Slazem se. Isakovic bas ima to nesto, da udari kad treba, da se valja kad treba i zagalami na ekipu u pravi momenat, pravi lider na terenu.flash84 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:26Truhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:06Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.
Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.
Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni![]()
Fali tog mangupluka i drskosti kod naših igrača a ne da Ko sivonje se iznerviraju pa ne znaju kud udaraju. Čovjek bi zbog ovolikog broja igrača iz Zenice očekivao da se vidi taj mangupluk na terenu.
Isakovic ima tu drskost i falio je danas da ih trzne malo. Horic uz svo poštovanje prema njemu nema tu energiju i snagu da digne ekipu mentalno.
Fenan mi iskreno ne fali. Nisam volio njegove horizontalne kretnje s loptom po terenu od vremena kad je igrao s Libetom i ekipom a tako je i danas.
Iskreno volio bih da se Mahir uozbilji i odigra koju tekmu s Mesićem, Hreljom prema naprijed. Ono njegovo rješavanje odrbabenog igrača jednom promjenom kretnje i lagano po zemlji u dalji golmanov ugao![]()
Valjda će i Duvnjak nadoc u medjuvremenu i vidjet kako neke tekme treba igrat u ovom rangu.
Bezveze izgubljena tekma totalno, ali hajde. Ne shvatam tu nervozu da su se skroz pogubili pa poceli sa nerezonskim sutevima pola sata do kraja utakmice.
Moram da pohvalim Medjuseljca, danas napredak, pogotovo u prvom poluvremenu, brzo se i tecno oslobadjao lopte. Ma doci ce to sve na svoje. Dok se oporavi Mahir, Hrelja dok bude spreman, Isakovic, to su tri fantasticno kvalitetna i iskusna igraca za ovu ligu. Kako god, bit cemo u top 3 sigurno na polusezoni, nemam brige ni sekunde.