FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 sep 2023, 18:55

Tri boda ko kuca. Treba biti svjestan da se negdje moraju i izgubiti bodovi kad tad ali je mala sansa da nas Stupcanica i Buducnost u 30 kola nadmase bodovno.

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 10 sep 2023, 19:08

Do sad najslabija nasa utakmica. Puno gresaka, previse u dodavanju, teren los, suh, toplo vrijeme 30°C.
Morali smo dati jos jedan gol i zavrsiti mirno utakmicu, a onako do zadnje minute strahovali da nece koja lopta zalutati u mrezi. Svaka cast Aziru golmanu spasio nas u 2-3 situacije.
Bitna su 3 boda, idemo dalje.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 20:05

Kad ovako igras na gostovanju i dobijes utakmicu, onda si zasluzeno na vrhu.
Al trebaju bit svjesni da ce se nekad ovo obit o glavu.
Imas ovoliku sirinu i dovedes se u situaciju da drugo poluvrijeme sredina i napad ne naprave skoro nista.
Volim tebe, više od sebe

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 10 sep 2023, 20:58

Vrlo sretno danas , tri boda jesu važna , ali je važno da za 5 kola moramo imati prvu ekipu i definiran stil igre. Na zalost i dalje se nešto kombinuje i proba , mjenjaju pozicije i sl. Delić uvjek kad je ulazio prevaga bude, danas blijed. Svaka izmjena koja je napravljena išla je na gore , a ne na bolje. Ovoliki roster igraca i ako bude zadovoljavao svakoga još 10 kola nećemo se definirati. Liga je slabija 50% u odnosu na prije 10 godina , ali pravu snagu ćemo vidjeti ako u kupu naletimo na osrednjeg PL
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 10 sep 2023, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 10 sep 2023, 21:08

antisisoja1919 je napisao/la:
10 sep 2023, 20:05
Imas ovoliku sirinu i dovedes se u situaciju da drugo poluvrijeme sredina i napad ne naprave skoro nista.
Nemoj zezat, ako si bio danas na utakmici mogao si primjetiti koliko su teški bili uslovi, onaj termin nije za 90 minuta trčanja. Moramo shvatiti i da nećemo uvijek gledati dobru igru, mora to nekad biti i na guzove što se kaže. Bodovi su bitni, a kiksat se mora kad tad.
Hitman22 je napisao/la:
10 sep 2023, 20:58
Vrlo sretno danas , tri boda jesu važna , ali je važno da za 5 kola moramo imati prvu ekipu i definiran stil igre. Na zalost i dalje se nešto kombinuje i proba , mjenjaju pozicije i sl. Delić uvjek kad je ulazio prevaga bude, danas blijed. Svaka izmjena koja je napravljena išla je na gore , a ne na bolje. Ovoliki roster igraca i ako bude zadovoljavao svakoga još 10 kola nećemo se definirati. Liga je slabija 50% u odnosu na prije 10 godina , ali pravu snagu ćemo vidjeti ako u kupu naletimo na osrednjeg PL
Mora Nalić isprobavat svašta, ovo nije samo put kroz drugu ligu već i pripremanje za ono što nas čeka u najvišem rangu. Ne možeš pustit trenera da uvijek isto vrti, mora rotirati malo, da neki i odmore a i da se pronađe što bolja kombinacija. Ja sam zadovoljan generalno, uvijek može bolje, ali bitno je pobjeđivati.

U Kupu bih volio ako prođemo par kola naletiti na nekog jačeg, tipa Velež ili Široki, da se laktamo malo. Osvojit svakako ne možemo, ali bi bilo dobro da vidimo koliko bi ova ekipa mogla iduće sezone uz eventualne nadogradnje.

I baš mi je fascinantno kako niko ne hvali odbranu, 2 gola samo primljena za 5. kola i to oba u prvoj utakmici protiv Rudara. :bow:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 21:13

IceTea je napisao/la:
10 sep 2023, 21:08
10 sep 2023, 20:05
Nemoj zezat, ako si bio danas na utakmici mogao si primjetiti koliko su teški bili uslovi, onaj termin nije za 90 minuta trčanja. Moramo shvatiti i da nećemo uvijek gledati dobru igru, mora to nekad biti i na guzove što se kaže. Bodovi su bitni, a kiksat se mora kad tad.
Hitman22 je napisao/la:
10 sep 2023, 20:58
Mora Nalić isprobavat svašta, ovo nije samo put kroz drugu ligu već i pripremanje za ono što nas čeka u najvišem rangu. Ne možeš pustit trenera da uvijek isto vrti, mora rotirati malo, da neki i odmore a i da se pronađe što bolja kombinacija. Ja sam zadovoljan generalno, uvijek može bolje, ali bitno je pobjeđivati.

