Ovo ti je samo pokazatelj koliko je raja glupa. Ne vrijedi se ni trošiti, kad je neko glup, glup je. Očekuju preporođenu igru, lik odradio tri treninga.napoleon72 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:12Eno opet se treneru/selektoru sudi nakon dva treninga.![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajmo povezat dva dana bez da nekog pljujemo, da se syebe forum 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Ja sam bio zagovornik da se Kodro dovede, al litenstajn je nivo goska, a ti imas DZEKA KRUNICA PJANICA koji kostaju 8x vise nego litenstajn.
Ovo je najgora utakmica reprezentacije koju sam ja gledo a gledam repku od utakmice BOSNA croatia u bolonji 1;4
Nema tracanja nijednog klizeceg nikakvig zara nista. Nadam se da ce Kodro izborit drugo mjesto i daj boze da to izbori, al me nebi zacudilo da izgubimo sve ijednu utakmicu do kraja osim litestajna.. stvarno losa prestava..
Ovo je najgora utakmica reprezentacije koju sam ja gledo a gledam repku od utakmice BOSNA croatia u bolonji 1;4
Nema tracanja nijednog klizeceg nikakvig zara nista. Nadam se da ce Kodro izborit drugo mjesto i daj boze da to izbori, al me nebi zacudilo da izgubimo sve ijednu utakmicu do kraja osim litestajna.. stvarno losa prestava..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 00:34Ja sam bio zagovornik da se Kodro dovede, al litenstajn je nivo goska, a ti imas DZEKA KRUNICA PJANICA koji kostaju 8x vise nego litenstajn.
3 bobe s islanda. da je s druge strane bruno fernandes bilo bi zara. Covjek ima raspolozenja i stanja svakojaka. Ovi su se malo utegli sa ovim svabom trenero.
@pitarsam tako je ubico mitomana, to je taj kljucni momenat koji raja nece ili ne zeli da uzme u obzir pa je Mirvicevo vrijeme za uspjeh dramaticno skraceno, jer se ovaj cijeli period veze za ulazak Tana u klub sto je pogresno posmatrati
@mortemhz nek nije vise ona zuta drecava naljepnica, ovi su pismeniji
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dvije stvari.michplatini je napisao/la: ↑08 sep 2023, 18:25Lijevi bek koji je prošle sezone kao mladji igrao za kadete.Jedini kvalitetni lijevi u 2006/07 ,došao iz TZ City kao ozbiljan potencijal .
Urušavanje omladinskog pogona od dolaska Dogana se samo nastavlja.
Kroz sve selekcije primjetan je povratak"jaranskih" igrača i padanje u drugi plan igrača koje su dovodili ranije strukture.Koje u pravu pokazaće vrijeme Al rezultati i prije svega kvalitet igre svih selekcija već pokazuje mnogo toga.
Jedna, dovedes kapitena TC koji je reprezentativac, igra ti godinu, godinu i pool i ne znas sta sa njim, zato sto NEMA KO. Da razvija igrace, trenutno, da dovedu nam ronaldinha podmladjenog dogan bi treneru rekao da ga stavi na beka jer ga on vidi tu, a trener bi ga malo klupa malo igra, pa malo federalna... Bukvalno horor.
Druga stvar, imamo mi itekako dobrog beka/ljevaka u u19, 2006. po meni jedan od vecih potencijala, samo da ne bude povreda i da ga uoce na vakat iz SŠ
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Eto ti si najpametniji, ja bi tebe stavio za selektora. Imaš isti roster igrača, njih 20 ak u repki, niti imaš vremena da ih nešto uigravaš, niti ima potrebe da se upoznaju. Ako nema nikakvog napretka u igri onda nije do trenera koje mijenjamo, nego do selekcije igrača koji nisu kvalitet za repku, a pojedinci kao Pjanić su to odavno dokazali. Procjeniš da si kvalitet da možeš igrati sa 3 nazad, a surova realnost je da to ne možeš. Demirović lijevo je bio igrač manje na terenu. Patiš se protiv Lithenštajna i to je kao ok, treba se istrpiti. Niko ovdje ne očekuje da ti blistaš i lebdiš po terenu, ali brate dragi bar Lithenštajna otresi bez problema i panike.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:56Ovo ti je samo pokazatelj koliko je raja glupa. Ne vrijedi se ni trošiti, kad je neko glup, glup je. Očekuju preporođenu igru, lik odradio tri treninga.napoleon72 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:12Eno opet se treneru/selektoru sudi nakon dva treninga.![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To je do igrača, tako nam je zadnjih 10 godina. Kriviti Kodru zato što si igrao mrljavo, a lik odradio tri treninga je suludo. Mi nemamo kvalitet i što se prije pomirite s tim, biće vam lakše. Nismo mi bolji ni od Luksemburga i mnogih drugih reprezentacija koje podcjenjujemo.Amcho1 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:16Eto ti si najpametniji, ja bi tebe stavio za selektora. Imaš isti roster igrača, njih 20 ak u repki, niti imaš vremena da ih nešto uigravaš, niti ima potrebe da se upoznaju. Ako nema nikakvog napretka u igri onda nije do trenera koje mijenjamo, nego do selekcije igrača koji nisu kvalitet za repku, a pojedinci kao Pjanić su to odavno dokazali. Procjeniš da si kvalitet da možeš igrati sa 3 nazad, a surova realnost je da to ne možeš. Demirović lijevo je bio igrač manje na terenu. Patiš se protiv Lithenštajna i to je kao ok, treba se istrpiti. Niko ovdje ne očekuje da ti blistaš i lebdiš po terenu, ali brate dragi bar Lithenštajna otresi bez problema i panike.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:56Ovo ti je samo pokazatelj koliko je raja glupa. Ne vrijedi se ni trošiti, kad je neko glup, glup je. Očekuju preporođenu igru, lik odradio tri treninga.napoleon72 je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:12Eno opet se treneru/selektoru sudi nakon dva treninga.![]()
