Ljudi i dalje žive u zabludi da će nekakvi teški porazi naštetiti savezu i pripadajućoj garnituri. Pa mi 30 godina sa izuzetkom Brazila doživljavamo te poraze, do sada bi evoluirali u organizaciju iznad homo sapiens mogućnosti.
Ljudi i dalje žive u zabludi da će nekakvi teški porazi naštetiti savezu i pripadajućoj garnituri. Pa mi 30 godina sa izuzetkom Brazila doživljavamo te poraze, do sada bi evoluirali u organizaciju iznad homo sapiens mogućnosti.
odlican take
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Pola evrope prenosi tekmu, veca euforija nego u BiH, sudeci po tome da bilino jos nije rasprodato
Zar si ti stvarno mislio da ce stadion biti rasprodan nakon 3 vezana poraza i skoro pa izgubljenih kvalifikacija?
Ne, iskreno sam se nadao da nece niko doci. Medjutim, posto ima jos malo dijasporaca na godisnjem i naivnih optimista, uvijek se nadje neko za hljeba i igara
Nama je Island najvažnija utakmica u kvalifikacijama, ako bi gore pobijedili koliko-toliko bi se vratili u igru i šanse za direktan plasman bi nam se osjetno povećale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Nama je Island najvažnija utakmica u kvalifikacijama, ako bi gore pobijedili koliko-toliko bi se vratili u igru i šanse za direktan plasman bi nam se osjetno povećale.
Nama su sve do kraja najvaznije utakmice. Osim one sa Portugalom, tu ni Meho ne vjeruje u cudo, pa da im otkinemo bod
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Teško je u 5 utakmica nadonaditi 7 bodova razlike (odbijam i Slovacima i nama meč s Lihtenštajnom). Olakšavajuća okolnost je što mi imamo meč s Lihtenštajnom, a oni s Portugalom. Ne treba zaboraviti ni da je Luksemburg itekako u igri.
I ne znam otkud ljudima više optimizam kad je u pitanju reprezentacija koja je prosula hiljadu i jednu priliku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Teško je u 5 utakmica nadonaditi 7 bodova razlike (odbijam i Slovacima i nama meč s Lihtenštajnom). Olakšavajuća okolnost je što mi imamo meč s Lihtenštajnom, a oni s Portugalom. Ne treba zaboraviti ni da je Luksemburg itekako u igri.
I ne znam otkud ljudima više optimizam kad je u pitanju reprezentacija koja je prosula hiljadu i jednu priliku.
Ali poslije 1001 ide 1002 s barazom vec ove godine more na 1003
Odmah treba malog Muharemovića gurnuti u vatru. Taman Lihtenštajn je na nivou njegovih protivnika iz Seire C.
Da stekne iskustvo, pa možda i protiv Islanda da zaigra. Treba rizikovati kad već nemaš kvalitetnih opcija.
Tako je. Puno vise mozemo od njega profitirati, nego od oyebina tipa Sanicanin, Civic, Milicevic itd
110%
Gurnuti momka danas treba ali znamo da nema nista od toga...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Odmah treba malog Muharemovića gurnuti u vatru. Taman Lihtenštajn je na nivou njegovih protivnika iz Seire C.
Da stekne iskustvo, pa možda i protiv Islanda da zaigra. Treba rizikovati kad već nemaš kvalitetnih opcija.
Tako je. Puno vise mozemo od njega profitirati, nego od oyebina tipa Sanicanin, Civic, Milicevic itd
110%
Gurnuti momka danas treba ali znamo da nema nista od toga...
A kako ga gurnuti danas u vatru, kad je sinić odigrao 90 minuta za mlade?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac