Problem u globalu morto brate moj, propustio sam utakmicu zbog opravdanih razloga
BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH-Lihtenštajn/Island-BiH (8.septembar/11.septembar)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Najceća greška je smjena Peteva!
BHF ga je otjerao, nek se i to zapise u historiji.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Mi smo krivi što smo dozvolili da ta šaka jada kači parole protiv selektora i ponaša se kao da su glasnogovornici svih navijača reprezentacije i cijele nacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nikad vise necemo naći selektora kao Peteva..
Gospodin u svakom smislu te riječi...

upload pictures for free
Gospodin u svakom smislu te riječi...

upload pictures for free
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Halalite ako je vec bilo
Kodro: Da smo dobili tri, četiri razlike sve bi bilo fino i postavljali biste mi druga pitanja

Kodro: Da smo dobili tri, četiri razlike sve bi bilo fino i postavljali biste mi druga pitanja
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Ni blizu....opet pravdate cetnika na celu saveza. Mozete i iz Petvljevog intervjua zakljuciti ko ga je otjerao.
Uostalom ako je do BHF sto ga nisu otjerali kad se kuka i motika digla nego eto lafo dobio oktaz kad je konacno raja pocela stajati iza njega
Ja mislim ipak da je nesto drugo u pitanju...tip Vico: Ivajlo nismo se dogovorili da pobjedjujes
Al nikad bosnjo pameti doc
Jeb.. vas Petev mrtvi. kod njega igrao Susic bez kluba, Piric bio ko 4 golman Maribora na golu. + imao najgore rezultate. pa Robert ima bolju statistiku od njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Inače savez često sluša svoje navijače
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Sto prije shvatite da trenutno nemamo kvalitet za nesto vise, bice vam lakse. Ne znam reprezentaciju gdje je veci jaz izmedju kvalitete i ocekivanja nacije.
Uzasna utakmica, nazalost patnja i razocarenja se izgleda nastavljaju i sa Kodrom.
Koliko god Island bio los, protiv nas su favoriti, - jednostavno toliko smo losi i stari i bezvoljni, i nekvalitetni.
Koliko god Island bio los, protiv nas su favoriti, - jednostavno toliko smo losi i stari i bezvoljni, i nekvalitetni.
Jedini plus je sto se nece ovi nasi manekeni opustiti, pa mozda sta budemo dobili na kraju. Mada opet poznavajuci nas, ocekujem poraz u ponedjeljak. Sanse jedno 60-40 za Island
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoce li ijedan novi selektor imati autoriteta da skine Sehica vise s gola? Ljudi dragi pored toga sto je slozicemo se svi, ocajan golman, lik ima 35 godina i on sam nema tog necega u sebi da kaze ljudi necu ja vise, pred penzijom sam i neka neko mladji dobije sansu. Ja bi do kraja kvalifikacija na gol stavio ili Vasilja ili Pirica, ne mogu biti losiji od onog. I na osnovu postavke ekipe sinoc mislim da je jasno da ce Kodro biti preslikana verzija Hadzije.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo dovoljno kvaliteta da odigramo dobru partiju protiv amaterske reprezentacije. Dobrinja je veća od ove države. Jesi li vidio gdje igrači Lihtenštajna igraju? Izvadio je jedan forumaš podatke sinoć, četvrta i peta švicarska liga dok neki od njih idu u školu kao što selektor tvrdi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:23Sto prije shvatite da trenutno nemamo kvalitet za nesto vise, bice vam lakse. Ne znam reprezentaciju gdje je veci jaz izmedju kvalitete i ocekivanja nacije.
Mi se ne možemo nositi sa top reprezentacijama kao ni sa onim iz drugog šešira i to je evidentno ali ovo je bruka i sramota. Pa njih je Island pobijedio 0:7 u Vaduzu a taj isti Island trpa gdje god ko stigne, sve ostale utakmice su izgubili sa jako lošom gol razlikom.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 sep 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
konjicanin01
- Kontakt:
Kad pogledaš atmosferu na forumu..nije ni cudo sto smo u svemu raspad sistema.Mi smo psihološki unistena nacija.Cerecenje defetizmom obojenih medija ,dugi niz godina daje rezultate .Mi smo izgubili volju i za drzavom i reprezentacijom.Unistena je i volja i vjera .I igraci su od krvi i mesa.U normalnoj atmosferi Lihtenštajn bi bio ispracen sa 5 golova u mreži ,al u mrtvackoj atmosferi nema od toga nista .Uglavnom mi smo najgori ,najjdniji,ma ne zaslužujemo ni ziviti.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sad kad brani standardno u dobroj ligi, ja bih vratio Begovica jer je i najkvalitetniji golman. Ova 3 trenutno su kvalitetom tu negdje, iskreno ne vidim da bi nesto dobili kad bi stavili Vasilja ili Pirica umjesto Sehica. Nama fali igraca sa nekim iskustvom i liderstvom oko reprezentacije, sto svakako Begovic i ima. Smatram da je jedan od problema sto osim Dzeke, Pjanica, i Kolasinca, mi nemamo igraca koji su tu duzi period.moreno123 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:41Hoce li ijedan novi selektor imati autoriteta da skine Sehica vise s gola? Ljudi dragi pored toga sto je slozicemo se svi, ocajan golman, lik ima 35 godina i on sam nema tog necega u sebi da kaze ljudi necu ja vise, pred penzijom sam i neka neko mladji dobije sansu. Ja bi do kraja kvalifikacija na gol stavio ili Vasilja ili Pirica, ne mogu biti losiji od onog. I na osnovu postavke ekipe sinoc mislim da je jasno da ce Kodro biti preslikana verzija Hadzije.
Teskaaa depresijakonjicanin01 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:45Kad pogledaš atmosferu na forumu..nije ni cudo sto smo u svemu raspad sistema.Mi smo psihološki unistena nacija.Cerecenje defetizmom obojenih medija ,dugi niz godina daje rezultate .Mi smo izgubili volju i za drzavom i reprezentacijom.Unistena je i volja i vjera .I igraci su od krvi i mesa.U normalnoj atmosferi Lihtenštajn bi bio ispracen sa 5 golova u mreži ,al u mrtvackoj atmosferi nema od toga nista .Uglavnom mi smo najgori ,najjdniji,ma ne zaslužujemo ni ziviti.
- desnibocni
- Kontakt:
Eto Vas dvojice mangupa, sacekate ga pred hotelom i zaprijetite. Mislim da ce se ono pravo prepasti. Ma hoce sigurno.Hansestadt je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:49Sad kad brani standardno u dobroj ligi, ja bih vratio Begovica jer je i najkvalitetniji golman. Ova 3 trenutno su kvalitetom tu negdje, iskreno ne vidim da bi nesto dobili kad bi stavili Vasilja ili Pirica umjesto Sehica. Nama fali igraca sa nekim iskustvom i liderstvom oko reprezentacije, sto svakako Begovic i ima. Smatram da je jedan od problema sto osim Dzeke, Pjanica, i Kolasinca, mi nemamo igraca koji su tu duzi period.moreno123 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:41Hoce li ijedan novi selektor imati autoriteta da skine Sehica vise s gola? Ljudi dragi pored toga sto je slozicemo se svi, ocajan golman, lik ima 35 godina i on sam nema tog necega u sebi da kaze ljudi necu ja vise, pred penzijom sam i neka neko mladji dobije sansu. Ja bi do kraja kvalifikacija na gol stavio ili Vasilja ili Pirica, ne mogu biti losiji od onog. I na osnovu postavke ekipe sinoc mislim da je jasno da ce Kodro biti preslikana verzija Hadzije.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.