Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Joooj navijam, navijao sam, navijat ću uvijek protiv Hrvatske, Srbije, Crne Gore i svih drugih reprezentacija osim BiH i Italije.
To je moje demokratsko pravo
I da
NIJE BILO KOLJENO AHAHAHAHAHAHAHAHA
To je moje demokratsko pravo
I da
NIJE BILO KOLJENO AHAHAHAHAHAHAHAHA
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ne kontam otkud toliko emocija prema susjednoj zemlji od nasih komsija bosanaca pravoslavne vjere. Teski imbecili. Valjda svoj gnjev nece iskaliti na nekom bosnjackom dedi ili nani kao po herojskom obicaju.
Ponosan sam na Srbiju i na ovo srebro.. Rijetko ko je kontao da ce se doci dalje od cetvrtfinala, a kamoli do finala. Odlicno odigran turnir van utakmice sa Italijom i drugog poluvremena sa Njemackom. Sledece godine na OI, samo se nadam, u jos jacem sastavu.
Svabama cestitke, zasluzili su zlato i zbog toga ga i nose kuci. Nudili su se u cetvrtoj cetvrtini, ali Srbija to nije uspjela iskoristiti i nema dileme da je pobjeda Njemaca cista kao suza.

Svabama cestitke, zasluzili su zlato i zbog toga ga i nose kuci. Nudili su se u cetvrtoj cetvrtini, ali Srbija to nije uspjela iskoristiti i nema dileme da je pobjeda Njemaca cista kao suza.
Sta cete veceras, Rus protiv Srbina? Koja li je mrznja veca?
Ali kako bi mogao izbaciti nekog od ovih momaka koji su dušu dali za ekipu da bi igrao u "jačem" sastavu, na kraju dana yebo i medalju ako će dolaziti igrači kad im se qrac digne. Hajde Gudurić i Davidovac su stvarno višak, ali ostatak ekipe bi trebao biti i na OI.dscile je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:16Ponosan sam na Srbiju i na ovo srebro.. Rijetko ko je kontao da ce se doci dalje od cetvrtfinala, a kamoli do finala. Odlicno odigran turnir van utakmice sa Italijom i drugog poluvremena sa Njemackom. Sledece godine na OI, samo se nadam, u jos jacem sastavu.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije Bogdana teško čuvati ,on živi od blokova.L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:14Naplatio se u Torontu,ali slazem se.Dennis je jako napredovao prije svega kad dobije zadatak da ovako trci za nekim,moze i da pritisce na loptu,odradio je za Lakerse odlican posao protiv GSW,dao se koliko god je mogao protiv Currya.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:46Čovječe koji napredak je Dennis ostvario u odbrani od vremena kad je u Atlanti bio na vrhuncu, od defanzivne rupe do jako korisnog defanzivca koji vrši konstantan pritisak. Svaka čast i za preuzimanje odgovornosti na kraju utakmice kad je bila voda u ušima ostalima, aferim majstore. Lakersi su uboli vrhunski s njim ako je resign (nisam pratio), naročito na nekom manjem ugovoru, svaka čast.
Nema šta Herbert je napravio gameplan Bonga je dobio veliku minutažu..
Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Slavite. To je odraz kompleksa.
Pri tome, to su isti oni koji prozivaju srpske komentatore koji navijaju za svoju reprezentaciju na najvećoj smotri...
Ma znam sve, ali veliki je luksuz precrtavati Jokica ili Micica ako zele igrati. A realnost je da ce svi htjeti na OI.Surreal je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Ali kako bi mogao izbaciti nekog od ovih momaka koji su dušu dali za ekipu da bi igrao u "jačem" sastavu, na kraju dana yebo i medalju ako će dolaziti igrači kad im se qrac digne. Hajde Gudurić i Davidovac su stvarno višak, ali ostatak ekipe bi trebao biti i na OI.dscile je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:16Ponosan sam na Srbiju i na ovo srebro.. Rijetko ko je kontao da ce se doci dalje od cetvrtfinala, a kamoli do finala. Odlicno odigran turnir van utakmice sa Italijom i drugog poluvremena sa Njemackom. Sledece godine na OI, samo se nadam, u jos jacem sastavu.![]()
Kako god, svima koji su odigrali ovo prvenstvo ostaje ta srebrna medalja, makar vise nista u karijeri ne uradili.
ISKRENO PREMA SRBIMA
TAKO DA NABIJAM ZA RUSIJU
MSM NE ZNAM KO IGRA STA IGRA AL RUSIJA > SRBIJA
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Cetalji koji slave svaki poraz BiH se nasli nekom pricati kako su mali jer oni slave poraz Smrdije
E jbga sad,pa malte ne nema tezeg cuvanja od toga da za nekim konstantno trcis kroz blokove i primas udarce od visokih igraca i svejedno mu ostajes u dzepu.Bogdan itekako zna igrati i s loptom u rukuama,probijao je on masu puta kroz turnir do obruca,probijao je i danas kad nije bilo Dennisa u blizini.lumani je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Nije Bogdana teško čuvati ,on živi od blokova.L-Train je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:14Naplatio se u Torontu,ali slazem se.Dennis je jako napredovao prije svega kad dobije zadatak da ovako trci za nekim,moze i da pritisce na loptu,odradio je za Lakerse odlican posao protiv GSW,dao se koliko god je mogao protiv Currya.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:46Čovječe koji napredak je Dennis ostvario u odbrani od vremena kad je u Atlanti bio na vrhuncu, od defanzivne rupe do jako korisnog defanzivca koji vrši konstantan pritisak. Svaka čast i za preuzimanje odgovornosti na kraju utakmice kad je bila voda u ušima ostalima, aferim majstore. Lakersi su uboli vrhunski s njim ako je resign (nisam pratio), naročito na nekom manjem ugovoru, svaka čast.
Nema šta Herbert je napravio gameplan Bonga je dobio veliku minutažu..
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Sutni je Markoooo 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grob vas yebo, vama događaj godine zadnju deceniju finale zadruge i obraćanje vucica na pinkuShadows je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Pri tome, to su isti oni koji prozivaju srpske komentatore koji navijaju za svoju reprezentaciju na najvećoj smotri...

Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 10 sep 2023, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Haha, gotov ovaj. Slagiro se 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Pravićemo se da vi ne navijate protiv Švicarske u fudbalu samo zbog mržnje prema Albancima koji čine njihovu reprezentaciju...
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
evo ga o sudjenju na sportklubu
Olimpijadq ce biti spektakl. Ja ne vjerujem u francuze kao novu silu ma kako se razvijao Wemby. Previse je tu drvenih ruku tj. deficit sutera. Jace su Svabe.
Srbijanci sa Jokicem i Kanada sa Jamalom, wigarom i sharpeom, imaju fine sanse za najveci tron.
Evo ga guslanje o sudijama na SK
majku vam bolesnu...vratile vas sudije nepostojecim faulom na trici avrama
Srbijanci sa Jokicem i Kanada sa Jamalom, wigarom i sharpeom, imaju fine sanse za najveci tron.
Evo ga guslanje o sudijama na SK

Cuj ovog u studiju,e moj jado 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:21Grob vas yebo, vama događaj godine zadnju deceniju finale zadrugeShadows je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:18Previse ocekujes od ljudi kojima je dogadjaj godine korida u cevljanovicima, a najveca pobjeda zvezde granda.jedanjeborac je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:08I na ovoj temi upisi pokazuju koliko su Bosnjaci mali narod. Odlik malih naroda je da se slave tuđi porazi, jer nema vlastitih pobjeda.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tebi kao pravoslavnom Bosancu je vjerovatno svejedno. Nemaš dodirne tačke ni sa jednim od ove dvojice. Ali shvatam da će ti biti drago ko god da uzme jer ono, pravoslavna braća. To ti je bitno.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.