U Kupu bih volio ako prođemo par kola naletiti na nekog jačeg, tipa Velež ili Široki, da se laktamo malo. Osvojit svakako ne možemo, ali bi bilo dobro da vidimo koliko bi ova ekipa mogla iduće sezone uz eventualne nadogradnje.

I baš mi je fascinantno kako niko ne hvali odbranu, 2 gola samo primljena za 5. kola i to oba u prvoj utakmici protiv Rudara. :bow:
Bio sam, zato i komentarisem.
Umjesto da one tri izmjene prelome utakmicu i damo jos 2-3 gola, pa da si rahat do kraja, oni su okrenuli utakmicu u korist Zvijezde. Sreca nasa je bila pa Zvijezda nije mogla vise od onog sto je danas ponudila.
Volim tebe, više od sebe

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 sep 2023, 21:15

Pozdrav momci...
Cestitke na pobjedi.
Samo da upitam, kakvi su ovi nasi, Dervisagic i Kapetanovic?

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 21:18

Vanja8 je napisao/la:
10 sep 2023, 21:15
Pozdrav momci...
Cestitke na pobjedi.
Hvala, hvala.
Nisu losi. Lakse je Kapetanovica gledat na beku, nego Civica. Al da moze biti bolji, moze.
A Keno top igrac za ovu ligu. Steta sto ne zna igrat sa obje noge. Ne znam da li ima materijala u njemu da igra PL.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 10 sep 2023, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 10 sep 2023, 21:19

10 sep 2023, 21:13

Umjesto da one tri izmjene prelome utakmicu i damo jos 2-3 gola, pa da si rahat do kraja, oni su okrenuli utakmicu u korist Zvijezde. Sreca nasa je bila pa Zvijezda nije mogla vise od onog sto je danas ponudila.
Pa upravu si ti donekle, ali ne možeš očekivati da će uvijek sve dobro fercerati. Volio sam i ja da smo zabili bar još jedan, ne volim kad je neizvjesno do kraja jbg. Mene je samo strah da im motivacija ne opadne, da se ne opuste. Samo nek piče do kraja. :salut:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 21:22

IceTea je napisao/la:
10 sep 2023, 21:19
10 sep 2023, 21:13

Pa upravu si ti donekle, ali ne možeš očekivati da će uvijek sve dobro fercerati. Volio sam i ja da smo zabili bar još jedan, ne volim kad je neizvjesno do kraja jbg. Mene je samo strah da im motivacija ne opadne, da se ne opuste. Samo nek piče do kraja. :salut:
Ma nek pobjedjujemo sve ovako do kraja i ja zadovoljan.
Nego samo kazem da je bolje rijesit utakmicu na vrijeme, kad vec imas ekipu koja je sposobna to uradit.
Razumijem ja da je los teren i pretoplo, al dodas gas 5 minuta, zabijes gol i onda lagano.
A ne ovako da strahujes.
Volim tebe, više od sebe

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 sep 2023, 21:27

10 sep 2023, 21:18
Vanja8 je napisao/la:
Pozdrav momci...
Cestitke na pobjedi.
Hvala, hvala.
Nisu losi. Lakse je Kapetanovica gledat na neku, nego Civica. Al da moze biti bolji, moze.
A Keno top igrac za ovu ligu. Steta sto ne zna igrat sa obje noge. Ne znam da li ima materijala u njemu da igra PL.
Ma Keno je obecavao u juniorima, ali se jednostavno pogubi kad mu se pruzala sansa u prvom timu...
Slali smo ga na kaljenje i uglavnom je svuda bio extra, ali cim se vrati nestane...
Da li je na psiholoskoj bazi ili se ne zna nositi sa pritiskom, to stvarno niko ne zna...A yebi ga kod nas je vazda pritisak na maksimali... :rol:
A Tare je i onako vas igrac bio, kod nas kratko do ove posudbe pa me bas zanimalo vase misljenje

