NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 10 sep 2023, 21:36

flash84 je napisao/la:
10 sep 2023, 21:26
Truhlo je napisao/la:
10 sep 2023, 19:06
flash84 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:54
Nije ovo ni bilo toliko lose koliko je bilo neinteligentno danas. Mi smo sami sebe pobijedili. Drugi put igramo protiv ovih lezecih ekipa i nismo nista naucili.
Bukvalno. I to kod 1:0 fino je isla igra, malo vise koncentracije i mirnoce je falilo. Ona napucavanja varde, sivca i jos nekog sa 30 plus metara su nepotrebna.

Nadao sam se da ce Aladin biti spreman. Za ovakva gostovanja iskustvo je zlata vrijedno. Pitao sam i za Fenu, gdje je? Malo i nama treba bezobrazluka, umrtviti igru ako znas da ce protivnik biti nalozen od prve minute. Malo se valjati, ispucati koju loptu, pa onda krenuti igrati svoju pas igru.

Kod nas je igra i taktika ista i kad igramo protiv Rahica, Sarajeva i Radnika. Jbg sve je ovo priprema i ucenje za narednu sezonu. Imali smo ovakvih utakmica u centru koliko hoces u prvoj sezoni :mrgreen:

Fali tog mangupluka i drskosti kod naših igrača a ne da Ko sivonje se iznerviraju pa ne znaju kud udaraju. Čovjek bi zbog ovolikog broja igrača iz Zenice očekivao da se vidi taj mangupluk na terenu.

Isakovic ima tu drskost i falio je danas da ih trzne malo. Horic uz svo poštovanje prema njemu nema tu energiju i snagu da digne ekipu mentalno.

Fenan mi iskreno ne fali. Nisam volio njegove horizontalne kretnje s loptom po terenu od vremena kad je igrao s Libetom i ekipom a tako je i danas.

Iskreno volio bih da se Mahir uozbilji i odigra koju tekmu s Mesićem, Hreljom prema naprijed. Ono njegovo rješavanje odrbabenog igrača jednom promjenom kretnje i lagano po zemlji u dalji golmanov ugao :opaopa:

Valjda će i Duvnjak nadoc u medjuvremenu i vidjet kako neke tekme treba igrat u ovom rangu.
Slazem se. Isakovic bas ima to nesto, da udari kad treba, da se valja kad treba i zagalami na ekipu u pravi momenat, pravi lider na terenu.

Bezveze izgubljena tekma totalno, ali hajde. Ne shvatam tu nervozu da su se skroz pogubili pa poceli sa nerezonskim sutevima pola sata do kraja utakmice.

Moram da pohvalim Medjuseljca, danas napredak, pogotovo u prvom poluvremenu, brzo se i tecno oslobadjao lopte. Ma doci ce to sve na svoje. Dok se oporavi Mahir, Hrelja dok bude spreman, Isakovic, to su tri fantasticno kvalitetna i iskusna igraca za ovu ligu. Kako god, bit cemo u top 3 sigurno na polusezoni, nemam brige ni sekunde.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 10 sep 2023, 21:44

Pa nemojte kukati, ako nije bitan rezultat zasto toliko komentarisete i pljujete ako su samo dugovi prioritet, isto tako ako nije jos vrijeme da se dođe dan ranije na utakmicu, jer valja platiti motel, ima tu i 3-4 obroka.Isto je, došao na dan utakmice ili dan ranije, ne idu traktorom mada bi mogli i time da se uštedi još više.Dobro su oni prošli.

Razapinjete ovde kad čovjek kaže loša odluka što se osnovni uslovi ne mogu obezbjediti, ne možete poštovati tuđe mišljenje, odma ide platiti ti iz svog džepa i ostali ku.rčeviti komentari, a onda ovde za sat vremen ispišete 20 stranica i pljujete od stručnog štaba do igrača i nađete držati predavanja...vlasnici foruma i tuđih mišljenja.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 10 sep 2023, 21:49

NekiForumas je napisao/la:
10 sep 2023, 21:06
kirat410 je napisao/la:
10 sep 2023, 18:45
samoposteno je napisao/la:
10 sep 2023, 18:26
Ovim nasim baletanima treba ozbiljnu bukvicu ocitat ili igraj i zalazi se na terenu ili idi u tri p.icke materne od Celika ovo se odnosi na sve i jednog na terenu
Ne smijes brate to ovdje napisati jer ti odmah kazu da si pljuvac i da nemas pravo komentarisati ako si dao 60KM za članstvo.

