RŠD Velež Mostar

mozak
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la mozak » 08 sep 2023, 21:34

Neki naši navijači su izgleda obolili od šizofrenije, ili preciznije, od samopromocije.
Izgleda da ih hebe što moraju ostaviti komentar na faceboku, umislili da su zaslužili pažnju i da su pokupili svu pamet svjeta.
Poistovjećuju se sa Hasićem, kao da su iz istog tanjira jeli.

Hasiću hvala za sve, ali ovim fakinima se treba suprostaviti. Ili na društvenim mrežama ili da administrator stranice krene raditi svoj posao.

Ova Uprava radi iznad svih očekivanja.
Zaokret u ambicijama je šlagirao samoprozvane "legende kluba" i nije im dobro.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2023, 21:46

Vrhunac neosnovanog negativizma su komentari tipa eto Mamića u klubu nakon potpisa Klafurića. :rol:

Analfabete da išta znaju, znali bi za njihov odnos kroz onaj klip što je neko kačio ovdje za proljev kad ga vidi. Ali samo nek se laje, podobna sredina zaista... :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 08 sep 2023, 21:58

Ja bi samo da porucim Senadu Kevelju ovim putem, a on zna o cemu govorim i nek mu prenese neko ako ga poznaje
senade, sat ti otkucava
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 sep 2023, 21:58

Sretno o u budućnosti care volijobi znati jeli tvoje zelja da ideš ili trenerica koje on da tijera naj bolje igrace iz Rodeni potijeracemo raja mi i nijega i upravu Vanka 👎👎
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 sep 2023, 22:01

OnlyLeft22 je napisao/la:
08 sep 2023, 21:58
Sretno o u budućnosti care volijobi znati jeli tvoje zelja da ideš ili trenerica koje on da tijera naj bolje igrace iz Rodeni potijeracemo raja mi i nijega i upravu Vanka 👎👎
Neka dan ga yebo, taman sam sebi zabranio da otvaram vijesti na fb, ti ih ovdje počeo kačiti. :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 08 sep 2023, 22:02

Zvjezda tijera mijesecaaa

Ja na glas procitao komentar, zvucim ko da sam se slagirao :urnebes: :urnebes:

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 08 sep 2023, 22:03

:o :o :o :o

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 08 sep 2023, 22:04

*p!p!t@* je napisao/la:
08 sep 2023, 22:01
Neka dan ga yebo, taman sam sebi zabranio da otvaram vijesti na fb, ti ih ovdje počeo kačiti. :rol:
:rol: :rol:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 08 sep 2023, 22:04

Potjeraćemo hin vilama.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 sep 2023, 22:14

08 sep 2023, 21:04
Haj da ima šanse da se vrati, ali je čovjek javno rekao da se 100% neće vratiti. I tacka. Meni je on najdraži covjek poslije rata u klubu ali moramo ići dalje. Vise sam puta napisao da sam uz ovu upravu i poželio sam im sreću. Libo me racku jeko u klubu, samo nek idemo naprijed. I ovdje su mi neke stvari mutne, ali isto tako ima puno pozitivnih stvari. Nismo poslije rata imali bolju ekipu, sviđa mi se izbor trenera. Bolji mi je ovakav trener nego da stalno idemo u krug. Idealno bi bilo da svi idemo u istom pravcu, ali se to nikada neće desiti nazalost. Sretno upravi, novom treneru, Anđušiću i svim igračima. Zajedno u nove pobjede i SVI U KONJIC !
Sudo Hasić se više ne vraća u klub. Razlog je zdravlje, jer je zbog velikog stresa, imao veliki šećer. Čovjeku je na prvom mjestu zdravlje. To je to.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 08 sep 2023, 22:23

AlemC85 je napisao/la:
08 sep 2023, 22:14
Haj da ima šanse da se vrati, ali je čovjek javno rekao da se 100% neće vratiti. I tacka. Meni je on najdraži covjek poslije rata u klubu ali moramo ići dalje. Vise sam puta napisao da sam uz ovu upravu i poželio sam im sreću. Libo me racku jeko u klubu, samo nek idemo naprijed. I ovdje su mi neke stvari mutne, ali isto tako ima puno pozitivnih stvari. Nismo poslije rata imali bolju ekipu, sviđa mi se izbor trenera. Bolji mi je ovakav trener nego da stalno idemo u krug. Idealno bi bilo da svi idemo u istom pravcu, ali se to nikada neće desiti nazalost. Sretno upravi, novom treneru, Anđušiću i svim igračima. Zajedno u nove pobjede i SVI U KONJIC !
Sudo Hasić se više ne vraća u klub. Razlog je zdravlje, jer je zbog velikog stresa, imao veliki šećer. Čovjeku je na prvom mjestu zdravlje. To je to.
E to je onda druga stvar, sto bi reko nas narod "kidiso sebi"

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 08 sep 2023, 23:35

Ovo kako stvari stoje sa ulaganjem i radom u klubu samo idiot ne može biti zadovoljan. Vidan je napredak, tako mi makar sa strane izgleda.
Jedino čega me je 'strah' jeste da se ne radi sistematski u smislu da se zadužujemo preko mogućnosti. Taj recept je mnoge zavio u crno… još ako se evropa ne izbori - belaj.
Nadati se da se ne ponavljaju iste greške koje smo valjda apsolvirali do sada

VictoriasFikret
Kontakt:

Post Postao/la VictoriasFikret » 08 sep 2023, 23:42

Fino izgleda ova Kelme oprema na reprezentativcima.

