Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako se već deklarišeš kao navijač nekom tima, moraš početi pratiti stvari. Anđušić nije šutnut, već nije htio produžiti ugovor s Veležom. Tvojom logikom, šutnuli najkorisnijeg igrača u ekipi..Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:01Jednog sutnuli iz druge Turske,jednog iz Veleza,ne treba da nam budu pojacanja takvi igraci,nikakvog sistema nema opet,isto smo ko buvljak neki,ostavlja stranca iste kvalitete kao sto je Ikic sto je glup potez,pa na ljeto ce opet biti tjeraj 10igraca,i daj novih 10.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2023, 10:22Prvo, niko nikog ne tjera. Ikića ste se svezali kao da je Robben, samo zato što je gotivan momak.Gomis99 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 10:12
Tjeras Ikica i placas mu 3 4 plate za raskid ugovora, a dovodis Andjusica koji nista nije bolji igrac od njega i jos stariji. Besmisao transfer politike. A nije bas da se svi ne sjecamo ocaja koji je Nemanja pruzao kod nas. I njemu ces dati neku divlju platu pa ga opet za pola godine godinu otjerati i isplatiti.
Drugo.. Ikić osim brzine nema nikakvih drugih kvaliteta. U ovoj ligi sve što je uradio jeste na tu brzinu, jer je liga kao liga troma i nikakva. Zato svaki brz igrač koji dođe ovdje ljudima izgleda kao Okocha. Sjećam se onog gare iz Tuzle Cityja, što nas je silovao u Zenici, raja se syebala, govore trebamo ga pokupiti. Lik nema završnicu, ali eto bitno da je brz.
Isti takav je i Ikić. Nema dribling, nema vic, isti slučaj kao i s Kyeremehom.
Treće.. Rožman je još jedan trener koji u njemu ne vidi ništa posebno. Otišao je na posudbu u drugu ligu Turske i šta je pokazao? Ništa, zato se i vratio.
Njemu neka je s srećom, ima potencijala, ali mora on još guzzove oznojiti da popravi dosta segmenata u igri. Od bezglavog trčanja u fudbalu nema ništa, treba imati i mozak.
Četvrto.. Ikić je desno krilo, a Anđušić lijevo. Nemanja je drugi profil igrača u odnosu na Ikića. Dobar asistent, dobro je zna podvaliti, dobar je tehničar. Podržavam njegov dolazak.
Daj ljudi sta lupetate Bgt,pa momak je je prošle sezone zadnjih 6 kola kao desno krilo imao 1 gol i 5 asistencija,pa sta ocekujete da ima 10+10 za 10 utakmica . Ove sezone ima 4 utakmice od toga samo dvije na poziciji desnog krila ,hocemol suditi za 2 kola ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:30.
Sto se tice Kyeremeha,ako se drasticno ne popravi mi ga trebamo pustiti na zimu i dovesti nekog stranca,ucinkovitijeg od kojeg cemo imati neke golove/asistencije,krilo tipa Fanimo
Zeljkovic bio standardni u Velezu od Andjusica pa kod nas skoro zavrsi na listi otpisanih,al haj pred nama je da vidimo na terenu jel pojacanje ili ne.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:45Ako se već deklarišeš kao navijač nekom tima, moraš početi pratiti stvari. Anđušić nije šutnut, već nije htio produžiti ugovor s Veležom. Tvojom logikom, šutnuli najkorisnijeg igrača u ekipi..Sanchez87hz je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:01Jednog sutnuli iz druge Turske,jednog iz Veleza,ne treba da nam budu pojacanja takvi igraci,nikakvog sistema nema opet,isto smo ko buvljak neki,ostavlja stranca iste kvalitete kao sto je Ikic sto je glup potez,pa na ljeto ce opet biti tjeraj 10igraca,i daj novih 10.GalileoGalilei je napisao/la: ↑10 sep 2023, 10:22
Prvo, niko nikog ne tjera. Ikića ste se svezali kao da je Robben, samo zato što je gotivan momak.
Drugo.. Ikić osim brzine nema nikakvih drugih kvaliteta. U ovoj ligi sve što je uradio jeste na tu brzinu, jer je liga kao liga troma i nikakva. Zato svaki brz igrač koji dođe ovdje ljudima izgleda kao Okocha. Sjećam se onog gare iz Tuzle Cityja, što nas je silovao u Zenici, raja se syebala, govore trebamo ga pokupiti. Lik nema završnicu, ali eto bitno da je brz.
Isti takav je i Ikić. Nema dribling, nema vic, isti slučaj kao i s Kyeremehom.
Treće.. Rožman je još jedan trener koji u njemu ne vidi ništa posebno. Otišao je na posudbu u drugu ligu Turske i šta je pokazao? Ništa, zato se i vratio.
Njemu neka je s srećom, ima potencijala, ali mora on još guzzove oznojiti da popravi dosta segmenata u igri. Od bezglavog trčanja u fudbalu nema ništa, treba imati i mozak.
Četvrto.. Ikić je desno krilo, a Anđušić lijevo. Nemanja je drugi profil igrača u odnosu na Ikića. Dobar asistent, dobro je zna podvaliti, dobar je tehničar. Podržavam njegov dolazak.![]()
Nemoj zayebavati bratemiky_hz je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:50Daj ljudi sta lupetate Bgt,pa momak je je prošle sezone zadnjih 6 kola kao desno krilo imao 1 gol i 5 asistencija,pa sta ocekujete da ima 10+10 za 10 utakmica . Ove sezone ima 4 utakmice od toga samo dvije na poziciji desnog krila ,hocemol suditi za 2 kola ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:30.
Sto se tice Kyeremeha,ako se drasticno ne popravi mi ga trebamo pustiti na zimu i dovesti nekog stranca,ucinkovitijeg od kojeg cemo imati neke golove/asistencije,krilo tipa Fanimo
Recimo Fanimo kojeg spominješ je kroz citavu epizodu u Sarajevu skupio 3 asistencije na skoro 50 utakmica.
Ne kažem ja da je bez mana i da je savršen,da nema mana nebi ni igrao u Sarajevu svakako,ali bukvalno vecina ljudi ovdje piše kako vjetar puše,kad ih 5 napiše da je igrac NN loš i ostalih 5 ce isto napisati cisto da se ne suprostavi toj "vecini".
Ma opušteno,pisalo se ovdje da smo trebali Ahmetovica ostaviti da ce biti tu negdje sa Renanom,pa moze i Kyeremeh biti tu negdje sa Hebibovicem sto da ne .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 sep 2023, 12:08Nemoj zayebavati bratemiky_hz je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:50Daj ljudi sta lupetate Bgt,pa momak je je prošle sezone zadnjih 6 kola kao desno krilo imao 1 gol i 5 asistencija,pa sta ocekujete da ima 10+10 za 10 utakmica . Ove sezone ima 4 utakmice od toga samo dvije na poziciji desnog krila ,hocemol suditi za 2 kola ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 sep 2023, 11:30.
Recimo Fanimo kojeg spominješ je kroz citavu epizodu u Sarajevu skupio 3 asistencije na skoro 50 utakmica.
Ne kažem ja da je bez mana i da je savršen,da nema mana nebi ni igrao u Sarajevu svakako,ali bukvalno vecina ljudi ovdje piše kako vjetar puše,kad ih 5 napiše da je igrac NN loš i ostalih 5 ce isto napisati cisto da se ne suprostavi toj "vecini".
Lik ima dobar centsrsut,neku brzinu(mada to je vise jer je spreman a drugi brzo ispusu pa nam se cini)i to je to.1 na 1 nikoga preci ne moze,zavrsnica 0 bodova.A vrlo cesto i glupe odluke donosi kao ona u Gabeli kad je trebao pucati desnom iz prve a on nesto trza i zavlaci se.
3 stranca mozes imati.Jel on fkt toliko dobar?Pa uzmi nekog igraca iz Igmana ili Posusja daj mu 3 milje i radit ce isto ovo sto Kyeremeh radi.
Imas citav svijet da biras,znas kakvo krilo mozes dovesti da svaki bek lige ima nocne more i trzanja u po noci.
Zao mi je ali Francis je mozda malo bolji od Hebibovica i to je to.
Pa Fanimo u Mostaru baci 5 igraca Zrinjskog na ledja i iz nemoguce pozicije uvije je u suprotni cosak,protiv Sirokog onakav prijem i sut,protiv Zelje,Buducnosti,protiv Borca u BL prvi gol svaki igrac lige bi golmana direkt napuco sa one blizine a drugi gol svaki igrac lige bi je preko stadiona nabio.Itd itd,ne moze se to porediti.
Vidi fakat
Ne znam kako te nije stid to napisati.
Jes brate, to mi je ciljGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 sep 2023, 12:52Ne znam kako te nije stid to napisati.
Cilj je atmosferu poremetiti, yebavat igračima mrtve, reći da su pijandure, manekeni..![]()
Mi da duplu osvojimo i momci pivu nagnu, ljudi bi kukali.
Znaš ti nas..
Ma znam da nisi ti sa nekim ciljem provokacije stavio, zaletio se i sve ok. Ali raja voli da pljuje, jedva čekaju bilo šta samo da se pljune. Pa ovdje se za Besimom kukalo jer je otjeran, a dok je igrao mrtvi su mu se spominjali.zlo87 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 12:55Jes brate, to mi je ciljGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 sep 2023, 12:52Ne znam kako te nije stid to napisati.
Cilj je atmosferu poremetiti, yebavat igračima mrtve, reći da su pijandure, manekeni..![]()
Mi da duplu osvojimo i momci pivu nagnu, ljudi bi kukali.
Znaš ti nas..![]()
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, Nantess, OzmoodPinglewood, perodeformero, pierce, SamoDaKazeem, VolimBiH96, zagorski i 98 gostiju.