Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
MortemHz
- Interni moderator
-
Kontakt:
esprit24 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 16:07
Jel ko vidio pozdravljanje nasih paunova sa djevojkama, izgledaju ko prebijene kuje a Ziljka blijed ko zid ?? @mortem odakle ti informacija za subotu i Zrinjski, ako se ispostavi tacna, moglo bi se aBd na put dalek 180 km
Pomjerili su za 15 minuta ali subota ostaje zvanično.
20:45
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
fks74
-
Kontakt:
Davno sam rekao, da nema gorih navijača od nas.

-
nofearhz
-
Kontakt:
Ofula temu
Zadnja izmjena:
nofearhz, dana/u 07 sep 2023, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
nokee
-
Kontakt:
thebain666 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:02
Ovdje se mora uzeti 2-3 igraca na zub, svake sezone. Krste, Hebibovic, Kapic, Pidro, Sabanovic, Kurdic, Bekic, Radovac, Suljic, Varesanovic, Dizdarevic, ima ih vjerovatno jos ali ne mogu mi naumpasti. Sada su Sahinovic, Trako i Kyeremeh glavni na listi, ne znam kako ne shvatate da to utice na atmosferu u ekipi i kako ubijate u pojam igrace, pa i oni su ljudi, nisu roboti, bez emocija, da samo igraju fudbal. Ok imaju jaka primanja, po mom misljenju i nerealna, ali nije sve u tome, normalno onda da ce se postaviti u tom smislu da samo uzmu pare, a za ostalo ih nije briga. I onda se jos pitate kako negdje drugo se pretvore u igracine, a kod nas nisu mogli meda, pa upravo je ovo razlog, sto se ovdje unistavaju karijere igracima, a pogotovo mladim igracima, isto tako se pljuvao i Vladan, i Nihad, i Djokanovic i laze ko kaze da nije tako bilo, ali eto oni su vjerovatno imali jacu glavu od ovih, a i malo vecu dozu kvaliteta. Sve u svemu ovim momcima treba podrska, i trebamo ih dizati u nebesa, pogotovo mlade, jer to su nasa djeca
Sta ba utice, na sta? piskaranje po forumu likova koji su zadnji put na kosevu protiv Levskog bili?
Previse vi vaznosti dajte forumu na koji se svaki debil moze reg i pisati gluposti iz ciste dosade. Potrbusio se i smislja sta da zakuha i sta da pljuje.
Naravno ima dosta normalne, realne raje kod koje neces vidjeti takve gluposti, ali stavljati forum u kontekst toga da na nesto utice.. Smijesno.
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 sep 2023, 17:19
nokee je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:16
thebain666 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:02
Ovdje se mora uzeti 2-3 igraca na zub, svake sezone. Krste, Hebibovic, Kapic, Pidro, Sabanovic, Kurdic, Bekic, Radovac, Suljic, Varesanovic, Dizdarevic, ima ih vjerovatno jos ali ne mogu mi naumpasti. Sada su Sahinovic, Trako i Kyeremeh glavni na listi, ne znam kako ne shvatate da to utice na atmosferu u ekipi i kako ubijate u pojam igrace, pa i oni su ljudi, nisu roboti, bez emocija, da samo igraju fudbal. Ok imaju jaka primanja, po mom misljenju i nerealna, ali nije sve u tome, normalno onda da ce se postaviti u tom smislu da samo uzmu pare, a za ostalo ih nije briga. I onda se jos pitate kako negdje drugo se pretvore u igracine, a kod nas nisu mogli meda, pa upravo je ovo razlog, sto se ovdje unistavaju karijere igracima, a pogotovo mladim igracima, isto tako se pljuvao i Vladan, i Nihad, i Djokanovic i laze ko kaze da nije tako bilo, ali eto oni su vjerovatno imali jacu glavu od ovih, a i malo vecu dozu kvaliteta. Sve u svemu ovim momcima treba podrska, i trebamo ih dizati u nebesa, pogotovo mlade, jer to su nasa djeca
Sta ba utice, na sta? piskaranje po forumu likova koji su zadnji put na kosevu protiv Levskog bili?
