FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Zbog cega? Sta ovo drug svako se pojacava? Steta za Andjusica dobro bi nam lego. Ima tu jos igraca. Nisu nasi valjda zadovoljni sa ovim kadrom??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
-
- Kontakt:
Igra Sloga u Srijedu zaostalu utakmicu sa Zeljom, pa da imaju dan vise odmora. Ne znam zasta bi nam dobar bio Andjusic, njegov profil i poziciju ama bas nikako ne trebamo. Na toj poziciji imamo ok igrace.Hazre je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:50Zbog cega? Sta ovo drug svako se pojacava? Steta za Andjusica dobro bi nam lego. Ima tu jos igraca. Nisu nasi valjda zadovoljni sa ovim kadrom??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
Elvir Baljic
Ima tu jos igraca nije samo Andjusic...Mi nemamo napadaca. Nemas lijevog beka. Stoperi takodjer ne sigurni...vazno je da ima vazda vezni igracaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:00Igra Sloga u Srijedu zaostalu utakmicu sa Zeljom, pa da imaju dan vise odmora. Ne znam zasta bi nam dobar bio Andjusic, njegov profil i poziciju ama bas nikako ne trebamo. Na toj poziciji imamo ok igrace.Hazre je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:50Zbog cega? Sta ovo drug svako se pojacava? Steta za Andjusica dobro bi nam lego. Ima tu jos igraca. Nisu nasi valjda zadovoljni sa ovim kadrom??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.

-
- Kontakt:
Konkretno si se dotakao Andjusica, on nam ne treba, zato sto nije neki igrac koji bi doneo prevagu u ekipi. Trenutno u ekipi imamo 24 igraca, da bi nekoga doveo morao bi se rjesiti nekih igraca. Ja se slazem da je odbrana slabiji dio, prevashodno bi tu trebali dovesti dobrog stopera. Ali imas igraca koji mora igrati , sto zbog godina sto zbog toga sto je odlucio neko da mora igrati, a to je onaj ko finansira ovo sve, tako da nema tu puno prostora.Hazre je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:07Ima tu jos igraca nije samo Andjusic...Mi nemamo napadaca. Nemas lijevog beka. Stoperi takodjer ne sigurni...vazno je da ima vazda vezni igracaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:00Igra Sloga u Srijedu zaostalu utakmicu sa Zeljom, pa da imaju dan vise odmora. Ne znam zasta bi nam dobar bio Andjusic, njegov profil i poziciju ama bas nikako ne trebamo. Na toj poziciji imamo ok igrace.![]()
Elvir Baljic
Ja nemam nista protiv sto je odluceno da se forsira Sukilovic, kad moras forsirat nekog u21. Cak bih rekao da Sukilovic ove sezone djeuluje nesto bolje, agresivnije, odlucnije nego ranije. Crveni je glupost, nadam se da mu se nece ponovit.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:32Konkretno si se dotakao Andjusica, on nam ne treba, zato sto nije neki igrac koji bi doneo prevagu u ekipi. Trenutno u ekipi imamo 24 igraca, da bi nekoga doveo morao bi se rjesiti nekih igraca. Ja se slazem da je odbrana slabiji dio, prevashodno bi tu trebali dovesti dobrog stopera. Ali imas igraca koji mora igrati , sto zbog godina sto zbog toga sto je odlucio neko da mora igrati, a to je onaj ko finansira ovo sve, tako da nema tu puno prostora.Hazre je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:07Ima tu jos igraca nije samo Andjusic...Mi nemamo napadaca. Nemas lijevog beka. Stoperi takodjer ne sigurni...vazno je da ima vazda vezni igracaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:00
Igra Sloga u Srijedu zaostalu utakmicu sa Zeljom, pa da imaju dan vise odmora. Ne znam zasta bi nam dobar bio Andjusic, njegov profil i poziciju ama bas nikako ne trebamo. Na toj poziciji imamo ok igrace.![]()
Dakle za mene nije problem Sukilovic, nego sto konkretno Bihorac izgleda nije dovoljno dobar.
