Alvarez je drugi spic kluba u kojem igra
Hahah naletilo zaglupljenje sa istoka
Ako je Lautaro ovako dobar kako je tek onda Alvarez a koliko je tek taj prvi špic (Haaland)? Toliko da ga je penzioner Acerbi (4 mil. vrijednosti po TM-u) strpao u džep u najvažnijoj utakmici njihovih karijera
Kakav post, grob te j3bo.
Ako ti jedini ovdje nisi skontao da sam ga samo trolao zbog njegova komentara šta to onda govori o tvom rezonovanju?
Mozda bih i prihvatio trolanje kao izgovor da niste ovdje opce poznato presubjektivni i ne date rijeci protiv Lautara.
Lautaro je nakon Osimhena najbolji napadač na Čizmi i logično da ne prihvatamo da se pljuje naš kapiten a ono gore mu je baš bila niđe veze kako je Alvarez kao rezerva Haalandu ispred Lautara u repki pa sam zato i ja njemu odgovorio u istom maniru tj niđe veze jer kao prvo Haalandu bi bio rezerva i Lewa i Kane i Benzena jer je čovjek najbolji CF na svijetu a drugo Alvarez uopće nije ispred Lautara u repki, i prije par dana je Lautaro startao a Alvarez ušao s klupe, tako je bilo i prije prvenstva i tako je i sada.
Ma kakav Alvarez, ni ne dozivljavam ga kao vrsnog napadaca. Samo sam se na Acerbia nadovezao.Biscione je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:01Lautaro je nakon Osimhena najbolji napadač na Čizmi i logično da ne prihvatamo da se pljuje naš kapiten a ono gore mu je baš bila niđe veze kako je Alvarez kao rezerva Haalandu ispred Lautara u repki pa sam zato i ja njemu odgovorio u istom maniru tj niđe veze jer kao prvo Haalandu bi bio rezerva i Lewa i Kane i Benzena jer je čovjek najbolji CF na svijetu a drugo Alvarez uopće nije ispred Lautara u repki, i prije par dana je Lautaro startao a Alvarez ušao s klupe, tako je bilo i prije prvenstva i tako je i sada.
Bayernu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.