Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
I treba urlat kad mu reprezentacija i pored svih hendikepa sa izostancima ulazi u final svjetskog prvenstva.
- VensanKasel
- Kontakt:
E bravo o tome pišem , ovakav nikad nije bio . I kad je Bogdanović ukrao loptu i zabio dvije minute prije kraja , tu je svisnuoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:08Ovdje sam se zabrinuo za njegaVensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:05Ma gledam većinu utakmica Zvezde u Euroligi , tamo i povisi ton pogotovo kad je pobjednički koš u zadnjim sekundama . Ovako urlanje od njega stvarno nisam čuo stvarno , doduše reprezentacija je u pitanju .akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:01
Onda nisi gledao/slusao kad prenosi Zvezdu u Euroligi.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pa Baho je urlo ko medvjed kad su kadeti uzeli Euro 2015., o Marjanu sa fudbalom da ne pricam 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Upitno je jel mi imamo ijednu pobjedu sličnog nivoa, a ovo je Srbima i Hrvatima skoro svakodnevnica

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 08 sep 2023, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Fizičkim predispozicijama mu je mogao parirati samo Ćunas.deantinho je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:52Smješni centar Nikola Milutinov koji je izdominirao svakog centra na ovom prvenstvu u finalu. Baš smješno.
Srbija pametno i rutinski.
Dobrić partija života u reprezentaciji. O Aleksi je suvišno pričati. Gine.
Nadam se Amerima u finalu, pa nek pobijedi bolji.
Ofanzivno, defanzivno je u minusu u odnosu na Milutinova.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ta mala Srbija je u košarci ono što je mala Hrvatska u fudbalu.
Koševo Zapad
Navijaci repke koji se najeze na svako pustanje vide S PARKINGAAAAAAAAAAAAAA kritikuju komentatora kanala SportKlub SRBIJA sto galami na prenosu srpske reprezentacije.

- VensanKasel
- Kontakt:
Ako misliš na mene , onda griješiš . Naravno da treba da urla . Moj komentar se odnosi na samog Darka , lik prije godinu ostavio komentarisanje i pao u depresiju .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Zna li se termin finala u nedelju?
Mens sana in corpore sano.
Vjerovatno će biti ovaj današnji Amerika-Njemačka ili ti ga u 20:45 po tamošnjem vremenu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hvala na info.
P.S.Kanada će sad izgubiti za 3.mjesto s kim god bude igrala.
P.S.Kanada će sad izgubiti za 3.mjesto s kim god bude igrala.
Mens sana in corpore sano.
- Shategabri
- Kontakt:
Za ove četničke gluposti bih permanentno banovao.VensanKasel je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:46De odgovori kakve veze to ima bez 7 igrača ?
Koje ime , o čemu ti ?
Piši ba o košarci, mani se zločinačke mitomanije.
Koševo Zapad
Fudbal je neusporedivo veći sport s neusporedivo jačom konkurencijom, tako da je impresivnije što Hrvatska radi u fudbalu nego Srbija u basketu. Iako bi Hrvatska trebala biti jaka i basketu, jer ako može u fudbalu što ne bi i u basketu, ali kao da su u Hrvatskoj odustali od ovih ostalih manjih sportova.Shategabri je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:19Ta mala Srbija je u košarci ono što je mala Hrvatska u fudbalu.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma glupost, kome god to smeta nek traži stream ili nek ukine ton.
Koševo Zapad
bravo Srbija
pobjedila je evropska klasicna kosarka, ljubitelji kosarke to moraju voljeti
Kari skolovao takticno ove balavce - to je jasno
kako su samo s**packi izvadili prvotimce u "trashtime" kao da je nba i da se ne sramote
ajd ti brooks boksaj sad
pobjedila je evropska klasicna kosarka, ljubitelji kosarke to moraju voljeti
Kari skolovao takticno ove balavce - to je jasno
kako su samo s**packi izvadili prvotimce u "trashtime" kao da je nba i da se ne sramote
ajd ti brooks boksaj sad
dobre guzove ima Belma
Hrvatska je bolja u samo 4 sporta od Srbije.mostar35 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:26Fudbal je neusporedivo veći sport s neusporedivo jačom konkurencijom, tako da je impresivnije što Hrvatska radi u fudbalu nego Srbija u basketu. Iako bi Hrvatska trebala biti jaka i basketu, jer ako može u fudbalu što ne bi i u basketu, ali kao da su u Hrvatskoj odustali od ovih ostalih manjih sportova.Shategabri je napisao/la: ↑08 sep 2023, 13:19Ta mala Srbija je u košarci ono što je mala Hrvatska u fudbalu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.