Moramo smiriti glavu i igru. Karalic kriminalan, Zuna dosta gresaka. Ali solidan. Daj Hrelju odmah u drugom poluvremenu.
Moze se ovo okrenuti

Moderator/ica: GracanicaAA
Ko ono promasi glavom na 5 metara sam, nakon ubacaja sivca? Cini mi se Salkanovic...prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:19Imali smo 3-4 100% sanse, i ne dajemo gol. Ljudi dvije prilike, dva gola.
Moze se ovo cak i dobiti, samo smireno.
Jest mali Salkanovic je glavom, a ko je s penala fulio? I ono je bas velika prilikaTruhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:22Ko ono promasi glavom na 5 metara sam, nakon ubacaja sivca? Cini mi se Salkanovic...prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:19Imali smo 3-4 100% sanse, i ne dajemo gol. Ljudi dvije prilike, dva gola.
Steta bas glupo, vidi se da kada spustimo loptu fino to ide. Bas na frku trku nam zabise dva gola jbt..
Masic je to promasioprisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:29Jest mali Salkanovic je glavom, a ko je s penala fulio? I ono je bas velika prilikaTruhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:22Ko ono promasi glavom na 5 metara sam, nakon ubacaja sivca? Cini mi se Salkanovic...prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 17:19Imali smo 3-4 100% sanse, i ne dajemo gol. Ljudi dvije prilike, dva gola.
Steta bas glupo, vidi se da kada spustimo loptu fino to ide. Bas na frku trku nam zabise dva gola jbt..
Trenutno korisnika/ca: Bihac1299, legendarnadruga i 10 gostiju.