Previse vi vaznosti dajte forumu na koji se svaki debil moze reg i pisati gluposti iz ciste dosade. Potrbusio se i smislja sta da zakuha i sta da pljuje.
Naravno ima dosta normalne, realne raje kod koje neces vidjeti takve gluposti, ali stavljati forum u kontekst toga da na nesto utice.. Smijesno.
kako ne utice noke, ra i manijaci zakuhase

pocelo na forumu, cita se ovaj forum itekako..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 sep 2023, 17:22
Pitarsam je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:03
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:12
tabba77 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 15:04
Ne znam što se nerviraš i pokušavaš bilo šta objasniti. Garantujem ti da bi bilo nezadovoljnih i da smo imali 4/4 i gol razliku 20:0. Mi smo takva sredina, zato ćemo uvijek da tavorimo na dnu svega. Poneki blic i titula ali samo iz razloga što su ostali lošiji nego mi.
ma ne gumo da citam ova sranja, zato sto se to nezadovoljstvo siri isto epidemija. Jedno misljenje nek krene od pdfa i eto ti belaja.
Tu i jeste problem!
Kakvo nezadovoljstvo i zbog čega.
Vlasnik misli da radi najbolje,ali pravi evidentne greške.
Pa ja bih sad mogao napisati 10-belaja,mucki i sl.
Negativnih stvari sto su se desile u zadnjih 10g.
Da nije toga bilo sad bi Sarajevo bilo Po rezultatima
Zrinjski na kvadrat.
Imali bi i titula i kupova i svašta nešto.
Sa raznim menadžerskim dilovima i kao klub sa dosta
Novca smo meta svakojakim mešetarima i naravno
dušmanima.
Na kraju,šta će našem Sarajevu pomoći sada ako mi
Pljujemo sve i svašta,tražimo negativu samo.
P.S.Uloga botova i trolova je vise nego evidentna!
+1
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
NazorUso
-
Kontakt:
Strah me i pomisliti sta ce biti ako Ikic ode u Zrinjski !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
sonpenn
-
Kontakt:
Sarajevo ljubavi moja.
-
ŠTA_JE
-
Kontakt:
Može li neki novinar upitati našeg sportskog direktora zašto je prodat, baš, u Sloveniju ovaj mali što je napadac (52 gola u dvije sezone u juniorima)?! Koliko smo para dobili za njega? Ili je samo pošten da ide. Ako jeste zašto je? Je li sportski direktor procijenio da nije mali roba za nas ili već ko je?
-
Surreal
-
Kontakt:
Niko se ne oglasi u vezi čovjeka kojeg smo masno platili iz Kolumbije i koji vrijedi 750k eura prema transfemarktu, ali očekuju da će se neko oglašavati povodom odlaska malca sa Stupa, uozbiljite se.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
miky_hz
-
Kontakt:
Pomjerili su nam zaostalu sa Borcem,igramo tek 18.10 ...Mozda i bolje ovako nam je padala 3 dana pred derbi sa konama.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
BordoBBoja
-
Kontakt:
Postao/la BordoBBoja » 07 sep 2023, 18:10
Ispade keywrmeneh udje na **** forum da cita sta pisu o njemu
-
AVNOJ
-
Kontakt:
ŠTA_JE je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:43
Može li neki novinar upitati našeg sportskog direktora zašto je prodat, baš, u Sloveniju ovaj mali što je napadac (52 gola u dvije sezone u juniorima)?! Koliko smo para dobili za njega? Ili je samo pošten da ide. Ako jeste zašto je? Je li sportski direktor procijenio da nije mali roba za nas ili već ko je?
Mali je otišao još ljetos u Sloveniju tadašnji stručni štab je procijenio da nije za prvi tim.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
GangEvil
-
Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:27
Pa vjerujem da te strah. Ako ga dozivljavas kao nekog aman zaman igraca.
-
H8Z7
-
Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:27
Ne smije ni pomisliti na to

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Imamo mi dosta stvari da popravimo.. al idemo redom
Dame nebi neko pogresno svatio imeni neke stvari nisu jasne odkad je Mirvic dosao. Kupis igraca odigra 5 utakmica platismu 2 godine ugovora i otjeras ga.. CIRKA GUBITKA NOVCA izmedju 300-500 k€ minimu po glavi.
