Svjesni su Nala i Cenga gdje idu, razocarani u ponasanje u Banovicima pa se sutra jos vise pribojavaju. Kazu "zaj3bi ti dobre odnose, bili su i sa Banovicima pa smo vidjeli kako su se ponasali".
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Govorka se o losem sudjenju i atmosferi u Gradaccu sutra.
Svjesni su Nala i Cenga gdje idu, razocarani u ponasanje u Banovicima pa se sutra jos vise pribojavaju. Kazu "zaj3bi ti dobre odnose, bili su i sa Banovicima pa smo vidjeli kako su se ponasali".
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kakav je Lelić?Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:17Bogami Merdovic fizicki u dobroj formi, pravo sportski odrzava tijelo i formu i vidi se da je predan fudbalu.
I Vuk je solidan, ali njegova steta sto je dosao i Kape, a Civicu dosta vjeruju treneri zbog iskustva. I sami kazu da im je kod Civica najveci problem defanziva i ti zadaci, a sto i mi znamo.
- Beduin
- Kontakt:
Nisam upucen, iskreno. Ali mogu provjeriti.montolivo18 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:21Kakav je Lelić?Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:17Bogami Merdovic fizicki u dobroj formi, pravo sportski odrzava tijelo i formu i vidi se da je predan fudbalu.
I Vuk je solidan, ali njegova steta sto je dosao i Kape, a Civicu dosta vjeruju treneri zbog iskustva. I sami kazu da im je kod Civica najveci problem defanziva i ti zadaci, a sto i mi znamo.
Dervisagic je npr. za Federalne odlican, ali mu je najveci problem nikakvo iskustvo u PL gdje se, ipak, igra jaci i ozbiljniji fudbal, tu je dosta izgubio u napretku, jer ima momak jos prostora da se dotjera.
Zamjerka mu je sto i previse gleda "prema naprijed", tj. zanese se i cesto "udari u zid", umjesto da se okrene i vrati loptu ili gurne u sredinu, voli tu igru 1v1 i prema golu protivnika i gotive to i nasi treneri, ali eto ovo im je zamjerka.
I ispravka od neki dan, ne znam otkud napisah za teren u Mramoru, umjesto Bukinju. Ocaj od terena i podloge. Grbavica na Slatini je bila ravnija i meksa.

075 ❤
075 ❤
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ja bih ovo ispravio, da je imao samo malo podrske, i da ga nisu sabotirali ovi koji se sad kunu u njegaBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:47Te sezone da je Senad imao samo malo pameti i volje mi bismo igrali Evropu jer smo na tabeli bili u par bodova na zimu, ali nije se ispratio transfer rok i dovelo samo par pojacanja da to izguramo. Toga mi je najvise krivo iz njegove ere.simonknows je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:37Redovna mušterija smo bili sa Šećerom, sa Senadom baš i nismo. Senadom koji je uzeo ekipu u rasulu nakon Azmira. Znaju svi za te Azmirove aferime, uvijek sam govorio da ni on nije čist.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:24
Najbolje je da Sloboda zavrsi druga da ljudi mogu i naredne sezone gledati pobjede.
Jer su ljudi ocito sretni pobjedama protiv seoskih ekipa, pa ce biti tesko vracanje u realnost kada sa carsijom opet postanemo glavna musterija PL ekipama.
a inace dobro je vas par reklo, u cem je problem u smanjenju transe, zar se nije trazilo totalno ukidanje transe ako Azmir preuzme klub?
to je to licemjerje i licemjeri koje je otjeralo mnoge od Slobode
ovdje sve ljudi rade naopako, kad je trebalo podrzat Senada, kad je uzeo klub od Azmira i davao se 10 puta vise nego sad, tad ga je carsija sabotirala i bojkotovala. Sad kad je trebalo podrzat Azmira oni lafo vjeruju Senadu. Zasto rade naopako? pa ko i uvijek, radi licnih interesa
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Ja opet mislim da sam ispravmo napisao jer i pored opstrukcija on je napravio par finih transfera, ostalo je tu i sponzora od ranije, samo se trebalo dovesti 2-3 pojacanja i da lagano izboris Evropu jer je te sezone konkurencija bila ocajna.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:43ja bih ovo ispravio, da je imao samo malo podrske, i da ga nisu sabotirali ovi koji se sad kunu u njegaBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:47Te sezone da je Senad imao samo malo pameti i volje mi bismo igrali Evropu jer smo na tabeli bili u par bodova na zimu, ali nije se ispratio transfer rok i dovelo samo par pojacanja da to izguramo. Toga mi je najvise krivo iz njegove ere.simonknows je napisao/la: ↑09 sep 2023, 18:37
Redovna mušterija smo bili sa Šećerom, sa Senadom baš i nismo. Senadom koji je uzeo ekipu u rasulu nakon Azmira. Znaju svi za te Azmirove aferime, uvijek sam govorio da ni on nije čist.
a inace dobro je vas par reklo, u cem je problem u smanjenju transe, zar se nije trazilo totalno ukidanje transe ako Azmir preuzme klub?
to je to licemjerje i licemjeri koje je otjeralo mnoge od Slobode
ovdje sve ljudi rade naopako, kad je trebalo podrzat Senada, kad je uzeo klub od Azmira i davao se 10 puta vise nego sad, tad ga je carsija sabotirala i bojkotovala. Sad kad je trebalo podrzat Azmira oni lafo vjeruju Senadu. Zasto rade naopako? pa ko i uvijek, radi licnih interesa
Tu su podbacili i ispustiti ogromnu sansu. Tako bi privolio dosta ljudi, grad, sponzore, ali on sam je pozurio da vrati svoju pozajmicu i vec tu se vidilo u kojem smjeru se ide.
075 ❤
075 ❤
Mislis MarakanaBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:31Nisam upucen, iskreno. Ali mogu provjeriti.montolivo18 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:21Kakav je Lelić?Beduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:17Bogami Merdovic fizicki u dobroj formi, pravo sportski odrzava tijelo i formu i vidi se da je predan fudbalu.
Dervisagic je npr. za Federalne odlican, ali mu je najveci problem nikakvo iskustvo u PL gdje se, ipak, igra jaci i ozbiljniji fudbal, tu je dosta izgubio u napretku, jer ima momak jos prostora da se dotjera.
Zamjerka mu je sto i previse gleda "prema naprijed", tj. zanese se i cesto "udari u zid", umjesto da se okrene i vrati loptu ili gurne u sredinu, voli tu igru 1v1 i prema golu protivnika i gotive to i nasi treneri, ali eto ovo im je zamjerka.
I ispravka od neki dan, ne znam otkud napisah za teren u Mramoru, umjesto Bukinju. Ocaj od terena i podloge. Grbavica na Slatini je bila ravnija i meksa.![]()

- Beduin
- Kontakt:
Ja ba, cuj Grbavica.sl2zla je napisao/la: ↑10 sep 2023, 00:43Mislis MarakanaBeduin je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:31Nisam upucen, iskreno. Ali mogu provjeriti.
I ispravka od neki dan, ne znam otkud napisah za teren u Mramoru, umjesto Bukinju. Ocaj od terena i podloge. Grbavica na Slatini je bila ravnija i meksa.![]()
![]()
Svaka cast za ispravku

075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Danas bi bunda trebao naplatit stanarine

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
- RollingPaper
- Kontakt:
Evo gaa
Majstorska asistencija Civica, svaka cast
Majstorska asistencija Civica, svaka cast
Tanko skroz 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Teško će se ovo dobit ako ne damo još jedan go.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Neko link?
Bosnia online facebook
Dobra 3 boda , igra najlošija do sad. Ne znam kakve je ovo formacije radio Nalić ali nisu dobre
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Nala fulao sa izmjenama skroz na poluvremenu. Moglo nas je kostat bodova.
Volim tebe, više od sebe
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Slaba igra, teren uzasan, najbitnije od svega su 3 nova boda.
Zvijezda cak nesto agilnija, ali kvalitet je presudio.
Idemo dalje.
Zvijezda cak nesto agilnija, ali kvalitet je presudio.
Idemo dalje.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Idemo dalje, lomimo gazimo 

Igru brisi, bodove pisi. Bravo momci na pobjedi. Nekako mi cudno nas vidit sa 100% ucinkom nakon 5 kola 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.