Protiv Radnika je bila uvertira i evo danas je prekipilo. Mozda ovi jesu seljacka ekipa, pipnes im igraca moraju ga ozivljavat, mozda jest sudija katastrofa bio, ali mi ne igramo dobro ljudi ba. Kakav Karalić, kakav Šarić sta vidite vi u tim igracima. Neke stvari apsolutno nikako ne stimaju. Ni jedan od svih silnih igraca koji su dovedeni nije pokazao da je pojačanje. To što Šarić napravi 2,3 prodora po strani, što Mašić promašuje gore od Šijerkića, što Karalić lijepo trči, Vardo izgubi živce pa nabija loptu reda radi, to je samo loš dan?

Čitav B tim igraca se doveo, ali se pojedinci ne mogu poslati na klupu bez obzira kako lose igrali.

Bruka i sramota danas.
Ja pratim vec tri godine ovaj forum al od prije nekoliko mjeseci sam poceo i komentarisati ali samo sto se tice fudbala jer znam da sam kompetentan za to, a sad si me ti najterao i da prokomentarisem nevezano za fudbal. Primjetio sam da si ti najveci hejter Karalica ovdje ne samo sad nego od kad je on u klubu. On kad igra odlicno kad ga ljudi hvale ti sutis ne progovaras nista, a jedva cekas da odigra losu utakmicu il poluvrijeme da ga pocnes pljuvat. I ja sam reko da mu je ovo najlosije poluvrijeme od pocetka priprema ne samo lige al ga nisam pljuvo iako smatram da je bilo i losijh od njega. Ne moras ti njeg volit nisi mu mati otac da ga moras volit al daj budi malo realan i objektivan. Govorim ti ovo iz dobre namjere jer je i suvise ocigledno.
Ja se ne sjecam da sam ikad ikoga popljuvao ovdje, zavisi opet sta ti smatras pod tim. Nikad ni jednom igracu nisam opsovao nista niti ga uvrijedio, eh sad ako je pljuvanje reci da je lose odigrana utakmica ili da se ne vidi na terenu, ok onda je u meni problem.

Tvoje misljenje nije kao moje. Ja nemam nista protiv njega licno jer ga ni ne poznajem, znaci moji komentari su iskljucivo o fudbaleru, igraču koji u mojim očima ne pokazuje dovoljno da starta svaku utakmicu. Odigrao je dosad skoro 50 utakmica, ja mogu na prste jedne ruke nabrojati utakmice gdje je briljirao. I to je moj stav. Ti mozda vidis drugacije i nema potrebe da mi pises budi realan jer sam ja, ti si ti.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 10 sep 2023, 23:26

Pa dobro samo zato sto nemamo otvorenih aspiracija da ulazimo u visi rang ne znaci da nam je svejedno kada izgubimo. Pogotovo kada se to desi kao u ovoj utakmici od ekipe koja nas realno nije nadigrala i gdje smo manje vise sami sebe pobjedili lijenoscu, manjkom borbenosti, bezidejnoscu, itd. Nije mrtva glava izgubilo se, izgubit ce se i mnoge druge utakmice ali ovaj odnos prema grbu je bio razocaravajuci. Moze i MORA to mnogo bolje.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 10 sep 2023, 23:58

Celicni je napisao/la:
10 sep 2023, 21:44
Pa nemojte kukati, ako nije bitan rezultat zasto toliko komentarisete i pljujete ako su samo dugovi prioritet, isto tako ako nije jos vrijeme da se dođe dan ranije na utakmicu, jer valja platiti motel, ima tu i 3-4 obroka.Isto je, došao na dan utakmice ili dan ranije, ne idu traktorom mada bi mogli i time da se uštedi još više.Dobro su oni prošli.

Razapinjete ovde kad čovjek kaže loša odluka što se osnovni uslovi ne mogu obezbjediti, ne možete poštovati tuđe mišljenje, odma ide platiti ti iz svog džepa i ostali ku.rčeviti komentari, a onda ovde za sat vremen ispišete 20 stranica i pljujete od stručnog štaba do igrača i nađete držati predavanja...vlasnici foruma i tuđih mišljenja.
Zato što navijamo za Čelik. To je činjenica koja se ne može promijeniti time što trenutno nemamo rezultatskih ambicija.
Ne miješaj ovdje dvije stvari i nemoj vući na stranu kako ti odgovara. Jedno je kritikovati igru i igrače, a sasvim drugo je nešto zamjeriti upravi i vršiti pritisak na njih. Naravno da bismo svi željeli da sa što manje para ostvarimo što bolje rezultate, ali nekada te realnost ovako sustigne i tu imaš opravdanje koje je na mjestu: prvo dugovi, pa velike rezultatske ambicije. Sve ostalo je ili zlonamjerno ili se kritikuje iz neznanja, trećeg nema.
Dakle, max. podrška za upravu, stručni štab i igrače - idemo dalje, bit će bolje!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2023, 00:08

Od pocetka sezone vlada nekakva velika nervoza na forumu, facebooku, tribini. Nije mi bas jasno zasto je tako? Ok UO je rekao da se borimo za vrh, ali to ne znaci plasman u PL.