Drobarov krste dupovac hebibovic ikic balta vivaros kapic rijad djafic vrsajevic ahmetovic dudic mirza ayla
Mujakic dal pidro saban dizdarevic (cifra 2 m€)
Nekako mi mali broj cinimi se da je jos 5-6 komada otjerano al mi nemogu naumpast.
Al koliko god ovo izgledalo odvratno i nidjeveze NIJE TO TOLIKO LOSE.
Dokazao si da financiski mozes vise nego svi ostali zajedno.. GLEDAM PODKESTE sa svih krajeva ex yuge, i ocito je kad se prica o BIH jedini FK SARAJEVO spominju kao sto spominju zvjezdu dinamo hajduk cak u 70% slucajeva jer smo iz druge drzave vise paznje postivanja pokazuju za nas klub nego recimo za partizan.. primjer PIKSI KAZE DA SMO GA MI TRAZILI DA GA DOVEDEMO I DA GA JE SVETOZAR VUJOVIC KONTAKTIRAO I DA JE TO BILO FINANCISKI SASVIM PRIHVATLJIVO I SVE SUPER AL ON JE ZELIO SAMO CRVENU ZVEZDU I DRUGI KLUB NIJE POSTOJAO..
Istu stvar Haris Skoro je izjavio da mu je bio san da igra u FK SARAJEVO al nije podpisao kod nas jer na njegivoj pizici je bio Paja Susic i kaze da sam bio Mesi nebi se mogo izborit za startnu postavu pa sam izabro zelju..
Zlatko Nakic je to prije dva dana izjavio da je FK SARAJEVO jedini klub koji je etabliran sirom evrope i kad se pricao o bh fadbalu spominje se SAMO FK SARAJEVO..
Postujem sve klubove u bh i velez i zelju (u sportskom zargonu a ovako ih nabijem na k) i njihove uspjehe al FK SARAJEVO JESTE REAL MADRID BOSANSKI I BICE
Ako vjerujemo Rozmanu i Ibricicu iMIRVICU, onda moramo da vjerujemo ono sto rade.. i to je to.
Stabi ja uradio i voliobi da Se MIRVIC malo vise okoyog digne jeste stadion i kamp.
Za 10 m€ u roku od 5 godina znaci (2m€ godisnje) da se ulozi u kosevo, ( MIRVIC i MI NAVIJACI 4 m€) resto opstina drzava ns bh generalni sponzor.. MISLIM DA JE OVO MOGUCE, i uvjeren sam sa se mogu nadkrit bar 2 tribine sjever i zapad, da se mogu svlacionice pristorije za novinare mjesta za var mjesta za kamere napravit po evropskim standardima da se beton opere prevuce postavi nova atleska ili cilim, tacnije da se uradi za tu 4cat al ne fuserski ko u zelji i celiku, vec bas da se radi po najvecim standardima. Na grbavici imaju jedno mjesto za kameru i gledas koda je neka svadba nit imas snimak jel offside jel faul nista..
Kamp klub treba da digne na veci nivo..
-
NajvecaRadosti
-
Kontakt:
Postao/la NajvecaRadosti » 07 sep 2023, 18:37
AVNOJ je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:18
ŠTA_JE je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:43
Mali je otišao još ljetos u Sloveniju tadašnji stručni štab je procijenio da nije za prvi tim.
Jel neko pratio tog malog?Moze li malo detaljnije?
Nema sanse da momak koji zabije 32 gola u 2 sezone nema kvaliteta bar da se povede na pripreme i pruzi sansa.
Nisam ga nikad gledao ali ja se uvijek vodim time da ststistika nikad ne laze a znamo svi vrlo dobro kakvi su antitalenti i babini sinovi dobijali sansu u prvom timu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
masterfan
-
Kontakt:
Je li i Sahinovica ovo viroza uzela ili sta se desava vec?
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 07 sep 2023, 18:42
Gledam Litva - CG Mijatović iz Borca prvi golman u reprezentaciji CG
-
Aduka87
-
Kontakt:
masterfan je napisao/la: ↑07 sep 2023, 18:41
Je li i Sahinovica ovo viroza uzela ili sta se desava vec?
Kakva viroza, decko igra evo protiv Slovenije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO