FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izgleda da su izletili fino keša, dobili su i mjesto na dresu ispod BH Telecoma.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Umjesto da se bavi kladarama, pomaganjem Velezu, i dovodjenjem sumnjivih igraca iz lat. Amerike, Mirvicu bi bolje bilo da smanji blamaze na neki prihvatljivi minimum. Manje tjeranja i dovodjenja, vise sistemskog rada. Zrinjski odmice, Borac ima Vicu, a mi se vrtimo u krug.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da smo raskinuli ugovor sa Mozzartom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:31kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
znaci ovi dali vise, a ne mogu se kladionice ko dva antivirusa na racunaruMortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:39Izgleda da smo raskinuli ugovor sa Mozzartom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:31kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..

- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo vidim da nije produžen ugovor sa njima, ovi su to iskoristili i uletili. Znači sad na rukavu nećemo više imati onu drečavu žutu, top.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:41znaci ovi dali vise, a ne mogu se kladionice ko dva antivirusa na racunaruMortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:39Izgleda da smo raskinuli ugovor sa Mozzartom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:31
kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..![]()

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Može li mi se javiti neko u PP ko je upućen u stvari u Akademiji?
Joj al" me meridijaniše, al' me meridijanira, hoho al' me merka
Ako mi ima išta mrže od kladionica
Ako mi ima išta mrže od kladionica