Rekao bih da je zloba u pitanju. Neke stvari koje se pisu, pa iskreno bih samo ocekivao da pise neko ko mrzi klub, a ne deklarisani navijac. Ne mislim konkretno na forum, ali i na forumu ima takvih.

6 sati u autu, pa ovakva partija, i opet nasi igraci dobiju aplauz od Robijasa. Nije to bez razloga.
Celik!3,2,2.

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 11 sep 2023, 00:33

Zloba vlada od papaka koji se ili nisu dugo javljali a prije toga su trunili o tome kako je pogresno ici u kanton, ili su se usutili na forumu ali su van njega trunili o tome, ili od bubuljicara koji trune i na drugim temama po forumu pa im malo na drugim stranama razvlace pamet kada gluposti pisu pa dolaze ovdje da lijece frustracije.

U svakom slucaju nista lose u tome da kazemo da protiv Rahica igra nije bila ni za govana, ali bice bolje.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 11 sep 2023, 01:42

Isaković je duša ove ekipe i baš naš najbitnini igrač. Jednostavno ovoj ekipi skupa s trenerom fali iskustva, hrabrosti i muda. Nije nam suđen čist penal nakon crvenog glavni sudac danas u Rahićima to nije smio sudit.

Rahići solidna ekipa i zanimljiva sredina. Nakon one scena s avionom 20m iznad terena našim igračima su se noge odsjekle. S ovakvim motivom i pritiskom na stadionu nikom gore neće biti lako.

Robija opet standardno brutalna. Baš mi nije jasno da se možeš prepast nekog kad imaš ovoliku silu iza sebe.

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 11 sep 2023, 03:35

AllGunsBlazing je napisao/la:
11 sep 2023, 00:08
Od pocetka sezone vlada nekakva velika nervoza na forumu, facebooku, tribini. Nije mi bas jasno zasto je tako? Ok UO je rekao da se borimo za vrh, ali to ne znaci plasman u PL.

Rekao bih da je zloba u pitanju. Neke stvari koje se pisu, pa iskreno bih samo ocekivao da pise neko ko mrzi klub, a ne deklarisani navijac. Ne mislim konkretno na forum, ali i na forumu ima takvih.

6 sati u autu, pa ovakva partija, i opet nasi igraci dobiju aplauz od Robijasa. Nije to bez razloga.
Narod hoće PL ne može se više čekati zato jest nervoza
Tužno je gledati da onako Sloboda dobija svaku utakmicu a mi da se još navikajemo na Federalnu
Daj te nam pobjede i bodove

DUVNJAK OUT

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2023, 07:22

:urnebes:

@Truhlo kako komentarises igru Masica? Od 80+ covjek stoji na krilu, a mi se slomismo centrirajuci lopte u 16 metara. Promasio je, opet, 100% sansu. Imao jos dvije gdje je morao bolje reagovati. Nespreman. Mislim da bi i Sijerkic imao 2 gola u 5 utakmica i u ovom rangu.
Celik!3,2,2.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 11 sep 2023, 08:15

ALLSTARR je napisao/la:
11 sep 2023, 03:35

Tužno je gledati da onako Sloboda dobija svaku utakmicu a mi da se još navikajemo na Federalnu

DUVNJAK OUT
Sto bi ljakse iz Tuzle rekao:”I ja bi da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide”. Koliko para, toliko muzike.

I taj isti “narod” bi da ljetuje na Maldivima a na kraju ako bude sreće zavrsi u Neumu.

Ne znam sto je tužno sto Sloboda pobjeđuje? Ljudi idu svojim putem, mi idemo svojim. Ja ovo ne bi mijenjao ni za 100 prvih mjesta u ligi.

Nas “narod” nije naučio da gleda ni dva dana unaprijed i zato imamo sredinu koja je jedna od najneuspješniji u cijeloj državi.

“Narod” je 25 godina aplaudirao Zaimima, gledao 3 za 3 i prepričavao poneku pobjedu na strani kad bi nam se posrećilo. Ovaj put “narod” će malo da pričeka jer ovaj klub neće zavaliti pola države da bi narod kao vrhunac uspjeha mogao da gleda poneki remi u Širokom, Sarajevu….

Hodza95
Kontakt:

Post Postao/la Hodza95 » 11 sep 2023, 08:45

flash84 je napisao/la:
11 sep 2023, 08:15
ALLSTARR je napisao/la:

DUVNJAK OUT
Sto bi ljakse iz Tuzle rekao:”I ja bi da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide”. Koliko para, toliko muzike.

I taj isti “narod” bi da ljetuje na Maldivima a na kraju ako bude sreće zavrsi u Neumu.

