Apsolutno , pozivanje Jokića bio bi ogroman minus kao i Nedovića .
Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Da baš

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Stid me majke mi sad još više one utakmice sa Poljskom, kakvu mi neznalicu imamo

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Smješni centar Nikola Milutinov koji je izdominirao svakog centra na ovom prvenstvu u finalu. Baš smješno.
Srbija pametno i rutinski.
Dobrić partija života u reprezentaciji. O Aleksi je suvišno pričati. Gine.
Nadam se Amerima u finalu, pa nek pobijedi bolji.
Srbija pametno i rutinski.
Dobrić partija života u reprezentaciji. O Aleksi je suvišno pričati. Gine.
Nadam se Amerima u finalu, pa nek pobijedi bolji.
Jesi li ozbiljan

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- alan_kardec
- Kontakt:

Majstore, u finalu još jače!

Hejteri nek traže strimove...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dobit će Srbistan tuki od SAD-a, ali svaka čast za finale.
Kanada razočarala, bolje da su Slovenci prošli umjesto njih.
Kanada razočarala, bolje da su Slovenci prošli umjesto njih.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Ako Švabe prođu Amere uzimaju zlato ,inače Srbija ima dosta dobre šanse.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne sjećam se da je ovako prije prenosio , ima dobre fore i izraze ali me ovo deranje podsjeća na Vlahovića .alan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:54
Majstore, u finalu još jače!Nije finale svjetskog prvenstva baš svaki dan.
Lijepo je vidjeti da ima emocija u njemu , lik je mrtvac bio neviđeni . Valjda ga ovaj uspjeh Srbije ponese .
Smiješan mali sport, realno. Mala Srbija bez najbolljih igrača i preko jednnog ozbiljnog protivnika u finalu. Uzima to USA rutinski s trećom ekipom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Srbija rutinski uzima Švabe , sa Amerima pola pola .
- akisarajevo92
- Kontakt:
Onda nisi gledao/slusao kad prenosi Zvezdu u Euroligi.VensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:59Ne sjećam se da je ovako prije prenosio , ima dobre fore i izraze ali me ovo deranje podsjeća na Vlahovića .alan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:54
Lijepo je vidjeti da ima emocija u njemu , lik je mrtvac bio neviđeni . Valjda ga ovaj uspjeh Srbije ponese .
Don't believe the hype.
Što je najgore Srbiji bi duplo teže bilo protiv Slovenije. Zaista odličan turnir Srbije i Karija, baš mi je drago zbog njega. Što bi Muta Nikolić rekao “Sve je ovo normalno” 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Finale Svjetskog prvenstva braćooo 

Cijela firma mi je u kafani
Cijela firma mi je u kafani

Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma gledam većinu utakmica Zvezde u Euroligi , tamo i povisi ton pogotovo kad je pobjednički koš u zadnjim sekundama . Ovako urlanje od njega stvarno nisam čuo stvarno , doduše reprezentacija je u pitanju .akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:01Onda nisi gledao/slusao kad prenosi Zvezdu u Euroligi.VensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:59Ne sjećam se da je ovako prije prenosio , ima dobre fore i izraze ali me ovo deranje podsjeća na Vlahovića .alan_kardec je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:54
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovdje sam se zabrinuo za njegaVensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:05Ma gledam većinu utakmica Zvezde u Euroligi , tamo i povisi ton pogotovo kad je pobjednički koš u zadnjim sekundama . Ovako urlanje od njega stvarno nisam čuo stvarno , doduše reprezentacija je u pitanju .akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:01Onda nisi gledao/slusao kad prenosi Zvezdu u Euroligi.VensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:59
Ne sjećam se da je ovako prije prenosio , ima dobre fore i izraze ali me ovo deranje podsjeća na Vlahovića .
Don't believe the hype.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Da je neko ponudio OI i minimalno srebro prije ovog takmičenja....Možda je i ključan bio onaj poraz od Italije koji je ujedinio tim, na to i strašna povreda Simanića koja je isto djelovala kao kohezioni faktor . Izuzetno su se digli kao tim nakon Italijana.Dominikana sa Taunsom, pa Litvanija i Kanada, svi razbijeni.Srbija pravi tim sa liderom Bogdanovićem.
Zaista je nebitno ko bude u finalu, momci će igrati rasterećeno a ne sumnjma da će gristi kao u poslednja tri meča.
Zaista je nebitno ko bude u finalu, momci će igrati rasterećeno a ne sumnjma da će gristi kao u poslednja tri meča.
Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.