Salu na stranu, svi imaju kladare kao jace sponzore, nista novo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bwinmuhamedhulk je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:31Slabe kvote, jace u Meridijanu
Salu na stranu, svi imaju kladare kao jace sponzore, nista novo.
Pa ja, lutrija nam je bila sponzor brat bratu 20 godina pa nisam u životu vidio da ih je bilo ko spomenuo.
Lutrija ima slabe masine za pranje love, ovi drugi imaju senzorske, tacno znaju dokle treba lovu isprati ,e zbog toga Lutrija nikome nije bila interesantna...
upravo tako... na zalost, nasa djeca ne osjete seniorski fudbal do 21. godine.michplatini je napisao/la: ↑08 sep 2023, 10:09Potpuno tačan opis,nijedan segment igre koji donosi ekstra kvalitet u seniorskom fudbalu.Mada,mišljenja sam da je trebao ostati pod ugovorom i da odigra godinu u prvoj federalnoj kao i većina izlaznog godišta.Ima igrača koji nikad neće moći igrati ozbiljan seniorski fudbal a bili su odlični omladinci ,radi određenih limita dok ima i obrnutih slučajeva,da dobar omladinac tek napreduje i dokaže se u seniorskom fudbalu.Pantelija je napisao/la: ↑07 sep 2023, 22:55Pred nama je ali po meni, momak nijje imao nesto, sto ce ga u seniorskom fudbalu "izbaciti"..OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑07 sep 2023, 21:48Bijelonja pravi momak. Trebao mu se produziti ugovor i onda posudba, ako vec nije mogao dobiti minute u prvom time.
Mozda je i bolje za njega da igra u sloveniji, tamo se vise cijene igraci.
Moramo vise cijeniti nasu djecu. Bolje nego ovi polovnjaci koje rotiramo svakih pola godine.
Nema neku brzinu, visine nema, nije jak na lopti a ni sut nije izrazen. Ima kretnju solidnu... U biti on svega ima pomalo sli u seniorskom fudbalu to nece biti dovoljno
Osjećam se kao da gledam neku prosječnu utakmicu u premier ligi BiH
GOŠK bi ovo lagano završio sa 2:0
Evo sad će nam profa objasniti šta i kakoMortemHz je napisao/la: ↑08 sep 2023, 22:44GOŠK bi ovo lagano završio sa 2:0
Svi su zaboravili da je Nam jedini ili od rijetkih vlasnikaSamozdravlje je napisao/la: ↑08 sep 2023, 00:12Sjajno zapazanje,pogotovo za ovo o propustenim prilikama u zadnjih 10 godina.Pitarsam je napisao/la: ↑07 sep 2023, 17:03
Tu i jeste problem!
Kakvo nezadovoljstvo i zbog čega.
Vlasnik misli da radi najbolje,ali pravi evidentne greške.
Pa ja bih sad mogao napisati 10-belaja,mucki i sl.
Negativnih stvari sto su se desile u zadnjih 10g.
Da nije toga bilo sad bi Sarajevo bilo Po rezultatima
Zrinjski na kvadrat.
Imali bi i titula i kupova i svašta nešto.
Sa raznim menadžerskim dilovima i kao klub sa dosta
Novca smo meta svakojakim mešetarima i naravno
dušmanima.
Na kraju,šta će našem Sarajevu pomoći sada ako mi
Pljujemo sve i svašta,tražimo negativu samo.
P.S.Uloga botova i trolova je vise nego evidentna!
Samo se ne bih slozio da postoji ili da je vise bitna uloga NEBITNIH. Ide nabolje, a bit ce aBd FKS na ponos Pitarima, gazda je tu, a ne u Vijetnamu.
I ovom u Vjetnamu treba ju zahvaljivati samo oni sto ga orobise. Njega bi halalio(imase),ali sto bar nesto ne dadose FKS
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bordobijeli, Lavcina, nedimmmm1337, Rodman, Sinfoc1986 i 60 gostiju.