NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

samoposteno
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la samoposteno » 10 sep 2023, 18:49

kirat410 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:45
samoposteno je napisao/la:
10 sep 2023, 18:26
Ovim nasim baletanima treba ozbiljnu bukvicu ocitat ili igraj i zalazi se na terenu ili idi u tri p.icke materne od Celika ovo se odnosi na sve i jednog na terenu
Ne smijes brate to ovdje napisati jer ti odmah kazu da si pljuvac i da nemas pravo komentarisati ako si dao 60KM za članstvo.

Protiv Radnika je bila uvertira i evo danas je prekipilo. Mozda ovi jesu seljacka ekipa, pipnes im igraca moraju ga ozivljavat, mozda jest sudija katastrofa bio, ali mi ne igramo dobro ljudi ba. Kakav Karalić, kakav Šarić sta vidite vi u tim igracima. Neke stvari apsolutno nikako ne stimaju. Ni jedan od svih silnih igraca koji su dovedeni nije pokazao da je pojačanje. To što Šarić napravi 2,3 prodora po strani, što Mašić promašuje gore od Šijerkića, što Karalić lijepo trči, Vardo izgubi živce pa nabija loptu reda radi, to je samo loš dan?

Čitav B tim igraca se doveo, ali se pojedinci ne mogu poslati na klupu bez obzira kako lose igrali.

Bruka i sramota danas.
Kad je dobro pohvalit cu kad su losi kritikovat cu dal ovdje ili bilo gdje drugo ako nosis Celikov dres ima da ga natopis znojem a ne kao danas ne trebaju ih ni prat....jedino je pozitivno ustedit cemo na deterdzentu i vodi :D

Puyol
Kontakt:

Post Postao/la Puyol » 10 sep 2023, 18:51

Glavu gore momci,barca je barca pa kiksa protiv getafea. Izvuci pouke i idemo dalje!
Čelik do groba!!!

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 10 sep 2023, 18:54

Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 10 sep 2023, 18:55

Puyol je napisao/la:
10 sep 2023, 18:51
Glavu gore momci,barca je barca pa kiksa protiv getafea. Izvuci pouke i idemo dalje!
Sve je to ok,Celik je bol u grudima,dolazim aBd u srijedu kupicu 2 karte ali realno 1000 karata ako se proda bice premija

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 10 sep 2023, 18:56

Duvnjak OUT

HarisZe
Kontakt:

Post Postao/la HarisZe » 10 sep 2023, 18:59

Steta sto nismo uzeli danas ovo, uvezat 2 pobjede pred kup ali sta je tu je, mislim da je sok bio onaj go u 1 minuti i da smo tu utakmicu izgubili. Glavu gore i zbit redove za srijedu mi to mozemo mi smo Celik !!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 sep 2023, 19:03

Previse serete, niste realni, pobjede unazad dvije godine su vas dobro uljuljale. Ovo je povratak u realnost
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 19:06

flash84 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:54
Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.
Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.

Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.

Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 10 sep 2023, 19:10

Puno je klubova iz TK u federalnoj i svi će igrati za Slobodu. Možda je bolje ove godine praviti kostur za iduću sezonu. U svakom slučaju puno sreće i što brži povratak.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 19:16

Fokus prebaciti na Kup!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 10 sep 2023, 19:16

Cestitke prvo Rahicu na pobijedi dobrom ambijentu i ljudi vole svoj klub.
Rezultat po meni nerealan,sta rec primis gol u prvoj minuti i ofulas par sansi pogotovo ono glavom i ono kad izblokira sut ,oni onu kontru i zabise i drugi .
Opet drugo poluvrijeme vala imali smo sansi ,raznih situacije,nesto golman odbrani,nesto losi sutev,inesto bezveze nesto zakomplikujemo,onda to bespotrebno valjanje igraca i jbga izgubismo.
Igracima ja nemam sta prigovorit borili su se e sad ta igra pogotovo sredina ta i neka lopta dubinska i pas dobar nista i vala fulali su sanse sto su imali a oni bukvalno 3 sanse 3 gola.
Nista idemo dalje i hajd poraza ce bit,svako gostovanje ce bit tesko ali moramo pouke izvlacit pogotovo ovo valjanje igraca i puna podrska igracima i trenerima i upravi.Realno mi nemamo ekipu za sami vrh i tu nam je od 4 do 8 mijesta i nema potrebe pljuvat nikog ..Robiji cista desetka ali vise pjesme manje onih psovki i sretan povratak za Zenicu..Vidjet ce mo iduce kolo sa Rudarom a i oni su doktorska ekipa za ovu ligu.
I da smo otisli 7 dana ranije isto bi bilo.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 10 sep 2023, 19:19

Vidjet cemo protiv Rudara kako ce odigrati, ipak nece morati sjediti 3 sata u busu.