Neka Sukilovica, ali trebalo je dovest bar jednog jaceg stiopera da bude uz njega.
Volio bih i ja da dodje i neki napadac, ali izgleda nista od toga, nazalost.
Top stoper bio dogovoren. Nazalost propalo u zadnjoj sekundi. Ovaj bi dobro dosao kraj Sukilovica. Dosta je mogao nauciti od njega. Ali eto....emir012 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:19Ja nemam nista protiv sto je odluceno da se forsira Sukilovic, kad moras forsirat nekog u21. Cak bih rekao da Sukilovic ove sezone djeuluje nesto bolje, agresivnije, odlucnije nego ranije. Crveni je glupost, nadam se da mu se nece ponovit.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:32Konkretno si se dotakao Andjusica, on nam ne treba, zato sto nije neki igrac koji bi doneo prevagu u ekipi. Trenutno u ekipi imamo 24 igraca, da bi nekoga doveo morao bi se rjesiti nekih igraca. Ja se slazem da je odbrana slabiji dio, prevashodno bi tu trebali dovesti dobrog stopera. Ali imas igraca koji mora igrati , sto zbog godina sto zbog toga sto je odlucio neko da mora igrati, a to je onaj ko finansira ovo sve, tako da nema tu puno prostora.
Dakle za mene nije problem Sukilovic, nego sto konkretno Bihorac izgleda nije dovoljno dobar.
Neka Sukilovica, ali trebalo je dovest bar jednog jaceg stiopera da bude uz njega.
-
- Kontakt:
Ma sve ok drug, u potpunosti se slazem sa tobom. Medjutim i mi smo malo specificni. Nekako samo trazimo mane, mjenjamo, hocemo pojacanja. Svaki igrac treba vrijeme prilagodzavanja sredini, klubu, igracima... Vjeruj imam osjecaj da smo poceli traziti mane i igracima da jednostavno nemamo strpljenja , da sacekamo. Sad da dovedemo Bilbiju nije garant da ce kod nas biti kao u Zrinjskom i da ce zabijati golove. Nekom treba vremena, neko je mozda izasao iz povrede, etanje u klubu, svasta nesto utice na igrace. Jednostavno imamo to sto imamo, dosta je ekipa mlafia nego prije, treba im dati vremena i prostora da vidimo koliko i sta mogu.emir012 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 14:19Ja nemam nista protiv sto je odluceno da se forsira Sukilovic, kad moras forsirat nekog u21. Cak bih rekao da Sukilovic ove sezone djeuluje nesto bolje, agresivnije, odlucnije nego ranije. Crveni je glupost, nadam se da mu se nece ponovit.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 13:32Konkretno si se dotakao Andjusica, on nam ne treba, zato sto nije neki igrac koji bi doneo prevagu u ekipi. Trenutno u ekipi imamo 24 igraca, da bi nekoga doveo morao bi se rjesiti nekih igraca. Ja se slazem da je odbrana slabiji dio, prevashodno bi tu trebali dovesti dobrog stopera. Ali imas igraca koji mora igrati , sto zbog godina sto zbog toga sto je odlucio neko da mora igrati, a to je onaj ko finansira ovo sve, tako da nema tu puno prostora.
Elvir Baljic
Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
-
- Kontakt:
Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.tuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Ma kakvo zvanično saopštenje ccc jesi naivan. Ko još vjeruje u to.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:40Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.tuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
U petak navecer im počinju raditi teren to je razlog

-
- Kontakt:
Pa nismo zamijenili domaćinastva nego pomjerili utakmicu dan prijetuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.

