Vidimo se dogodine

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kao sto rekoh, slozicemo se da se ne slazemo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:50Slagao se ne slagao to je tako, znam kako oni razmisljaju.dscile je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:45Apsolutno se ne slazem sa tim sto kazes.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:44
Ne moze biti udarac na ego kad ne dozivljavaju to ozbiljno, nije uopste isto shvatanje kosarke kod njih i kod drugih nacija.
Njima je veci udarac na ego kad ne udju u prvu, drugu ili trecu petorku NBA ili ne zabiju koliko inace zabijaju u NBA, ovo im dodje kao neki odmor, nije cak bilo ni rijeci u medijima nesto previse, espn ce posvetiti nekih par minuta tome i to je to. Sad je NFL sezona krenula, Chiefsi izgubili, to je glavna tema.
Pa Americki NBA igraci, ukljucujuci i ove u reprezentaciji, su napravili frku i iznapadali onog trkaca sto je rekao da NBA sampion nije sampion svijeta, a sad ce ispasti da im je svejedno sto ispadnu od Svaba i sto lako moguce nece ni do bronze doci.
Pa naravno da ce ga napasti jer je dirnuo u NBA, to je njima svetinja, **** se njima za repku i prvenstvo.
To je tako, znam kako oni razmisljaju, njihove medije, nije to nista novo. Bitniji su im individualni ucinci u nekim bezveznim tekmama po NBA nego ovaj rezultat.
Kolega, nemoj zaboraviti na obaveze prema ekipi SS Hollywood HBosniaBoston je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:53Mnogi amerikanci ni ne znaju da postoji SP u košarci
Al koja ironija da Plavsic nekome kaze da je nezainteresovan i da ga nesto mrziakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:57kaze Plavsic da Amerikanci na ovom SP izgledaju kao da ih je neko poslao na streljanje, da ih zanima samo NBA
a ja koliko znam u NBA je isto tako, utakmica zavrsi i gledajuci face igrace ne mozes zakljuciti ko je ekipa izgubila a ko je dobila, samo se pozdrave, izadju iz dvorane i na avion![]()
tacnomiki_92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:59Al koja ironija da Plavsic nekome kaze da je nezainteresovan i da ga nesto mrziakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:57kaze Plavsic da Amerikanci na ovom SP izgledaju kao da ih je neko poslao na streljanje, da ih zanima samo NBA
a ja koliko znam u NBA je isto tako, utakmica zavrsi i gledajuci face igrace ne mozes zakljuciti ko je ekipa izgubila a ko je dobila, samo se pozdrave, izadju iz dvorane i na avion![]()
Pa evo i na SK isto kazu, ova dvojica sto su bila tamo, kaze tu na treningu izgledaju kao da ih je dovelo na strijeljanje, misle na Amere.dscile je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:52Kao sto rekoh, slozicemo se da se ne slazemo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:50Slagao se ne slagao to je tako, znam kako oni razmisljaju.dscile je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:45
Apsolutno se ne slazem sa tim sto kazes.
Pa Americki NBA igraci, ukljucujuci i ove u reprezentaciji, su napravili frku i iznapadali onog trkaca sto je rekao da NBA sampion nije sampion svijeta, a sad ce ispasti da im je svejedno sto ispadnu od Svaba i sto lako moguce nece ni do bronze doci.
Pa naravno da ce ga napasti jer je dirnuo u NBA, to je njima svetinja, **** se njima za repku i prvenstvo.
To je tako, znam kako oni razmisljaju, njihove medije, nije to nista novo. Bitniji su im individualni ucinci u nekim bezveznim tekmama po NBA nego ovaj rezultat.
A i ne izgleda mi da im je bas svejedno, fali tu par osmijeha. Mozda se eventualno Ingram negdje smije, svakako se ne spusta sa trave
Sta ce reprezentativac Dominikane na slici ?
na fb stranici najpoznatije kaanadske sportske tv mreze vijesti o rezultatima Kanade na ovom SP imaju u prosjeku oko 10k lajkova i 1k komentara, duplo vise od objava vezanih za hokej i NFL, cak neka pohvala Doncica za tim Kanadu ima blizu 30k lajkovario_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:04Pa evo i na SK isto kazu, ova dvojica sto su bila tamo, kaze tu na treningu izgledaju kao da ih je dovelo na strijeljanje, misle na Amere.dscile je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:52Kao sto rekoh, slozicemo se da se ne slazemo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:50
Slagao se ne slagao to je tako, znam kako oni razmisljaju.
A i ne izgleda mi da im je bas svejedno, fali tu par osmijeha. Mozda se eventualno Ingram negdje smije, svakako se ne spusta sa trave
I ovo da kaze da u Kanadi tekmu nije prenosio niko, ne znam jel to istina sad, al ne bi me iznenadilo![]()
Prije ce reprezentativac dominikane zaigrati za USA nego Kawhi.
Na SK kazu da nisu Kanadjani prenosili, al dobro oni su prvi put tu medju kandidatima za medalju pa je kod njih vece interesovanje, jer dosad nisu imali ovakvu ekipu i polufinale ikad igraliakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:10na fb stranici najpoznatije kaanadske sportske tv mreze vijesti o rezultatima Kanade na ovom SP imaju u prosjeku oko 10k lajkova i 1k komentara, duplo vise od objava vezanih za hokej i NFL, cak neka pohvala Doncica za tim Kanadu ima blizu 30k lajkovario_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:04Pa evo i na SK isto kazu, ova dvojica sto su bila tamo, kaze tu na treningu izgledaju kao da ih je dovelo na strijeljanje, misle na Amere.
I ovo da kaze da u Kanadi tekmu nije prenosio niko, ne znam jel to istina sad, al ne bi me iznenadilo![]()
vjerovatno se ni tamo nije pratilo nikako![]()
otkad ja pratim nba a to je preko 30 godina ,bilo mi čudno kad sam čuo da je to kod njih baš takoakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:57kaze Plavsic da Amerikanci na ovom SP izgledaju kao da ih je neko poslao na streljanje, da ih zanima samo NBA
a ja koliko znam u NBA je isto tako, utakmica zavrsi i gledajuci face igrace ne mozes zakljuciti ko je ekipa izgubila a ko je dobila, isto se smiju, niko ne tuguje, samo se pozdrave, izadju iz dvorane i na avion![]()
ma mozda misle da nisu poslali svoju tv ekipu na lice mjestario_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:14Na SK kazu da nisu Kanadjani prenosili, al dobro oni su prvi put tu medju kandidatima za medalju pa je kod njih vece interesovanje, jer dosad nisu imali ovakvu ekipu i polufinale ikad igraliakisarajevo92 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:10na fb stranici najpoznatije kaanadske sportske tv mreze vijesti o rezultatima Kanade na ovom SP imaju u prosjeku oko 10k lajkova i 1k komentara, duplo vise od objava vezanih za hokej i NFL, cak neka pohvala Doncica za tim Kanadu ima blizu 30k lajkovario_Ferdy88 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:04
Pa evo i na SK isto kazu, ova dvojica sto su bila tamo, kaze tu na treningu izgledaju kao da ih je dovelo na strijeljanje, misle na Amere.
vjerovatno se ni tamo nije pratilo nikako![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.