Danas opet igraju.

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Baš sam htio to da napišem, dobro su krenuli sa društvenim mrežama i onda ništa. Koliko sam čuo u 17:00 igraju sutra Bosna i Cibona, pretpostavljam u maloj dvorani. Stvarno šteta što se nisu ni malo potrudili reklamirati, a i termin je stvarno nepopularan.
Zato imamo važnije vijesti na ovom portalu: tetovaža albanskog fudbalera, grimase poljskog selektora i razlog zašto se Son nije slikao sa svojom curom, valjda je to važnije od KK Bosne i košarke u BiH
Uh, brutalni igrači. Moraće se Bosna dobro oznojiti. Bez obzira, za mene ste prvi favorit turnira.Sebulba je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:52Protivnik Bosne u kvalifikacijama za ABA 2 ligu ekipa Ilirije iz Ljubljane pojačala se dvojicom iskusnih košarkaša.
Iz Cedevita Olimpije stiže iskusni Mirko Mulalić, dok je iz Heliosa stigao Tadej Ferme. Oba košarkaša igraju na bekovskim pozicijama.
Izvor: K_BH bhbasket
Bice baš teško i preko Sparsa, danas tukli Slobodu 40 razlikeAvantiBL je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:18Uh, brutalni igrači. Moraće se Bosna dobro oznojiti. Bez obzira, za mene ste prvi favorit turnira.Sebulba je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:52Protivnik Bosne u kvalifikacijama za ABA 2 ligu ekipa Ilirije iz Ljubljane pojačala se dvojicom iskusnih košarkaša.
Iz Cedevita Olimpije stiže iskusni Mirko Mulalić, dok je iz Heliosa stigao Tadej Ferme. Oba košarkaša igraju na bekovskim pozicijama.
Ovo sam malo gledao, Sloboda baš bezveze ekipa.irfo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:30Bice baš teško i preko Sparsa, danas tukli Slobodu 40 razlikeAvantiBL je napisao/la: ↑13 sep 2023, 22:18Uh, brutalni igrači. Moraće se Bosna dobro oznojiti. Bez obzira, za mene ste prvi favorit turnira.Sebulba je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:52Protivnik Bosne u kvalifikacijama za ABA 2 ligu ekipa Ilirije iz Ljubljane pojačala se dvojicom iskusnih košarkaša.
Nije ta utakmica mjerilo, Sloboda igrala sa 3 seniora (Sejfic, Lelic i Djukanovic) ostalo su juniori i propali polutalenti iz A1 i A2 razvojnih timova.
Tako mi se i učinilo, nisam znao za te izostanke.Ethel je napisao/la: ↑14 sep 2023, 12:40Nije ta utakmica mjerilo, Sloboda igrala sa 3 seniora (Sejfic, Lelic i Djukanovic) ostalo su juniori i propali polutalenti iz A1 i A2 razvojnih timova.
Svakako ce biti bezveze ekipa kao i obicno i kad sastave roster, ali cisto da se zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.