Ne znam sto je tužno sto Sloboda pobjeđuje? Ljudi idu svojim putem, mi idemo svojim. Ja ovo ne bi mijenjao ni za 100 prvih mjesta u ligi.

Nas “narod” nije naučio da gleda ni dva dana unaprijed i zato imamo sredinu koja je jedna od najneuspješniji u cijeloj državi.

“Narod” je 25 godina aplaudirao Zaimima, gledao 3 za 3 i prepričavao poneku pobjedu na strani kad bi nam se posrećilo. Ovaj put “narod” će malo da pričeka jer ovaj klub neće zavaliti pola države da bi narod kao vrhunac uspjeha mogao da gleda poneki remi u Širokom, Sarajevu….
TOP komentar 🫡

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 11 sep 2023, 08:53

11 sep 2023, 07:22
:urnebes:

@Truhlo kako komentarises igru Masica? Od 80+ covjek stoji na krilu, a mi se slomismo centrirajuci lopte u 16 metara. Promasio je, opet, 100% sansu. Imao jos dvije gdje je morao bolje reagovati. Nespreman. Mislim da bi i Sijerkic imao 2 gola u 5 utakmica i u ovom rangu.
Pisao sam u toku utakmice, katastrofalan jucer, ali bas katastrofalan. Ne jednu, imao je jos dvije, tri dobre sanse...

Pored ove utakmice, morao je i u Kaknju barem jedan gol zabiti od one dvije 100% sanse. Za sada ok doprinos, moze on puno bolje.

Cijela ekipa je podbacila jucer i upala u frku domacina. Cak i hrelja koji je najiskusniji igrac ove lige i ima preko 300 utakmica je izgledao pogubljeno.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2023, 09:05

Ma ono jucer je bilo divlje. Utakmica na nivou kantona, sa spremnijim ekipama. Frajer je jucer odglumio da je pao u nesvijest nakon sto ga je neko malo jace gurnuo s ledja, gdje je sudija bio tri metra od mjesta dogadjaja i nije svirao faul jer i nije bio faul.

Jedina greska nasih igraca su dopustili da ih takva atmosfera poremeti. Ne mozes uci u utakmicu sa 1-0. To je doduse i greska Duvnjaka.
Celik!3,2,2.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2023, 10:47

ALLSTARR je napisao/la:

DUVNJAK OUT
Hajd ti spavaj. Probudit cemo te kad se promovisemo u PL. Probudit tebe i takve koji jedva cekaju PL. Do tad spavaj dok se hodzino samelje, ovaj hocu reci dok se dugovi vrate. :bih:

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 11 sep 2023, 11:03

FliX je napisao/la:
11 sep 2023, 10:47
ALLSTARR je napisao/la:

DUVNJAK OUT
Hajd ti spavaj. Probudit cemo te kad se promovisemo u PL. Probudit tebe i takve koji jedva cekaju PL. Do tad spavaj dok se hodzino samelje, ovaj hocu reci dok se dugovi vrate. :bih:

Banovici i Kakanj sigurni porazi i Duvnjak mora OUT

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2023, 11:17

@ALLSTARR Ne razumijes ti to druze sudija.

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 11 sep 2023, 11:33

Pored svih problema koje smo imali u proteklim godinama jedan poraz neće nas uzdrmati. Cilj je jasan ulazak u PLBIH ako ne ove, onda sljefeće sezone.

Izvući pouku nakon poraza i nastaviti dalje. Puna podrška Duvnjaku i cijelom stručnom štabu.

Nikad poraz samo lekcija!

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 11 sep 2023, 11:51

korisnik32 je napisao/la:
11 sep 2023, 11:33
Pored svih problema koje smo imali u proteklim godinama jedan poraz neće nas uzdrmati. Cilj je jasan ulazak u PLBIH ako ne ove, onda sljefeće sezone.

Izvući pouku nakon poraza i nastaviti dalje. Puna podrška Duvnjaku i cijelom stručnom štabu.

Nikad poraz samo lekcija!
Nema tu neke velike filozofije ni pouka.

1. Vratiti dugove
2. Pripremiti KES za pojačanja i to je to.

Očito je da ova ekipa ne može izboriti PL i to svi znanju.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 sep 2023, 12:10

Sve i da moze izboriti PL, opet se treba pojacati za PL. Moramo postepeno graditi ekipu. Vidjeti koji nasi mladi igraci mogu napredovati, dodati juniore, traziti adekvatna pojacanja.

Ja licno ne bih ni sljedece godine ulazio u PL. Ne mozemo sebit dopustiti da ulaskom u PL moramo u jednom roku dovesti 10 igraca da bi opstali, kao sto smo to uradili ove godine. 3-4 igraca i to da budu pojacanja.

Realno zeznuli smo za Pehilja jer je njegove minute mogao uzeti Ahmetspahic, a da nastavi igrati za juniore.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.