flash84 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 18:54
Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.
Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.
Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.
Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.