rogic
Mislim da je to sve. Igraci koji su dovedeni otkako je Mirvic tu, pola ih vec rastjerano.![]()
Kapic dosao krajem avgusta 2021, a Ismir zvanicno tad nekad usao u Klub.![]()

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ovo se vise ne zna ni ko igra koje kolo ni koje domacin, jedni petak drugi u srijedu treci u ponedjeljak, evo borac odgodio odgodjenu utakmicu u ŠB ne mogu sad nisu još spremni 

A gdje su ti Martinovic i Soldo....napoleon72 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:39Ja ba, njih sam zaboravio. Od njih samo Hamza tu.Nirton je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:19Fali Suljic, Mulahusejnovic, Aboubakar, Catakovic, Vrsajevic, Dzafic.napoleon72 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:22Golmani: Rogic
Kapic dosao krajem avgusta 2021, a Ismir zvanicno tad nekad usao u Klub.![]()
![]()
Samo možete i s-rat u pi-čku materinu!
-
- Kontakt:
Ovdje se mora uzeti 2-3 igraca na zub, svake sezone. Krste, Hebibovic, Kapic, Pidro, Sabanovic, Kurdic, Bekic, Radovac, Suljic, Varesanovic, Dizdarevic, ima ih vjerovatno jos ali ne mogu mi naumpasti. Sada su Sahinovic, Trako i Kyeremeh glavni na listi, ne znam kako ne shvatate da to utice na atmosferu u ekipi i kako ubijate u pojam igrace, pa i oni su ljudi, nisu roboti, bez emocija, da samo igraju fudbal. Ok imaju jaka primanja, po mom misljenju i nerealna, ali nije sve u tome, normalno onda da ce se postaviti u tom smislu da samo uzmu pare, a za ostalo ih nije briga. I onda se jos pitate kako negdje drugo se pretvore u igracine, a kod nas nisu mogli meda, pa upravo je ovo razlog, sto se ovdje unistavaju karijere igracima, a pogotovo mladim igracima, isto tako se pljuvao i Vladan, i Nihad, i Djokanovic i laze ko kaze da nije tako bilo, ali eto oni su vjerovatno imali jacu glavu od ovih, a i malo vecu dozu kvaliteta. Sve u svemu ovim momcima treba podrska, i trebamo ih dizati u nebesa, pogotovo mlade, jer to su nasa djeca
Tu i jeste problem!Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:12tabba77 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:04Ne znam što se nerviraš i pokušavaš bilo šta objasniti. Garantujem ti da bi bilo nezadovoljnih i da smo imali 4/4 i gol razliku 20:0. Mi smo takva sredina, zato ćemo uvijek da tavorimo na dnu svega. Poneki blic i titula ali samo iz razloga što su ostali lošiji nego mi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Zelimo Vincente Del Bosquea da ga prozovemo celavom i brkatom ublehom.. Pa sta je ovo, Allaha mi.. Da ste madridjani licno ne bi zadovoljni bili.. Necemo mi nikad naprijed samo zato jer smo ovako sujetni, nestprljivi, i hocemo sve i odmah.. I kad se ljudi potrude da nam omoguce sve i odmah (iako je nemoguce, realno) mi i dalje zaprdjujemo. Pa trebao je onda mirza ostati i sve bi ok bilo, ne bi se nista promijenilo. Igrao bi Ikic i Balta i Zeljkovic I serbecic i eto
Kakvo nezadovoljstvo i zbog čega.
Vlasnik misli da radi najbolje,ali pravi evidentne greške.
Pa ja bih sad mogao napisati 10-belaja,mucki i sl.
Negativnih stvari sto su se desile u zadnjih 10g.
Da nije toga bilo sad bi Sarajevo bilo Po rezultatima
Zrinjski na kvadrat.
Imali bi i titula i kupova i svašta nešto.
Sa raznim menadžerskim dilovima i kao klub sa dosta
Novca smo meta svakojakim mešetarima i naravno
dušmanima.
Na kraju,šta će našem Sarajevu pomoći sada ako mi
Pljujemo sve i svašta,tražimo negativu samo.
P.S.Uloga botova i trolova je vise nego evidentna!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, juka55, mnon46, XCustom i 39 gostiju.