Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Podrska ukoliko je borba protiv saveza..
Ako se radi o ovim povredicama i izbjegavanju dolaska na okupljanje,onda zasluzena SUSPENZIJA..
Ako se radi o ovim povredicama i izbjegavanju dolaska na okupljanje,onda zasluzena SUSPENZIJA..
Istetoviran kalaš..o hebem te Zemljo šta sve držiš na sebi...nisam rasista ..ali oženiti Romkinju sa istetoviranim kalašom...sve govori za što je služila ...e sad Anela opravdavam što se nije odazvao...prpa sine...s kim li je ta njegova bila sve povezana pitaj boga dragog..nije joj hodža garant tetovirao kalaš kad je hatmu davala.
- Shategabri
- Kontakt:
Jes, sigurno neće da dolazi bori se protiv saveza.
Boli ga metak za kalaš u međunožju za reprezentaciju, samo neće otvoreno da kaže.
Boli ga metak za kalaš u međunožju za reprezentaciju, samo neće otvoreno da kaže.
Koševo Zapad
Pa većina rava tetovira tako te gluposti, zmajeve, zmije itd. Ne treba njoj zamjeriti ništa, mala se uhljebila fino i to ti je to. Da joj se to nije desilo ove žvalje bi koristila isključivo za dodir sa muškim spolovilom. Anel je mlad i ona ga je obrlatila, osladilo mu se.aqarius je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:34Istetoviran kalaš..o hebem te Zemljo šta sve držiš na sebi...nisam rasista ..ali oženiti Romkinju sa istetoviranim kalašom...sve govori za što je služila ...e sad Anela opravdavam što se nije odazvao...prpa sine...s kim li je ta njegova bila sve povezana pitaj boga dragog..nije joj hodža garant tetovirao kalaš kad je hatmu davala.
Eh sad što je on pakaš ispao prema reprezentaciji i navijačima to je drugo. Ma da se pretjeruje, kao da je Sergio Ramos u prime-u, kao da se ne može bez njeg. Realno prosječan defanzivac, ništa spektakularno. Kad opet odleti u Championship, malo ko će ga se i sjećati. Ne treba više govedo ni pozivati na okupljanje...
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Za reprezentaciju suspenzija, niko ne govori o klubu.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:35Suspenziju nastupa za reprezentaciju?Horoz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:02On sada možda misli da je zayeban, da je veći od reprezentacije, možda misli da je ostvario cilj. Kad fasuje suspenziju na godinu (ja bi mu toliko rebnuo), kad ga javnost popljuje, kad pokažemo da možemo i hoćemo bez njega, promijeniće mišljenje. Garantujem.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 08:17
Kakva kazna? Suspenzija iz reprezentacije?!
Hoće ga zayebat!
Čisto sumnjam da može biti suspendovan da ne igra za klub.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Bosnjo bi ga suspendovao i u klubu da postoji ta opcija.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne vidim kakav će mu to problem u životu napraviti.Horoz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Za reprezentaciju suspenzija, niko ne govori o klubu.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:35Suspenziju nastupa za reprezentaciju?
Suspenduješ igrača koji je svakako izbjegavao doći na okupljanje.
Fino, sad ima i razlog da ne dođe.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Mislis da mu suspenzija nece naskoditi?Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:16Ne vidim kakav će mu to problem u životu napraviti.Horoz je napisao/la: ↑07 sep 2023, 14:43Za reprezentaciju suspenzija, niko ne govori o klubu.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 09:35
Suspenziju nastupa za reprezentaciju?
I drugi klubovi koji ga budu htjeli dovesti ce po suspenziji znati da je malo prgav. Onda neigranje za repku ima svoje.
Sjetimo se Vranjesa koliko je propao nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju. Nismo mi toliko jaki, ali to ima svoj bonus sto posto.