Kad je sezona u toku po dva tri puta u toku dana objavljuju slike i price sa treninga, a u vrijeme pauze jednom ih uslikali kad su se slikavali sa trebama i to je to 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je bila najgora utakmica u historiji reprezentacije, da dođeš našikan tačno pred utakmicu ti moraš odigrati barem solidno protiv ovih amatera. Tebi uopće ne trebaju treninzi protiv ekipe koja da 1 gol godišnje a da je kvalitet toliko na tvojoj strani. Ljudi su u ovim kvalifikacijama imali gol razliku od 0:15 u 4 kola. Pisao sam na onoj temi, Dobrinja je veća od Lihtenštajna.GalileoGalilei je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:50To je do igrača, tako nam je zadnjih 10 godina. Kriviti Kodru zato što si igrao mrljavo, a lik odradio tri treninga je suludo. Mi nemamo kvalitet i što se prije pomirite s tim, biće vam lakše. Nismo mi bolji ni od Luksemburga i mnogih drugih reprezentacija koje podcjenjujemo.Amcho1 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 11:16Eto ti si najpametniji, ja bi tebe stavio za selektora. Imaš isti roster igrača, njih 20 ak u repki, niti imaš vremena da ih nešto uigravaš, niti ima potrebe da se upoznaju. Ako nema nikakvog napretka u igri onda nije do trenera koje mijenjamo, nego do selekcije igrača koji nisu kvalitet za repku, a pojedinci kao Pjanić su to odavno dokazali. Procjeniš da si kvalitet da možeš igrati sa 3 nazad, a surova realnost je da to ne možeš. Demirović lijevo je bio igrač manje na terenu. Patiš se protiv Lithenštajna i to je kao ok, treba se istrpiti. Niko ovdje ne očekuje da ti blistaš i lebdiš po terenu, ali brate dragi bar Lithenštajna otresi bez problema i panike.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 sep 2023, 23:56
Ovo ti je samo pokazatelj koliko je raja glupa. Ne vrijedi se ni trošiti, kad je neko glup, glup je. Očekuju preporođenu igru, lik odradio tri treninga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
SFK 2000 -FLORA 4:2 67 MINUT. **** negativu, a ****.ba ni tekstualni prijenos nisu ponudili.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako saznaje SportSport.ba, Pidro će na posudbu u Češku, tačnije ekipu FC Zlin.
Radi se o posljednjeplasiranoj momčadi Fortuna lige (elitni rang), ali prvenstvo u ovoj zemlji je tek počelo.
Zlin ima četiri boda nakon sedam kola, koliko imaju i Jablonec i Karvina.
Pidro će sigurno biti pojačanje za češki klub, a dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, tačnije ekipe St. Louis.
Radi se o posljednjeplasiranoj momčadi Fortuna lige (elitni rang), ali prvenstvo u ovoj zemlji je tek počelo.
Zlin ima četiri boda nakon sedam kola, koliko imaju i Jablonec i Karvina.
Pidro će sigurno biti pojačanje za češki klub, a dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država, tačnije ekipe St. Louis.
Nego, jesu li dogovorili kakvu prijateljsku utakmicu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Andjusic?
Procita na fb
Procita na fb
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma kakav andjusic
Gledam sliku i kontam ko je

Ne znam šta da kažem, ne bih realno volio. Mislim da je i Mirza bolji u ovome trenutku. Plus zbog odnosa sa Veležom, da je mlađi i bolji igrač hajde de, ali realno ove sezone nije nešto.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Hocel se odgadjat tekma protiv Zrinje?
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi trebalo, arena je već sve potvrdila.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Valjao bi nam Vukoja samo tako.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Procitaj kod prosjaka, da na nekom bilansu pise da smo duzni MIRVICU. 13-14 miliona km.. Mislim nisam vidio taj papir ako ko nesto zna nek napise.. Kao on nama posudio 13-14 m km, i sutra moze reci vratite mi moje pare ili cu vas ugasit..
Znam da je to suplja za ovo vratite mi pare, isto kao sto kazu zeljo odbija investitore jer ima svoju imovinu..
Koda se nemoze klub ogradit kao sto smo mi boju dresa grb ime tako isto stavis zeljo je vlasnik (sve zivo pod hipotekom vise mi imamo pravo vlasnistva na stadionu kosevo nego oni na onih 12 dunuma)
Ako ko zna o kojem papiru i ako ima taj izvjestaj gdje mirvic to posudio nek postavi. LICNO VOLIO BI DA HE 50m€ al ni 14 nije za bacit..
Ponovo kazem zeljina imovina vrijedi 20 m km covjek godisnje baci zeljin stadion na budzet..
Znam da je to suplja za ovo vratite mi pare, isto kao sto kazu zeljo odbija investitore jer ima svoju imovinu..
Koda se nemoze klub ogradit kao sto smo mi boju dresa grb ime tako isto stavis zeljo je vlasnik (sve zivo pod hipotekom vise mi imamo pravo vlasnistva na stadionu kosevo nego oni na onih 12 dunuma)
Ako ko zna o kojem papiru i ako ima taj izvjestaj gdje mirvic to posudio nek postavi. LICNO VOLIO BI DA HE 50m€ al ni 14 nije za bacit..
Ponovo kazem zeljina imovina vrijedi 20 m km covjek godisnje baci zeljin stadion na budzet..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, casual033, Dave, Fouzi1, Jadnimi, juka55, jurisicduska, keli, mire971, MokraKifla, Noke995, SamoDaKazeem, Skojevska, Varijantas8, ŠTA_JE i 109 gostiju.