NEGDJE SAM PROČITAO KAKO JAGODIĆ PRIŽELJKUJE DA RADOVI NA STADIONU U DOBOJU OTPOČNU POSLIJE UTAKMICE SLOGA-TUZLA,DAKLE DA NE IGRA U MODRIČI.MEĐUTIM, OČITO DA JE PRAVI RAZLOG KAKO JE SLOGA I NAVELA.MENI JE I DRAŽE ŠTO SE IGRA U PETAK,JEDVA ČEKAM TU UTAKMICU.
Imal dugova tuzlac il se igra od pravetuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
-
- Kontakt:
Pa i nije toliko loš termin.
Lagano džuma, kafica posle i dzume i eto Doboja za manje od sat vremena.
Lagano džuma, kafica posle i dzume i eto Doboja za manje od sat vremena.
Kako imaju dan odmora više ako igraju u petak umjesto subote. Pojasni?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:40Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.tuzlac je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:02Počinju im radovi na promjeni terena ,pa da još ovu odigraju u Doboju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 12:37Na zahtjev Sloge Doboj utakmica pomjerena na Petak od 16,00 casova.
-
- Kontakt:
Pa valjda je logicno ako igras dan prije ,da dan vise imas za regeneraciju ili ti odmor. Ako igraju sa nama u Subotu, ostaje im odmor Nedelja, Ponedeljak i Utorak, po meni tri dana, jer Srijedu igraju sa Zeljom. Ako igraju Petak sa nama, onda ostaje im odmor Subota,Nedelja,Ponedeljak i Utorak, kako god saberem to je dan vise ako igraju PetakBeledija je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:40Kako imaju dan odmora više ako igraju u petak umjesto subote. Pojasni?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:40Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.
Elvir Baljic
Joj diskusije allahu dragi....TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56Pa valjda je logicno ako igras dan prije ,da dan vise imas za regeneraciju ili ti odmor. Ako igraju sa nama u Subotu, ostaje im odmor Nedelja, Ponedeljak i Utorak, po meni tri dana, jer Srijedu igraju sa Zeljom. Ako igraju Petak sa nama, onda ostaje im odmor Subota,Nedelja,Ponedeljak i Utorak, kako god saberem to je dan vise ako igraju PetakBeledija je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:40Kako imaju dan odmora više ako igraju u petak umjesto subote. Pojasni?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:40
Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.![]()

-
- Kontakt:
Neki pisu i diskutuju, neki kukaju, neki se zezaju, svako ima svoj nacin izrazavanja i ucestvovanja u kreiranju i odrzavanju naseg pdf-a. .Hazre je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:13Joj diskusije allahu dragi....TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56Pa valjda je logicno ako igras dan prije ,da dan vise imas za regeneraciju ili ti odmor. Ako igraju sa nama u Subotu, ostaje im odmor Nedelja, Ponedeljak i Utorak, po meni tri dana, jer Srijedu igraju sa Zeljom. Ako igraju Petak sa nama, onda ostaje im odmor Subota,Nedelja,Ponedeljak i Utorak, kako god saberem to je dan vise ako igraju Petak![]()
![]()
Elvir Baljic
Aha...igraju u srijedu poslije naše utakmice.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56Pa valjda je logicno ako igras dan prije ,da dan vise imas za regeneraciju ili ti odmor. Ako igraju sa nama u Subotu, ostaje im odmor Nedelja, Ponedeljak i Utorak, po meni tri dana, jer Srijedu igraju sa Zeljom. Ako igraju Petak sa nama, onda ostaje im odmor Subota,Nedelja,Ponedeljak i Utorak, kako god saberem to je dan vise ako igraju PetakBeledija je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:40Kako imaju dan odmora više ako igraju u petak umjesto subote. Pojasni?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑11 sep 2023, 16:40
Pa svako bi igrali u Doboju, Petak ili Subota. U Zvanicnom saopstenju stoji zbog utakmice sa Zeljeznicarom koja se igra u Srijedu, te time dobijaju dan vise za odmor.![]()
Ko pita ne skita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.