Očekujem ovakvo nešto kod nas:
slika

Stratus7
Kontakt:

Post Postao/la Stratus7 » 09 sep 2023, 00:45

RacioEmocionalan je napisao/la:
08 sep 2023, 20:24
Da nije racunovodja Stratus ubaceni zabrinuti element? :yawn:
Cuj gdje su racuni, k'o da je on dao novce pa trazi izvjestaje. Druze, ogromno je cudo da se ulaze u bilo kakav sportski kolektiv sa financijske tacke gledista jer tu male ili nikakve zarade ima.

Zato :shh:
Ja nisam tražio račune ili očekujem profit od sportskog kolektiva ali cilj ove uprave je bio smanjiti troškove plata što se nadam da su uspjeli, ali realno dosta igrača je dovedeno i otišlo raskidom ugovora.
Na kraju sezone će se vidjeti rezultat ja se nadam izlasku u Europu.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 09 sep 2023, 01:34

Bravo, sve receno

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 09 sep 2023, 01:41

Sve je sada lijepo. Igrači se dovode. Širok i kvalitetan roster, ali.. samo se iskreno nadam i vjerujem da upRAva čini sve ovo sa zdravom pameću i zdravim razmišljanjem, te da za izvjesno vrijeme nećemo kleti trenutne ljude u klubu, ako dođe (ne daj Bože) do financijskih problema. Ništa loše, samo razmišljam unaprijed. UpRAvi puna podrška i molim Vas ne obazirite se na komentare na FB.

Forza Velež!

tersnakvadrat
Kontakt:

Post Postao/la tersnakvadrat » 09 sep 2023, 04:19

Sta treba da znaci upRAva ?

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 09 sep 2023, 05:59

Stratus7 je napisao/la:
09 sep 2023, 00:45
Ja nisam tražio račune ili očekujem profit od sportskog kolektiva ali cilj ove uprave je bio smanjiti troškove plata što se nadam da su uspjeli, ali realno dosta igrača je dovedeno i otišlo raskidom ugovora.
Na kraju sezone će se vidjeti rezultat ja se nadam izlasku u Europu.
Mora se druze uloziti da bi dobio nesto. Znas li koliko su po pasnjacima federalne lige igrali Ibrini golobradi mladici i onda u PL da bi dobio nesto poslije Ibre sa drugim trenerom? Znas li kakvim ciframa barataju drugi klubovi i da je Sarajevo nametnulo jak tempo, Tuzla ima jak budzet, Borac od Vlade RS-a dobija novce i postalo je njihov projekt, Siroki je konstantno jak, Zrinjski osim standardnih financija dobija novce od Evrope.
Zeljeznicar na silu i ogromnu bazu navijaca uvijek konkurise za Evropu i ti bi i dalje reducirao troskove da smo u plusu?

Ti uslovi te tjeraju da se mijenjas. Ako zelis nesto morala se ova promjena desiti. Ako ne zelis, boris se za opstanak kao Sloboda prosle godine.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 sep 2023, 15:59

Izvinite na upadu, je Gulashvilli odigrao ijednu utakmicu za vas kako vam se cini jestel zadovoljni dosad.

Sto se tice ne objavljivanja iznosa za raskide ugovora MISLIM DA JE TU VELIKA GRESKA, jer to pokazuje kompetentnos sd vlasnika trenera.. Mislim mi (FK SARAJEVO) sigurno godisnji budzet sb ili zelje skrsimo upravo na raskide, nevidim razlog da se to ne objavljuje u svakom klubu. Naravno greske su sastavni dio nogometa al lolo ako ti kupujes raskidas i na kraju nemas rezultat (cilj kluba koji je postavljen prije pocetka sezine) zasto bi ti bio zasticen kritika kao vlasnik presjednik..

Takodje isto ovo dovodjenje trenera, raskines ugovor sa jednim i onda trener dodje otjera 3-5 prvo timaca, mozese valjda prije podpisa dogovorit to je roster tu mozes dovest jos 1-2 igraca i deri..
Ponovo kazem vi neradite ni blizu ono sto je kod nas al kazem..

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 09 sep 2023, 16:11

Pitar6785 je napisao/la:
09 sep 2023, 15:59
Izvinite na upadu, je Gulashvilli odigrao ijednu utakmicu za vas kako vam se cini jestel zadovoljni dosad.

Sto se tice ne objavljivanja iznosa za raskide ugovora MISLIM DA JE TU VELIKA GRESKA, jer to pokazuje kompetentnos sd vlasnika trenera.. Mislim mi (FK SARAJEVO) sigurno godisnji budzet sb ili zelje skrsimo upravo na raskide, nevidim razlog da se to ne objavljuje u svakom klubu. Naravno greske su sastavni dio nogometa al lolo ako ti kupujes raskidas i na kraju nemas rezultat (cilj kluba koji je postavljen prije pocetka sezine) zasto bi ti bio zasticen kritika kao vlasnik presjednik..

Takodje isto ovo dovodjenje trenera, raskines ugovor sa jednim i onda trener dodje otjera 3-5 prvo timaca, mozese valjda prije podpisa dogovorit to je roster tu mozes dovest jos 1-2 igraca i deri..
Ponovo kazem vi neradite ni blizu ono sto je kod nas al kazem..
Ovo sto je odigrao zasad moze odigrati i junior Kuko. Rano je jos ali nista zasad.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.