Hajd ti prati Tursku ligu. Čuj Ikića stavlja u istu rečenicu sa NemanjomGomis99 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 10:12Tjeras Ikica i placas mu 3 4 plate za raskid ugovora, a dovodis Andjusica koji nista nije bolji igrac od njega i jos stariji. Besmisao transfer politike. A nije bas da se svi ne sjecamo ocaja koji je Nemanja pruzao kod nas. I njemu ces dati neku divlju platu pa ga opet za pola godine godinu otjerati i isplatiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sutra je press i bit sve jasnije oko raskida ugovora i razloga raskida.
mi imamo novi strucni stab i na neki nacin se Ikic i ostali nisu uklapali u sistem kojeg se drzi ss.
umjesto sto tu kukate kao babe, sacekajte press i po tom sudite.
Na kraju godine ce se svodito racuni, ali trenutni SS treba pustiti da rade, jer FKS napokon treba kontuinitet jednog trenera 2-3 sezone
mi imamo novi strucni stab i na neki nacin se Ikic i ostali nisu uklapali u sistem kojeg se drzi ss.
umjesto sto tu kukate kao babe, sacekajte press i po tom sudite.
Na kraju godine ce se svodito racuni, ali trenutni SS treba pustiti da rade, jer FKS napokon treba kontuinitet jednog trenera 2-3 sezone
-
- Kontakt:
Bice da mi imamo najgluplju transfer politiku,pogotovo pod vodstvom Mirvica.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑10 sep 2023, 16:57Strah me i pomisliti šta će biti ako se Ikić pokaže u Zrinjskom
I prije je bilo svega al ovo sad je smijesno,svakih 5 mjeseci novih 10 igraca,2023 godina,predsjednik milioner a mi pricamo o Andjusicu

- JavierBosnia
- Kontakt:
Pametnije bi bilo vratit Besima i Baltu u trenažni proces. Besim se može prodat na zimu ili ljeto nego ovako pustit ih da lade muda za ozbiljne pare. Odbrana nam je smislenije izgledala protiv Tuzle i Posusja nego protiv Goška.
Ima li gdje ova izjava iz 2017 Ziljkica, ta da ja nas navijac od malih nogu
kazu na podcastu da je to i tada izjavio 

Selimo sa Koševa, pritisak na Mandića. Vidjećemo
Kakav **** Mandic, opcinsko vijece tj vijecnici se tu pitaju a ne on.
Ps sta moze biti zanimljivo na drugom storyu, ceok poziva na utakmicu u subotu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E svasta, covjek se registrova i prvi post preseli nas sa AFH...

Pa suska se o tome uveliko u Opcini, vidia da su se ppjedini vijecnici digli u vezi toga.
Sarajevo sve sad placa na stadionu, od svlacionica , odrzavanja, kirije... i onda nacelnik dodje i slika se u svlacionici , a marke nisu dali za to. Mandic je Vici sve ponudio ono sto Mirvicu nije htio dati, znaci stadion i sve oko stadiona. Sada moze, ali nama nije moglo, gov.nar.
To sto se suska vec duze vrijeme ,jos uvijek je pod mahalanjem, ali nisam se zezao na osnovu toga...guadalupe je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:35Pa suska se o tome uveliko u Opcini, vidia da su se ppjedini vijecnici digli u vezi toga.
Sarajevo sve sad placa na stadionu, od svlacionica , odrzavanja, kirije... i onda nacelnik dodje i slika se u svlacionici , a marke nisu dali za to. Mandic je Vici sve ponudio ono sto Mirvicu nije htio dati, znaci stadion i sve oko stadiona. Sada moze, ali nama nije moglo, gov.nar.
Mirvic najavljuje tekmu protiv Zrinje, a ovaj nas delozira

Jel vi stvarno vjerujete u to??? Nema nacelnika koji bi se usudio da nas delozira, sta vam je ljudiguadalupe je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:35Pa suska se o tome uveliko u Opcini, vidia da su se ppjedini vijecnici digli u vezi toga.

Pa nece te on delozirati direktno. Trazio je Mirvic stadion i okolo da se pravi i nisu mi dali, a isto sto se trazilo daje se Vici i onda Sarajevo i Opcina nikakve veze sa stadionom nemaju, vec samo savez. Znaci morat ces Vicu moliti da igras na Kosevu.boki86 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:02Jel vi stvarno vjerujete u to??? Nema nacelnika koji bi se usudio da nas delozira, sta vam je ljudiguadalupe je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:35Pa suska se o tome uveliko u Opcini, vidia da su se ppjedini vijecnici digli u vezi toga.
Sarajevo sve sad placa na stadionu, od svlacionica , odrzavanja, kirije... i onda nacelnik dodje i slika se u svlacionici , a marke nisu dali za to. Mandic je Vici sve ponudio ono sto Mirvicu nije htio dati, znaci stadion i sve oko stadiona. Sada moze, ali nama nije moglo, gov.nar.![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Niti on ima ovlasti da to uradi niti to može proći na glasanju.guadalupe je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:15Pa nece te on delozirati direktno. Trazio je Mirvic stadion i okolo da se pravi i nisu mi dali, a isto sto se trazilo daje se Vici i onda Sarajevo i Opcina nikakve veze sa stadionom nemaju, vec samo savez. Znaci morat ces Vicu moliti da igras na Kosevu.boki86 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:02Jel vi stvarno vjerujete u to??? Nema nacelnika koji bi se usudio da nas delozira, sta vam je ljudiguadalupe je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:35
Pa suska se o tome uveliko u Opcini, vidia da su se ppjedini vijecnici digli u vezi toga.
Sarajevo sve sad placa na stadionu, od svlacionica , odrzavanja, kirije... i onda nacelnik dodje i slika se u svlacionici , a marke nisu dali za to. Mandic je Vici sve ponudio ono sto Mirvicu nije htio dati, znaci stadion i sve oko stadiona. Sada moze, ali nama nije moglo, gov.nar.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Viveros upalio live. Kaze da Rozman nije dobar i da ne igra vise za Sarajevo. Koliko sam ga razumio.
FK Sarajevo !
Ja kazem sta je uradio i kako ti mozes biti siguran da se njegov prijedlog ne bi izglasao ?MortemHz je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:22Niti on ima ovlasti da to uradi niti to može proći na glasanju.
Na hajr i na dobro ....
Trenutno korisnika/ca: amypitar, crnehorde, Google Adsense [Bot], mnon46, nedimmmm1337, PeppermintSA, perodeformero, Proximic, Seipronto i 113 gostiju.