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Meni nije jasno kako klub za 13 godina (od dolaska Tana) nije uspio kupit ili dogovorit sestrinski klub, gdje cemo slat nase juniore i igrace koji imaju potencijala..NEMOGUCE JE DA NIKO TO NEZELI. Recimo zrinjski ima gosk posusje gdje svakodnevno selje igrace na posudbu a isto tako ko god se pokaze oni ga dovedu sebi.. Nemam dokaze da imaju nesto podpisano al gledajuci tako nesto mi treba da uradimo recimo sa igmanom ona mladost iz kaknja ili recimo sa JEDINSTVOM ( ja vjerujem da njima posudimo jedno 5 igraca tipa mustafic ikic bjelonja da bi u roku 3-4 godine bili u pl bh) to je klub iz veceg grada i povelkig kantona koji nema nikakav sport Jedinstvo im je najveci brend.imaju vise potencijala nego gosk posusje pa cak i sb i mislim da trebamo iskoristit vakum dogovorit sa ljudima
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa to se upravo pokusava s Velezom. Vidis kako ostali to miniraju, podyebavaju Velez da je nasa filijala i to. Zar nije dobro i za nas i za Gulija i za Velez da je on dole i da igra? Svakako bolje nego da je ovdje i zakucan za tribinu. Samo treba nastaviti s tom praksom. Ako ista dobro radi Mirvic, to je ova saradnja sa Velezom.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:48Meni nije jasno kako klub za 13 godina (od dolaska Tana) nije uspio kupit ili dogovorit sestrinski klub, gdje cemo slat nase juniore i igrace koji imaju potencijala..NEMOGUCE JE DA NIKO TO NEZELI. Recimo zrinjski ima gosk posusje gdje svakodnevno selje igrace na posudbu a isto tako ko god se pokaze oni ga dovedu sebi.. Nemam dokaze da imaju nesto podpisano al gledajuci tako nesto mi treba da uradimo recimo sa igmanom ona mladost iz kaknja ili recimo sa JEDINSTVOM ( ja vjerujem da njima posudimo jedno 5 igraca tipa mustafic ikic bjelonja da bi u roku 3-4 godine bili u pl bh) to je klub iz veceg grada i povelkig kantona koji nema nikakav sport Jedinstvo im je najveci brend.imaju vise potencijala nego gosk posusje pa cak i sb i mislim da trebamo iskoristit vakum dogovorit sa ljudima
-
- Kontakt:
Haha posudba jednog igrača znači da je neko nečija filijala? GenijalnoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:55Pa to se upravo pokusava s Velezom. Vidis kako ostali to miniraju, podyebavaju Velez da je nasa filijala i to. Zar nije dobro i za nas i za Gulija i za Velez da je on dole i da igra? Svakako bolje nego da je ovdje i zakucan za tribinu. Samo treba nastaviti s tom praksom. Ako ista dobro radi Mirvic, to je ova saradnja sa Velezom.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:48Meni nije jasno kako klub za 13 godina (od dolaska Tana) nije uspio kupit ili dogovorit sestrinski klub, gdje cemo slat nase juniore i igrace koji imaju potencijala..NEMOGUCE JE DA NIKO TO NEZELI. Recimo zrinjski ima gosk posusje gdje svakodnevno selje igrace na posudbu a isto tako ko god se pokaze oni ga dovedu sebi.. Nemam dokaze da imaju nesto podpisano al gledajuci tako nesto mi treba da uradimo recimo sa igmanom ona mladost iz kaknja ili recimo sa JEDINSTVOM ( ja vjerujem da njima posudimo jedno 5 igraca tipa mustafic ikic bjelonja da bi u roku 3-4 godine bili u pl bh) to je klub iz veceg grada i povelkig kantona koji nema nikakav sport Jedinstvo im je najveci brend.imaju vise potencijala nego gosk posusje pa cak i sb i mislim da trebamo iskoristit vakum dogovorit sa ljudima
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa naravno da ne znaci, ali vidis da to poturaju ne bi li poljuljali odnose izmedju nas i Veleza. Po meni je to super potez, kao i uzimanje onog malog Kapetanovica i vracanje u Slobodu. Sta ce ti ovdje da trune? Nek se tamo pokaze, pa ga onda vracaj. I u puno ozbiljnijim ligama od nase se tako radi. Samo treba vise sistemski, a manje da Mirva nasumicno odlucuje sta i kako.BordoSaga2 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:00Haha posudba jednog igrača znači da je neko nečija filijala? Genijalno
Ja nemam nikakav problem da mi posudimo igraca velezu slobodi, celiku, al ti klubovi ce ti posudit 1-2 max 3 igraca u 3-4 godine i to samo zato sto se u tom momentu poklopilo da mi imamo igraca koji je po njima dobar a nemogu da nadju taj kvalitet za novac koji mogu da potrose. Nikad ti velez nece dat recimo branda u zamjenu ili svog najboljeg igraca da prodaju (posude da imamo pravo odkupa) jer prijecega pustit za dosta manje love u slovensku drugu ligu ili hrvasku drugu nego nama, dokaz ti je Dudic (iako je frajer nase djete javno govorio da navija za nas klub iz naseg grada, i napisto ih po isteku ugovora))NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:55Pa to se upravo pokusava s Velezom. Vidis kako ostali to miniraju, podyebavaju Velez da je nasa filijala i to. Zar nije dobro i za nas i za Gulija i za Velez da je on dole i da igra? Svakako bolje nego da je ovdje i zakucan za tribinu. Samo treba nastaviti s tom praksom. Ako ista dobro radi Mirvic, to je ova saradnja sa Velezom.Pitar6785 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 17:48Meni nije jasno kako klub za 13 godina (od dolaska Tana) nije uspio kupit ili dogovorit sestrinski klub, gdje cemo slat nase juniore i igrace koji imaju potencijala..NEMOGUCE JE DA NIKO TO NEZELI. Recimo zrinjski ima gosk posusje gdje svakodnevno selje igrace na posudbu a isto tako ko god se pokaze oni ga dovedu sebi.. Nemam dokaze da imaju nesto podpisano al gledajuci tako nesto mi treba da uradimo recimo sa igmanom ona mladost iz kaknja ili recimo sa JEDINSTVOM ( ja vjerujem da njima posudimo jedno 5 igraca tipa mustafic ikic bjelonja da bi u roku 3-4 godine bili u pl bh) to je klub iz veceg grada i povelkig kantona koji nema nikakav sport Jedinstvo im je najveci brend.imaju vise potencijala nego gosk posusje pa cak i sb i mislim da trebamo iskoristit vakum dogovorit sa ljudima
Zato mislim mi koramo imat sestrinski klub cak mislim da bi JEDINSTVO bilo idealan klub, plus gore imamo velku bazu navijaca i mislim da bi mogli napravit finu pricu. Jedina mana jeste sto je podaleko al boze moj..
NK JEDINSTVO je klub koji ima veci potencijal kao sto sam rekao od posusja gabele sb cak i igmana i mladosti..
Nadam se da je istina, od kako smo potpisali sa Mozzartom sve nam ide nizbrdo.MortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:39Izgleda da smo raskinuli ugovor sa Mozzartom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:31kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Lijevi bek koji je prošle sezone kao mladji igrao za kadete.Jedini kvalitetni lijevi u 2006/07 ,došao iz TZ City kao ozbiljan potencijal .
Urušavanje omladinskog pogona od dolaska Dogana se samo nastavlja.
Kroz sve selekcije primjetan je povratak"jaranskih" igrača i padanje u drugi plan igrača koje su dovodili ranije strukture.Koje u pravu pokazaće vrijeme Al rezultati i prije svega kvalitet igre svih selekcija već pokazuje mnogo toga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Klub ih je uklonio sa liste sponzora na zvaničnoj stranici a nisu ni prisutni na dresu. Tipa ne možeš više kupiti dres i da štampaš to na rukavu.Amcho1 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:23Nadam se da je istina, od kako smo potpisali sa Mozzartom sve nam ide nizbrdo.MortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 16:39Izgleda da smo raskinuli ugovor sa Mozzartom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 15:31
kladionice ubise pare, tako da me ne cudi sto se ljudi reklamiraju svugdje. Eto samo mi mutimo s kladionicama a citava austrijska liga ima kladionica po dresovima koliko hoces. I jos koliko takvih liga ima..
Ima smisla jer smo sa Mozzartom potpisali u augustu prošle godine na jednu godinu i evo očito nismo produžili sa njima.
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk i 19 gostiju.