Veci rang i odmah vidimo ko je overrated..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 19:21

Convicts je napisao/la:
10 sep 2023, 19:16
Fokus prebaciti na Kup!
Kup je nas!

Hajde sad pichkice lozite raju, lako je kad se uveze par pobjeda :urnebes:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 19:24

Truhlo je napisao/la:
10 sep 2023, 19:21
Convicts je napisao/la:
10 sep 2023, 19:16
Fokus prebaciti na Kup!
Kup je nas!

Hajde sad pichkice lozite raju, lako je kad se uveze par pobjeda :urnebes:
:opaopa: :opaopa:

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 10 sep 2023, 19:47

Podrška za UPRAVU, TRENERA I IGRAČE!!!!
Najlakse je navijati kad su pobjede, hajde budi tu kad su porazi.
Najveća glupost kod nas na balkanu je smjena trenera nakon par loših utakmica.
Treba još vremena da se ovo fino posloži, neke treba malo na hlađenje na klupu, da dođu malo sebi.
Razočaran jesam, al predaje nema.
ČELIK!
⚫️🔴

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 10 sep 2023, 19:49

Koja smjena trenera frajer u 2.5 godine ima dva poraza u ligaskim susretima. Ja ne bih otjerao trenera sad kad bi 5 uzastopno izgubio. U tome se i vidi velicina kluba, kada i ne ide...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2023, 19:52

Kreativnost igre nemamo. Predvidivi smo totalno. Igramo sablonski. Jako me nervira igra po krilu koju Duvnjak forsira ocito. Nekad sticem dojam da bi i penal dodali prema korner zastavici da krilo uposlimo. Je li zna Duvnjak da na taj nacin igre "centarsuta" igrac vise na terenu uopste ne dolazi do izrazaja. Cak i dva igraca vise na terenu, opet prilikom centarsuta je vise njihovi u sesnaestercu. Mora se igrat kroz sredinu. Rijesi se tri vrzna igraca sa platne liste, dovedi jednog al vrijednog veznog koji ce pravit prevagu. Ovako imamo kao neke u veznom redu, a sve u pet deka, niko ne oskace.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 10 sep 2023, 19:53

CRNA HRONIKA
Na povratku s utakmice u Gornjem Rahiću koju su izgubili od domaće ekipe rezultatom 3:1 (2:0), autobus u kojem su bili nogometaši Čelika je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći. Vozila koja su se kretala iz suprotnog pravca su prilikom preticanja uletjela u "makaze" i nakon prevrtanja na cesti očešali i autobus u kojoj je bila zenička ekipa. Srećom nije bilo povrijeđenih. Svi iz Zenice su na licu mjesta dobro (malo potreseni) i čekaju završetak uviđaja kako bi nastavili svoj put ka Zenici.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 10 sep 2023, 19:59

dinodino2019 je napisao/la:
10 sep 2023, 19:49
Koja smjena trenera frajer u 2.5 godine ima dva poraza u ligaskim susretima. Ja ne bih otjerao trenera sad kad bi 5 uzastopno izgubio. U tome se i vidi velicina kluba, kada i ne ide...
Slazem se. Ne bih ga ni ja mjenjo. Potpiso bi neki ugovor na 5godina s njim, ali treba za ovo danas snosit odgovornost. Ja vjerujem da ce on izrast u velikog trenera. Onu utakmicu kad promjeni taktiku "preko krila", znaci da je kao trenerska velicina uznapredovo. Ovdje ne mislim da je taktika "preko krila" opcenito losa, vec sirina kao trenera stratega.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 10 sep 2023, 20:00

Svi na Bilino u srijedu!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.