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 10 sep 2023, 21:32

Kako kaze Nalic u onom podcastu kod Marijana bitni su bodovi
To se slazem apsolutno. Dzaba nama dobra igra, lijepa, gledljiva, dobri pasovi vako nako ako nema realizacije.
On dosta isprobava ekipu i neka i treba, imamo jos milion kola, nek proba sve igrace da vidi kako sta , da moze procijeniti.
Ucinkom sam zadovoljan, cinilo mi se da cemo imat vise golova protiv Zvijezde, al ocito se svi naloze dodatno protiv nas .
Bolji smo od Stupcanice 100%
Svaka cast ljudima u tom klubu prave lijepu priču, ali moraju oni jos mnogo pure pojest da bi mogli bar pokusat parirat nama.
Definitivno ako se Celik ne dozove u narednih par kola, vjerujem da cemo lagano bit prvi. Ali moramo nastaviti kontinuirano ovako igrat. Neka i poraza nekad i remija, al da ne bude 3 kola bez pobjede, to nam se ne smije desit .
Uglavnom dobri su za sad. Svidja mi se sto igraci funkcionisu kao tim, druze se i van terena, to je dobro za ekipu, za taj timski duh. Prosle sezone su svi bili ko s Marsa pali .
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 10 sep 2023, 21:37

10 sep 2023, 21:18
Vanja8 je napisao/la:
Pozdrav momci...
Cestitke na pobjedi.
Hvala, hvala.
Nisu losi. Lakse je Kapetanovica gledat na beku, nego Civica. Al da moze biti bolji, moze.
Dervišagić ima ugovor sa Slobodom i on nije na posudbi iz Sarajeva.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 sep 2023, 21:38

teren los, igledao je bas pretvrd. Sunce prejako, przi. Nije bilo lako ni nasim ni njihovim. Oni su izgledali bas lose na početku. Cinilo se ako damo brzo go da bi ih mogli natrpati. Ali kako su usli, husejinovic, hadzanovic i delic kola su pocela da idu nizbrdo. igra se potpuno raspala i dobro smo uspjeli sačuvati prednost. Nije mi bas jasan onaj obračun Fukara odnosno ko su bili likovi izvan stadiona na ogradi
& $ ?

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 10 sep 2023, 21:42

slika

:ljepota:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 21:43

klma1 je napisao/la:
10 sep 2023, 21:38
teren los, igledao je bas pretvrd. Sunce prejako, przi. Nije bilo lako ni nasim ni njihovim. Oni su izgledali bas lose na početku. Cinilo se ako damo brzo go da bi ih mogli natrpati. Ali kako su usli, husejinovic, hadzanovic i delic kola su pocela da idu nizbrdo. igra se potpuno raspala i dobro smo uspjeli sačuvati prednost. Nije mi bas jasan onaj obračun Fukara odnosno ko su bili likovi izvan stadiona na ogradi
Upravo sam i ja istog misljenja, a i vecine ljudi sa utakmice, da su te tri izmjene bas nas unazadile i usporile.
Mali Hasanovic bio odlican u 1. i bude izveden.
A sto se tice Fukara, svima nama je jasno da je grupa izdijeljena maksimalno i da je samo pitanje kad ce se desit neko vece sranje, a eto danas se moglo desiti.
A momci sa ograde su bivsi clanovi grupe, do skora bili u kopu.
Volim tebe, više od sebe

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 sep 2023, 21:46

Šta je ono tišina na zvaničnoj FB nikakve objave
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 10 sep 2023, 22:04

Ocekivana pobjeda, Slobodi ce na svakom gostovanju biti jako tesko osim u Zenici gdje ovakva ekipa moze igrati u punom kapacitetu, svaka cast za Nalu i predsjednika Mujkanovica koje smo neopravdano ismijavali. Respect :salut:
🔴⚫️

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 10 sep 2023, 22:14

Mislim da je red pohvaliti raju iz Gradačca. Svaka cast za gostoprimstvo. Od redara, pa do navijaca koji su bili s nama na tribinama. Bas su raja, kulturica.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.