Mi bez njega mozemo
Yebi ga, to i pokušavam objasniti. On možda sada misli da je istjerao svoje i ispao zajeban, da će biti slobodan narednih par mjeseci, ali vremenom će se to promijeniti.Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:16Ne vidim kakav će mu to problem u životu napraviti.
Kad vidi da smo ga prežalili, da možemo bez njega, da drugi igrači idu na reprezentativna okupljanja, pričaju o tome, još ako bude neki uspjeh.
Poželiće opet tu vrstu pažnje i dokazivanja. Svi to požele, prije ili kasnije.
Naravno, reprezntativni status ima uticaj i na transfere, ne prevelik u našem slučaju, ali ima.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Apsolutno je nebitno hoće li mu suspenzija naškoditi ili neće, bitno je da savez zauzme jasan stav po ovom pitanju, što su oni i uradili.
Ovo što je Anel uradio je nepoštivanje reprezentacije, saigrača, i na kraju nepoštivanje onih najvažnijih - navijača.
Ne znam šta je očekivao da će se desiti, da će se ovo zataškati, progledati kroz prste, da proći nazapaženo? Ako je to očekivao onda ili je glup ili je naivan, a možda je i ono treće - bezobrazan.
Sve u svemu, glup potez, bespotreban, vjerovatno će se on vratiti u reprezentaciju, ali će uvijek biti qrton, pa makar potpisao za City ili Real.
Ovo što je Anel uradio je nepoštivanje reprezentacije, saigrača, i na kraju nepoštivanje onih najvažnijih - navijača.
Ne znam šta je očekivao da će se desiti, da će se ovo zataškati, progledati kroz prste, da proći nazapaženo? Ako je to očekivao onda ili je glup ili je naivan, a možda je i ono treće - bezobrazan.
Sve u svemu, glup potez, bespotreban, vjerovatno će se on vratiti u reprezentaciju, ali će uvijek biti qrton, pa makar potpisao za City ili Real.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bas ce to lose bit eventualnim novim klubovima kad im kaze kako nije htio "rovit" ic igrat za repku nego je ostao u klubu i spremo se da bude 100% spreman za sljedecu ligasku utakmicu.nebeskasila je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:24Mislis da mu suspenzija nece naskoditi?Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:16Ne vidim kakav će mu to problem u životu napraviti.
I drugi klubovi koji ga budu htjeli dovesti ce po suspenziji znati da je malo prgav. Onda neigranje za repku ima svoje.
Sjetimo se Vranjesa koliko je propao nakon sto je prestao igrati za reprezentaciju. Nismo mi toliko jaki, ali to ima svoj bonus sto posto.
Mi bez njega mozemo
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Shategabri
- Kontakt:
Čisto sumnjam.nebeskasila je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:24Mislis da mu suspenzija nece naskoditi?Shategabri je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:16Ne vidim kakav će mu to problem u životu napraviti.
Mi bez njega mozemo
Pa on u klubu i nije nešto prgav, a već je na velikoj pozornici.
Ma Vranješ je teška šifra, doduše i naš Anel pokazuje da bi mogao stranputicom.
A vidi, bez svakog se može.
Njegov je problem što je on umislio da se bez njega ne može.
Mlad, perspektivan igrač, al ako nećeš kako treba, ne moraš nikako.
Koševo Zapad
Svaki klub voli igraca koji ne igra reprezentaciju, u repki se samo moze povrijediti...
Nek prizna da je pogrijesio, izvine se i idemo dalje. Na storyu pise o problemima oko nacionalnog tima, a i on sam iskoristava situaciju u kakvoj je nacionalni tim i bira meceve po drugi put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
da se ne zagubi
- Centre forward
- Kontakt:
Dzaba pišete, nije cura romkinja.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Mirsoo dobro si u pameti kad ovaku snahu imaš...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Amra ostarila i smorila pa forumska mahala našla novu metu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Skupili se inceli sa ljubav i sex temeBosniaBoston je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:02Amra ostarila i smorila pa forumska mahala našla novu metu

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.