Nemanja

Ovo su pare od onih naslonjaca za stolice iz svcane loze gdje je trebala biti. Sad ce bit samo obicne scemlije i to one uske, nece moci debeli ljudi sjedit u svecanoj lozi, samo ovi sto su fit i u treningu
A od crvene noci?StarmoCity je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:06Od grada se pare nisu ni dobile a i nece se dobit dok se vlada ne formira. Nema ko potpisat za to.
Kakve crvene noci sve poslje ratne legende nisu skupa 100km uplatileMostarskiSin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:08A od crvene noci?StarmoCity je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:06Od grada se pare nisu ni dobile a i nece se dobit dok se vlada ne formira. Nema ko potpisat za to.![]()
Nema veze, supci nisu nigdje objavili koliko se skupilo a kofol je sve namijenjeno za tribinuStarmoCity je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:09Kakve crvene noci sve poslje ratne legende nisu skupa 100km uplatileMostarskiSin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:08A od crvene noci?StarmoCity je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:06Od grada se pare nisu ni dobile a i nece se dobit dok se vlada ne formira. Nema ko potpisat za to.![]()
![]()
Ja im ne halalimMostarskiSin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:11Nema veze, supci nisu nigdje objavili koliko se skupilo a kofol je sve namijenjeno za tribinuStarmoCity je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:09Kakve crvene noci sve poslje ratne legende nisu skupa 100km uplatile![]()
![]()
Halalosum ako izbore europu
Dzafica je doveo Alagic uz garanciju da ce imati zavidnu minutazu, Feja nije bio za njega nego je dogovarao drugog špica. Sve ti je jasnoRodjeniiBrato je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:11Sad ce ovaj pocet svoje mazlume dovodit, cuj dzaficu raskid nije lik posteno tekme odigro. Vazda vrti u krug dzaba je. Tesko nama s nama
Tacnije igrat ces dok ti ne skoce kurije ociDirektorcic je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:17I to ga je doveo u petak i reko mu vako "Allaha mi mog jedinog, a evo s dzume sam taman, znaci ne lazem ti, igrat ces dok ti noge ne otpadnu".
A njemu na nos skocilo sve izgledaMostarskiSin je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:18Tacnije igrat ces dok ti ne skoce kurije ociDirektorcic je napisao/la: ↑08 sep 2023, 14:17I to ga je doveo u petak i reko mu vako "Allaha mi mog jedinog, a evo s dzume sam taman, znaci ne lazem ti, igrat ces dok ti noge ne otpadnu".
Kakvih mazluma imaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06A stose nerekne istina, o odlasku Nemanje, toje prva velika greska, novog trenera.
Ima jos osoba koje zanimaju razlozi njegovog odlaska, ako moze neko da odgovori
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:06A stose nerekne istina, o odlasku Nemanje, toje prva velika greska, novog trenera.
Ima jos osoba koje zanimaju razlozi njegovog odlaska, ako moze neko da odgovori
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.