Mirso je budaletina koja Anelu više odmaže, nego što pomaže. Bojim se samo da on to nikad neće shvatiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:20Ma nije Anel potvrdio, nego je Mirso to rekao. Sad, pitanje koliko je Mirsi vjerovati, jer i u ovoj trenutnoj situaciji izgleda nije bas najbolje upućenizdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:14Gdje je Anel tvrdio da nije bio povrijeđen protiv Luksemburga?
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
-
- Kontakt:
Možeš li ti napisati ijedan post bez da nekog uvrijediš?MoodyHank je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:22Mirso je budaletina koja Anelu više odmaže, nego što pomaže. Bojim se samo da on to nikad neće shvatiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:20Ma nije Anel potvrdio, nego je Mirso to rekao. Sad, pitanje koliko je Mirsi vjerovati, jer i u ovoj trenutnoj situaciji izgleda nije bas najbolje upućenizdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:14Gdje je Anel tvrdio da nije bio povrijeđen protiv Luksemburga?
Bez razloga nazivaš čovjeka budalom, koji je za razliku od nas bar uradio nešto za ovu državu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Želiš sporiti da je budala? Krenimo od prvih koraka koji su napravljeni da bi Anel zaigrao za nas, kad je Mirso preko svog Facebook profila pisao, tačnije ucjenjivao naše da će, ukoliko ne reaguju brzo, Anel igrati za Švedsku. Dalje, kad je trebao napustiti Malmö, Mirso je javno pisao kako ne sluša njega i da prati samo agenta. Milion informacija koje ne bi smjele dospjeti u javnost vezano za Anela i njegovu karijeru su u javnost došle preko Mirse. Ne kažem da je nivo budale kao Meho Bešić, ali nije ni predaleko.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:25Možeš li ti napisati ijedan post bez da nekog uvrijediš?MoodyHank je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:22Mirso je budaletina koja Anelu više odmaže, nego što pomaže. Bojim se samo da on to nikad neće shvatiti.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:20
Ma nije Anel potvrdio, nego je Mirso to rekao. Sad, pitanje koliko je Mirsi vjerovati, jer i u ovoj trenutnoj situaciji izgleda nije bas najbolje upućen
Bez razloga nazivaš čovjeka budalom, koji je za razliku od nas bar uradio nešto za ovu državu
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ovo mi daje nadu.MoodyHank je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:27Želiš sporiti da je budala? Krenimo od prvih koraka koji su napravljeni da bi Anel zaigrao za nas, kad je Mirso preko svog Facebook profila pisao, tačnije ucjenjivao naše da će, ukoliko ne reaguju brzo, Anel igrati za Švedsku. Dalje, kad je trebao napustiti Malmö, Mirso je javno pisao kako ne sluša njega i da prati samo agenta. Milion informacija koje ne bi smjele dospjeti u javnost vezano za Anela i njegovu karijeru su u javnost došle preko Mirse. Ne kažem da je nivo budale kao Meho Bešić, ali nije ni predaleko.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 12:25Možeš li ti napisati ijedan post bez da nekog uvrijediš?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
mislim da je otac mu nesto pisao po fb ako se dobro sijecam, greska u pisanju, mislio ovako izjavito je da nije bio povrijedjen, tu meni nesto smrdi, izvini bogami sad otvori pp prvi put i vidio tvoju poruku.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑08 sep 2023, 11:14Gdje je Anel tvrdio da nije bio povrijeđen protiv Luksemburga?
Mirso je glup lik nažalost.
- Chapman1886
- Kontakt:
Meho samo jako,sarajlice isključi iz reprezrentacije i uspjeh zagarantovan. Sve što u biografiji ima FK sarajevo i FK željezničar isključiti iz reprezentacije i idemo na najveća takmičenja - DŽeko izuzetak
Samo Sloboda | COYG
Nije POVREDZEN
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakva si ti ubleha i levatina
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ovaj de.bil je gori od faruka, pisam ti se u licensu
⚜️~⚜️~⚜️
Promjenili 20 trenera u zadnjih 5 godina i opet jedino što neki znaju je kriviti trenera
.

- PointBlank
- Kontakt:
Normalno da ces kriviti trenera. Kakve mi fosile nedokazane dovodimo, to je cudo.. i ne cudi me sto grcka dovede npr portugalca na klupu. Kvalitet treba platiti, a mi kvalitet u svojim redovima nemamo.. nasi treneri nemaju nikakvu modernu crtu.
Anel nije ni proslu namjerno igrao. Davno sam pisao o tome, ali dokazalo se sada. Sta ima povreda
Inace sjajno vodjenje ekipe. Postavio par slabijih igraca u tim misleci da smo super jaki a ne tanki pa nas Luksemburg busi kuci. Sreca pa je Lihtenstajn uz San Marino i Andoru najslabija repka u Evropi.
I opet jedva.
Inace sjajno vodjenje ekipe. Postavio par slabijih igraca u tim misleci da smo super jaki a ne tanki pa nas Luksemburg busi kuci. Sreca pa je Lihtenstajn uz San Marino i Andoru najslabija repka u Evropi.
I opet jedva.
2023., a pojedini i dalje kisle da je do selektora
Kodro je budala sto je pristao da vodi ovu razuzdanu, neprofesionalni olos.

Kodro je budala sto je pristao da vodi ovu razuzdanu, neprofesionalni olos.
Ovo vise nema smisla. Treba izbaciti Dzeku, Pjanica, Krunica, Sehica da se pokusa napraviti neki psiholoski pomak u timu. Ubaciti trkace koji mogu odigrati cijelih 90 minuta i koji znaju napraviti bar desetak akcija u napadu u toku utakmice.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Meho je teška ojebina...
Pa nije budala,svjestan da mu je ovo vrhunac karijere,poslije ovog ide ponovo druga svicarska liga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Reko sam ja da će ovaj zajebat i Rukfaša 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Lihtenstajn godisnje samo daje 1 gol, i kodro sad kaze lihtenstajn je dobra ekipa, i utakmica je bila dobra? Ma ti si meho puko ko drzava, nema tu spasa nikako, nije ni cudo sto si trener, takvi poput tebe vici odgovara najbolje, samo nastavi, preporucujem hendikep na island pa ces biti bogat xD
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.